Fremtidens It service management: Optimer dit setup med de nyeste teknologier

Dato:
22/11 2017
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Vi sætter på dette event fokus på automatisering og optimering af it-driften med udgangspunkt i ITSM og softwarerobotter.

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift.

Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden: Der skal være styr på alle de grundlæggende processer, og her spiller it service management en afgørende rolle.

Vi giver dig en introduktion til de forskellige værktøjer og løsninger, der kan tages i brug, ligesom du får et indblik i mulighederne for at få hjælp eksternt.

På dette event bliver du klogere på mulighederne og udfordringerne - og får lejlighed til at netværke og søge inspiration hos ligesindede.


Se program

Program:


08:30
Morgenmad & Registering

08:55
Velkomst
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:00
Fremtidens ITSM-teknologi
Machine learning og augmented reality er det nye sort - men hvad betyder de nye teknologier for ITSM i fremtiden? Hvad betyder det for den service, som it kan levere? Hvad ligger inden for rækkevidde? Hvad kræver det at komme dertil?

Oplægget adresserer disse spørgsmål og giver et indblik i, hvordan fremtidens ITSM kommer til at se ud. Deltagerne kan forvente at gå fra oplægget med en grundlæggende forståelse af applicering af machine learning og augmented reality i en ITSM-kontekst samt hvilke problemstillinger, disse teknologier er svaret på.
Mathias Møller Laugesen
Oplægsholder:
Mathias Møller Laugesen
consultancy lead, senior process and architecture consultant
Fujitsu

Mathias Møller Laugesen er Senior Process & Architecture Consultant I Fujitsu Enterprise Service Management afdeling. Mathias rådgiver flere af Nordens største Enterprise Service Management-kunder om design og arkitektur service management-løsninger og digitaliseringsprojekter.


09:30
Modern enterprise service management i den intelligente sky
Skal du have succes med dine services i dag kræver det, at du kan bevæge fra traditionel ”før-cloud” it service management til modern enterprise service management, som er optimeret og integreret til det hybride teknologi-landskab.

Modern enterprise service management drevet på Microsoft Dynamics 365-platformen sammen med Provance ITSM, giver en komplet end-to-end visning af tjenester, der er implementeret on-premise og i skyen.
Dynamics 365 er en moderne platform, der gør det muligt at konsolidere forretnings-applikationer, undgå informations-siloer, og køre hele din forretning fra én platform med adgang til integrerede applikationer som salg, marketing, projekt og tidsregistrering. Provance ITSM er en tredjeparts ITIL-certificeret applikation, som kører på Dynamics 365 platformen og udnytter Microsofts investeringer på de nyeste teknologier til at levere Modern Enterprise Service Management.

Indlægget holdes på engelsk.
Tammy Briggs
Oplægsholder:
Tammy Briggs
Dynamics 365 presales specialist
AlfaPeople UK LTD

Tammy er en Microsoft Dynamics Certified Professional med over 7 års erfaring i implementering og tilpasning af Micrsoft Dynamics CRM 4.0, CRM 2011, CRM 2013, CRM 2016 og nu Dynamics 365. Som Presales Specialist i AlfaPeople giver Tammy demonstrationer af både Microsoft forretningsløsninger og Provance ITSM til at hjælpe virksomheder med at få en forståelse for hvordan Modern Enterprise Service Management kan tilføre værdi til deres forretning.


10:00
Pause

10:15
It service management. Hvorfor fokuserer vi aldrig på slutbrugeren, og hvorfor er den bedste incident den, som vi aldrig ser?
Hvorfor adresserer vi stadig under 50 procent af brugernes reelle it-problemer – selv med nye ITSM-implementeringer - og hvordan skifter man modus fra afventende til proaktiv support?

Elementer som self-healing, self help og proaktiv assistance til slutbrugeren er nøgle elementer til at reducere omkostninger samt effektivisere arbejdsgangene i service desk samt de bagvedliggende ekspert-funktioner. Dertil kommer et øget fokus på dem, som det hele bør handle om, nemlig den enkelte bruger af virksomhedens systemer.

BusinessNow og Nexthink præsenterer den næste generation af løsninger til it service management, således at virksomheden får maksimalt nytte af nye teknologier såsom AI og machine learning koblet sammen med en bedre brugeroplevelse.
Jens Helstrup
Oplægsholder:
Jens Helstrup
senior solution consultant
Nexthink

Jens har flere års baggrund indenfor IT Service Management og har blandt andet været en af bærende kræfter i introduktionen af ServiceNow på det nordiske marked.

Nu har Jens taget skridtet videre mod den næste milepæl indenfor Service Management – den proaktive tilgang med Nexthink.


10:45
Paneldebat
Mathias Møller Laugesen, Fujitsu
Tammy Briggs, AlfaPeople
Jens Helstrup, Nexthink

11:15
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Viden fra virksomheder inden for IT Service Management.
  • Eksempler på, hvordan robotter kan hjælpe dig.
  • Konkrete bud på løsninger af udfordringer med IT Service Management.
  • Mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med andre it-ansvarlige.
  • Hvordan du får effektiviseret den interne administration og løftet kundeoplevelsen