Cybertrusler: Beskyt dig bedre mod APT, ransomware og hackerangreb

Dato:
15/6 2017
Sted:
København SV
Pris:
Gratis deltagelse

Danske virksomheder og organisationer er i de kriminelles søgelys og er i stor stil udsat for moderne cybertrusler. Få hjælp til at beskytte virksomheden på denne konference.

Cybertruslen mod danske virksomheder er både reel og aktuel. Alene når det kommer til ransomware, er det blevet vurderet, at Danmark rammes af angreb over 800 gange om dagen.

Men ransomware står ikke alene. For din virksomhed trues også af de såkaldte Advanced Persistent Threat, eller APT-angreb, som adskiller sig fra de traditionelle metoder, som almindelige hackere benytter sig af.

Der er tale om mere planlagte og intelligente angreb baseret på en række oplysninger, som angriberen har indsamlet om en virksomhed eller om konkrete personer i en virksomhed.

Det kan eksempelvis være ved overvågning eller via sociale medier og LinkedIn, der har meget præcise beskrivelser af sine brugere.

Samtidig er ATP-angriberen højt kvalificeret, beslutsom og har et langsigtet perspektiv på sin mission - og det typiske angreb opdages først månedsvis efter, at indbruddet har fundet sted.

Fælles for både de støjende ransomware-angreb og de stille APT-angreb er, at de kun kan stoppes eller begrænses med en kombination af de rette værktøjer, de rigtige sikkerhedsfolk og en solid uddannelse af dine brugere.

På dette event får du derfor et indblik i, hvordan du bedst muligt griber opgaven an, når du skal beskytte virksomheden mod de moderne cybertrusler.

Her bliver du klædt på til at træffe de nødvendige tekniske og strategiske beslutninger, der kan mindske problemerne, når hackerne kigger forbi.

Se program
Det får du ud af det
  • Viden om hvordan I beskytter jer mod ransomware og APT-angreb.
  • Svar på hvad I gør hvis skaden er sket.
  • Indsigt i det aktuelle trusselsbillede.