Fremtidens it-ressourcer – sådan tiltrækker og fastholder I de bedste medarbejdere.

Dato:
03/5 2018
Sted:
Hørsholm
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Rekruttering | employer branding | kompetenceudvikling

Vi befinder os midt i en stor digital transformation af hele industrisamfundet, hvor den forretningsdrevne udnyttelsesgrad af it bliver et af de afgørende parametre for fremtidens succes - eller fiasko.

Men god it-udnyttelse kræver dygtige, højtuddannede og kompetente it-medarbejdere - og dem er der rift om i Danmark for tiden.

Faktisk kommer Danmark* til at mangle 19.000 it-specialister frem mod 2030 – og det kommer til at hæmme de danske virksomheders forretningsevne. Du har brug for at spille på flere parametre for at vinde kampen om de bedste it-medarbejdere– og den viden får du her.

På konferencen vil du få inspiration til og konkret viden om, hvordan du får fat i og fastholder de bedste it-profiler i et marked med høj efterspørgsel og relativt få ansøgere.
Konferencen henvender sig til dig, som arbejder med HR og ledelse af en it-afdeling.

Via indblik fra eksperter og konkrete eksempler få du inspiration til at blive bedre til:


  • Effektiv og relationsfremmende employer branding, så netop din virksomhed bliver ‘top-of-mind’ hos de mulige kandidater.

  • At udvikle og bibeholde en attraktiv virksomhedskultur, der får de ansatte til at glæde sig til at komme på arbejde - og får mulige kandidater til at interessere sig for netop din virksomhed.

  • At udnytte HR-værktøjerne effektivt til at sikre en bedre rekruttering, on boarding og kompetenceudvikling. Værktøjerne bliver i dag ofte betragtet som en slags stopklodser for jobsøgningen. Men der er hjælp at hente.

  • At optimere dine interne ansøgnings- og ansættelsesprocesser.
*Ifølge rapporten "Redegørelse for Danmarks digitale vækst 2016" fra Erhvervsstyrelsen.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:05
Jagten på it-specialisterne
Mads Eriksen
Oplægsholder:
Mads Eriksen
uddannelses- og forskningspolitisk chef
Dansk Erhverv

09:35
Hør hvordan Capgemini Sogeti Danmark A/S er lykkes med at tiltrække it-profiler
Kasper Hemmingshøj
Oplægsholder:
Kasper Hemmingshøj
sr. HR specialist
Capgemini Sogeti
Simon Gaml Bygum
Oplægsholder:
Simon Gaml Bygum
business development manager
Capgemini Sogeti Danmark A/S

10:20
Kaffepause

10:50
Hvordan tiltrækker jeg de gode it-profiler, når jeg ikke er Google?
En middelmådig indsats er ikke nok, hvis du vil tiltrække de allerbedste it-kandidater. Du skal gøre dig umage... men hvordan præcist gør du det?

Hør hvordan du får grundforudsætningerne på plads for en succesfuld rekruttering, når Torben Tronborg tager dig gennem de vigtigste resultater fra it-jobbanks store undersøgelse blandt danske it-kandidater.

Du får et vigtigt indblik i, hvad it-kandidater vægter, når de skal skifte job. Du får også helt konkrete eksempler på gode og dårlige jobannoncer og lærer at tænke employer branding ind i både jobannoncen og jobannonceringen.
For jo – du kan sagtens tiltrække dygtige it-kandidater, selv om dit brand ikke er Google.
Torben Tronborg
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
it-jobbank A/S

Torben er en erfaren oplægsholder og rådgiver for virksomheder, herunder HR-afdelinger og ledere, om hvordan de bedre kan lykkes med at tiltrække og især udvikle deres medarbejdere. Siden 2016 har han og hans team årligt gennemført undersøgelser om it-professionelle, hvilket har bidraget til større gennemsigtighed i, hvad virksomheder bør fokusere på for at opnå større succes med at tiltrække og udvikle deres medarbejdere.


11:20
Fra rekruttering til fastholdelse og udvikling
Hvordan sikrer du en automatisering af HR-processerne, som både har fokus på rekruttering og HR-management som helhed?

Det er vigtigt både at være opmærksom på, hvordan kandidater bliver tiltrukket og samtidigt også udvikle sine medarbejdere, så der skabes en god virksomhedskultur. Denne proces kan strømlines i én samlet HR-platform, hvor der nemt og effektivt skabes et fuldt overblik i hele virksomheden for alle parter fra HR til leder til medarbejder.
Julie Maja Nielsen
Oplægsholder:
Julie Maja Nielsen
chief commercial officer
HR Manager

Julie Maja har gennem de sidste mange år arbejdet med udvikling af software løsninger i HR Manager Talent Solutions, som udvikler rekrutterings-, onboarding og HR-systemer til mere end 800 virksomheder med brugere i over 50 lande, i alle verdensdele. Som Chief Commercial Officer i det nordiske firma, sikrer Julie Maja, at systemerne og firmaet med funktionaliteter, adgange, sletteregler, logning, databehandleraftaler mv., i takt med lovgivningen, lever op til kravene på markedet. Derudover skal systemerne også udvikles som ’frontmover’ for at være med til at skabe HR tech trends.


11:50
Hvordan tiltrækker og fastholder du stærkt efterspurgte it-specialister?
Den store efterspørgsel efter it-specialister og det begrænsede udbud har ændret adfærden hos kandidaterne i forhold til at skifte job.

Få en headhunters bud på det, der driver it-specialisterne til at skifte job samt de trends, tendenser og feedback, som Kure Search oplever fra de kandidater, som selskabet arbejder med. Gennem en digitaliseret og datadrevet tilgang til headhunting har Kure Search under telefonsamtaler og interviews samlet viden om, hvad der driver it-specialister til at overveje en ny stilling og virksomhed samt de ting, der gør, at de holder fast i den gamle.
Mark Kure Hansen
Oplægsholder:
Mark Kure Hansen
owner
Kure Search

Mark Kure Hansen er ejer af Kure Search og har mere end 8 års erfaring fra Search branchen. Mark har en baggrund fra én af de førende IT-Headhuntere i Norden og arbejdet som konsulent med Executive Search hos en større nordisk Search virksomhed.

Mark har rekrutteret IT-stillinger på både specialist- og leder-niveau i Danmark, Norge og Finland til ledende virksomheder i eksempelvis finans-, teknologi- og medicinal-sektoren. Uddannelsesmæssigt har Mark en cand. mag i Psykologi og virksomhedsstudier fra RUC.


12:20
Frokost

13:05
Juridiske aspekter
Den 3. maj er der kun 3 uger til EU Databeskyttelsesforordningen (GDPR) finder anvendelse i Danmark. Heldigvis er HR-folk traditionelt gode til at håndtere personoplysninger, og heldigvis er GDPR på mange områder blot en videreførelse af reglerne i den persondatalov, der har været gældende i Danmark siden 2000 - men der er forskelle, og der er stadig organisationer, der ikke helt har styr på reglerne - hverken de gamle eller de nye.
Vi giver en introduktion til de vigtigste regler med særlig fokus på de væsentligste ændringer i forhold til den nugældende persondatalov og med særlig fokus på de regler, der er særligt relevante i forhold til HR-området og de generelle trends, der også rammer HR-området.
Martin Hjørlund Nielsen
Oplægsholder:
Martin Hjørlund Nielsen
advokat
Plesner Advokatpartnerselskab

Martin er en del af vores Plesner-team indenfor Corporate Regulatory & Compliance. Udover at Martin er advokat, har han over 20 års erfaring fra et globalt revisionsfirma med revision af og rådgivning om it- og informationssikkerhed. Martin bruger i dag det meste af sin tid på rådgivning om overholdelse af Persondataforordningen og bistår klienter med udvikling og implementering af compliance-programmer samt konkrete databeskyttelsesretlige tiltag. Han har særlig erfaring med finans- teknologi- og pharma-virksomheder, og han har specialiseret sig i at arbejde i krydsfeltet it, forretning, sikkerhed og jura.


13:50
Vind kampen om de bedste it-profiler - fokusér på deres talenter
I mange år har rekruttering handlet om genbesættelse af en stilling, men det ændrer sig nu, fordi millennials snart er den største generation på arbejdsmarkedet – de digitalt indfødte, og de har en helt anden tilgang til jobsøgning og arbejdslivet. Millennials ønsker et job, hvor de bruger deres talenter, og hvor der er et kulturelt fit.

Når vi rekrutterer, skal vi derfor være agile og forandringsparate for at sikre både vores kunders og vores egen forretning. Vi skal tiltrække kvalificerede kandidater og fastholde, vi skal sikre, at de kan anvende deres toptalenter – det kan få effektiviteten til at stige med op til 50 procent og skabe øget arbejdsglæde og motivation. Hvordan gør vi det?

Hvad er talent? Hvordan måler vi det? I dette oplæg introducerer jeg jer for en metode til at få større fokus på talentrekruttering.
Bettina Wæde
Oplægsholder:
Bettina Wæde
Speaker Ι Talent Advisor Ι Recruiter

I mere end 25 år har Bettina Wæde rekrutteret til virksomheder og udviklet teams, mennesker og sportsfolk. Bettina hjælper med at se det potentiale, der er til stede, og får også øje på det, der ligger mere af, men ikke er i spil i dag. Hun var i oktober 2017 inviteret til Expo Recruitment i Birmingham som keynotespeaker. Se mere på wædeconsult.dk.


14:20
Kaffepause

14:35
Fire dages arbejdsuge er fremtiden og nøglen til de bedste hjerner
Få hele historien om fire dages-arbejdsuge i forhold til at gøre medarbejdere omstillingsparate, adaptive for ny teknologi, nye arbejdsmetoder og ny viden.

IIH Nordics purpose er at skabe mest mulig livskvalitet. Hvordan hænger det sammen med 30 timers arbejdsuge? CEO Henrik Stenmann deler resultaterne om alt fra sygdom, stress, livsglæde, uopfordrede ansøgninger, rekruttering, onboarding og om hvordan IIH ser på det hele menneske.
Henrik Stenmann
Oplægsholder:
Henrik Stenmann
CEO
IIH Nordic

15:20
Tak for i dagKonferencen er forbeholdt HR-ansvarlige, HR-medarbejdere og it-ansvarlige. Vi forbeholder os retten til at afvise rekrutteringsbureauer og andre udenfor målgruppen.

Det får du ud af det
  • Inspiration til stærk employer branding
  • Ideer til udvikling af en attraktiv virksomhedskultur
  • Indblik i hvordan HR-værktøjer udnyttes bedre til både rekruttering og kompetenceudvikling
  • Input til optimering af ansøgnings- og ansættelsesprocessen
Praktiske Oplysninger
Dato:
03/5 2018
Tid:
08:30 til 15:20
Sted:
Søhuset
Venlighedsvej 10
2970 Hørsholm
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language