Kunstig intelligens og automatisering: Sådan kommer du i gang

Dato:
30/3 2017
Sted:
Ballerup
Pris:
995 kr

Der er lukket for tilmeldinger til dette event.


En ny generation af langt mere intelligente og automatiserede it-løsninger har meldt deres ankomst på markedet - og vi har kun set den spæde begyndelse. En it-revolution banker på døren til de danske virksomheder og organisationer.

Kunstig intelligens og automatisering - nogle kalder det også kognitive teknologier - vil i de kommende år fuldstændig forandre, hvordan it kan understøtte og forandre virksomheder og hele markeder.

Potentialet er enormt: Om det så handler om at opnå en bedre kundeservice ved hjælp af de nye teknologier, om at styrke research & development med supercomputere eller om at arbejde med big data og internet of things.

Det er nemmere at komme i gang med at udnytte mulighederne, end du måske tror. Blandt andet fordi det typisk er cloud-baserede løsninger, der er tale om, men også fordi du kan bygge på de erfaringer, andre allerede har gjort sig.

Men hvordan kommer man i gang med at udnytte kunstig intelligens og automatisering i virksomheden. Det får du en række konkrete bud på på dette event.

Læs om Energinets brug af Kunstig Intelligens her

Se program