Office 365 og Windows 10: Sådan udnytter du de nyeste værktøjer og funktioner

Dato:
12/12 2017
Sted:
Lyngby
Pris:
Gratis deltagelse

BEMÆRK - EVENTET BLIVER AFHOLDT HOS MICROSOFT I LYNGBY

Du kan parkere i Lyngby Storcenters parkeringskælder. Den første time er gratis og derefter koster det 6 kr. pr. halve time. Hvis du kommer med offentlig transport ligger Lyngby Station kun 800 m. fra Microsoft.

Office 365 hitter stort hos danske virksomheder og organisationer, der nu også har taget Windows 10 til sig. Vi sætter på denne konference fokus på de mange muligheder, du får med Microsofts løsninger.

Du kan høre om, hvordan datasikkerhed og compliance er en integreret del af Office 365, og hvordan cloud-løsningen kan bruges som en platform og løftestang for at få digitaliseret hele organisationen.

Dagen vil naturligvis også byde på et indblik i den nyeste innovation inden for Windows 10 og Office 365; hør blandt andet om machine based learning og kunstig intelligens. Det er ikke fremtid, det er konkrete løsninger, du kan tage i brug allerede i dag.

SharePoint er også en vigtig del af Office-miljøet og et centralt omdrejningspunkt i medarbejdernes dagligdag. Du kan få gode råd og inspiration til, hvordan du i højere grad kan få brugerne engagerede i Office 365 og SharePoint Online.

For at kunne høste alle gevinsterne ved Microsofts løsninger, kan tredjeparts-værktøjer og -løsninger tages i brug. Det vil du også kunne blive klogere på.

Du får et indblik i de mange muligheder på denne event, hvor vi fokuserer på, hvordan du får det fulde udbytte af Microsofts cloud-baserede Office 365 og det nye Windows 10.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Indblik i de nyeste teknologier og muligheder i Office 365 og Windows 10
  • Forstå mulighederne og få inspiration til at komme i gang
  • Sådan høster I gevinsterne