Cybertrusler: Beskyt dig bedre mod APT, ransomware og hackerangreb

Dato:
15/6 2017
Sted:
København SV
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Danske virksomheder og organisationer er i de kriminelles søgelys og er i stor stil udsat for moderne cybertrusler. Få hjælp til at beskytte virksomheden på denne konference.

Cybertruslen mod danske virksomheder er både reel og aktuel. Alene når det kommer til ransomware, er det blevet vurderet, at Danmark rammes af angreb over 800 gange om dagen.

Men ransomware står ikke alene. For din virksomhed trues også af de såkaldte Advanced Persistent Threat, eller APT-angreb, som adskiller sig fra de traditionelle metoder, som almindelige hackere benytter sig af.

Der er tale om mere planlagte og intelligente angreb baseret på en række oplysninger, som angriberen har indsamlet om en virksomhed eller om konkrete personer i en virksomhed.

Det kan eksempelvis være ved overvågning eller via sociale medier og LinkedIn, der har meget præcise beskrivelser af sine brugere.

Samtidig er ATP-angriberen højt kvalificeret, beslutsom og har et langsigtet perspektiv på sin mission - og det typiske angreb opdages først månedsvis efter, at indbruddet har fundet sted.

Fælles for både de støjende ransomware-angreb og de stille APT-angreb er, at de kun kan stoppes eller begrænses med en kombination af de rette værktøjer, de rigtige sikkerhedsfolk og en solid uddannelse af dine brugere.

På dette event får du derfor et indblik i, hvordan du bedst muligt griber opgaven an, når du skal beskytte virksomheden mod de moderne cybertrusler.

Her bliver du klædt på til at træffe de nødvendige tekniske og strategiske beslutninger, der kan mindske problemerne, når hackerne kigger forbi.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & registrering

09:00
Velkomst
Adam Fribo
Moderator:
Adam Fribo
Journalist
Computerworld

09:05
Er Danmark parat til moderne trusler?
Over de seneste to år har vi set en stor omvæltning i trusselsbilledet. Er danske virksomheder, offentlige institutioner og staten parate og modne til at tackle disse?

Datatyve bliver til stadighed mere avancerede og udgør en vedvarende lydløs trussel mod værdifuld data.
Ransomware er vokset ind i himlen og har ramt stort set alle større virksomheder i Danmark i større eller mindre grad. IoT og smartdevices vokser så hastigt i volume, at de kan være yderst svære at beskytte mod angreb selv for yderst it-sikkerhedsmodne virksomheder. Og så har vi lige GDPR.

Så spørgsmålet er: hvor står vi? Hvor skal vi gerne være om to år? Alt dette og mere til dækkes i denne præsentation.
Jan Kaastrup
Keynote:
Jan Kaastrup
CTO & Partner
CSIS

Jan's interest in IT security began in 1998 when he worked in Denmark's first IT security company. Since then he has gained security experience in both large and medium-sized Danish as well as multinational corporations. On a daily basis, Jan Kaastrup is a partner and CTO of CSIS, specialized in cybercrime and supplier of eCrime intelligence for the financial sector in European countries.


09:45
Web og mail isolation fremfor filtrering/blokering, hvorfor er det smart?
Næsten alle kender i dag til url og indholdsfiltrering og de fleste kender problematikken med at holde filteret opdateret, håndtere falske positiver - og derfra er det stadig til dels en reaktiv løsning.

Den nye tilgang er derfor at isolere det aktive indhold fra klienten, således at al ondsindet kode eksekveres væk fra slutbrugeren, hvilket minimerer eksponeringen overfor malware, ransomware og lignende.

Dermed skal man ikke forholde sig til, om indhold skal tillades eller blokeres set fra et sikkerhedsperspektiv, hvilket betyder, at man kan bruge energien på andre emner.

Menlo Security er en af frontløberne på dette område med et produkt, som ikke kræver software installeret på klienter og som kan leveres både som on-premise og cloud service.

Her dykker vi ned i Menlo Securitys tilgang til web og mail isolation - du får også en live-demonstration.
Jonas Hauge Jensen
Oplægsholder:
Jonas Hauge Jensen
systems engineer
SEC DataCom A/S

Jonas Hauge Jensen har en baggrund fra MSP/hosting branchen, hvor han har designet og implementeret netværks- og sikkerhedsløsninger i mere end 10 år.

I dag sidder han som trusted advisor på netværks- og sikkerhedsløsninger hos SEC DataCom A/S.


10:15
Pause

10:45
Hvordan sikrer vi vores mobile adgang til arbejde i en verden omgivet af trådløse netværk?
Brugere i den mobile verden har i forbindelse med deres arbejde konstant behov for adgang til applikationer og data via både kendte og ukendte netværk. Hvad betyder den manglende sikkerhed om virksomhedens data?

Få nogle konkrete bud fra Watchguard og Citrix på metoder til at sikre medarbejderne adgang på en sikker måde.
Martin Lethbridge
Oplægsholder:
Martin Lethbridge
senior sales engineer UK & Ireland
WatchGuard
Søren Bay Graahede
Oplægsholder:
Søren Bay Graahede
Citrix Product Manager
Commaxx Danmark A/S

11:15
Kortlægning af et avanceret ransomware-angreb
Det vigtigt at kende de grundlæggende elementer i et ransomware-angreb for at kunne forstå, hvordan it-kriminelle angriber din virksomhed, hvilke midler og metoder, de anvender samt for at kunne bekæmpe dem bedst muligt.
Tommy Pedersen
Oplægsholder:
Tommy Pedersen
security engineer
Fortinet

Tommy Pedersen, har beskæftiget sig med it-sikkerhed i snart 20 år og har en meget bred erfaring med alle aspekter af IT infrastructure sikkerhed.


11:45
Det er slet ikke så svært at optimere sin sikkerhed på nettet!
Det er slet ikke så svært at optimere sin sikkerhed på nettet - som man skulle tro. Hackere bruger hele tiden ny teknologi og nye metoder og der findes faktisk simple løsninger til at modstå disse kontinuerlige nye typer af angreb nu og i fremtiden. Kom og hør tidligere chef i Forsvarets Efterretningstjeneste forklare hvorfor.
Ebbe B. Petersen
Oplægsholder:
Ebbe B. Petersen
Chief Executive Officer
BitRater Group

Ebbe Petersen, Ingeniør med speciale i reverse enginering. Indtil efteråret 2015, var Ebbe B. Petersen på forkant med Danmarks nationale sikkerhed i sin rolle som chef i Forsvarets Efterretningstjeneste. Hans viden indenfor Danmarks cyber- forsvar, terrorbekæmpelse og monitorering ligger nu til grund for Ebbe's banebrydende it-sikkerieheds virksomhed, en virksomhed hvis formål er at være på forkant i forhold til cyber kriminelle ved brug af nyeste teknologier og teknikker.


12:15
Frokost

13:15
Den synlige angrebsflade - hvad er det, og hvorfor er det vigtigt?
WannaCry-udbruddet har for alvor sat fokus på vigtigheden af, at organisationer verden over har en kontekst-rettet tilgang til at håndtere og prioritere sårbarheder, hvis de vil være på forkant med den stadigt mere organiserede og sofistikerede hackertrussel.

Dette indlæg redegør for de forskellige lag, der udgør angrebsfladen og for hvordan synliggørelse af de sårbarhedsindikatorer (Indicators of Exposure/IOE), som findes i netværket - kombineret med konteksten af stjålne data fra 'det mørke internet' (Dark Web) - kan reducere angrebsfladen så effektivt, at trusler kan forudsiges og isoleres.
Justin Coker
Oplægsholder:
Justin Coker
vice president, Europe, Middle East and Africa
Skybox Security

Justin Coker er såkaldt evangelist på cybersikkerhedsområdet og en hyppigt anvendt foredragsholder ved branchearrangementer overalt i EMEA-regionen. Justin har 24 års erfaring med softwaresalg og ledelse, heraf de sidste 18 år inden for it-sikkerhedshåndtering i større organisationer. Før han i 2005 kom til Skybox Security, stod han i spidsen for Symantecs Retail Finance Sector i Storbritannien. Han har en Bachelor of Arts-grad i Business Studies.


13:45
Sikkerhed i en skyet fremtid - fokus på Microsoft Office 365
Sikkerhedsbilledet ændrer sig konstant, og det kan være svært at følge med, når der skal understøttes nye teknologier og cloud-tjenester.

Mange tror fejlagtigt, at cloud-tjenester er ensbetydende med backup, men løsningerne i virkeligheden blot har brug for støtte.

Office 365 er et fantastisk værktøj til enhver organisation, men løsningen udgør også en risiko, da al virksomhedens data gemmes ét sted.

Kom derfor og hør om sikkerhed i en skyet fremtid og hør mere om de primære kilder til datatab i skyen samt hvilke elementer, det er vigtigt at overveje, når data flyttes til en cloud-tjeneste som Office 365.
Magnus Cohn
Oplægsholder:
Magnus Cohn
Chief Commercial Officer
Uniqkey

14:15
Kaffepause

14:30
Strategisk informationssikkerhed - Hvordan griber vi det an?
Private virksomheder er udsat for flere og nye sikkerhedsmæssige trusler, risici og sårbarheder, og beskyttelsen af den enkelte virksomheds værdier, aktiviteter og omdømme forudsætter en strategisk, proaktiv og analytisk tilgang.

Målet er at sikre sammenhængende, afbalancerede og effektive sikkerhedsløsninger.

Information er i stigende grad blevet et væsentligt aktiv, der må beskyttes, da en lang række aktører forsøger uretmæssigt at få adgang til informationer, der kan misbruges.

Håndteringen af udfordringerne på cyber-området kræver en omfattende og helhedsorienteret tilgang til informationssikkerhed, hvor der er fokus på evnen til dels at forebygge og imødegå et cyber-angreb, dels at begrænse skadevirkningerne mest muligt.

Den menneskelige faktor udgør et væsentligt - men ofte overset - element i informationssikkerheden, og stadig flere virksomheder vil i fremtiden gøre brug af cyber-intelligence som en del af deres cyber-forsvar.
Jakob Scharf
Oplægsholder:
Jakob Scharf
direktør
CERTA intelligence & security A/S, tidligere chef for PET

15:15
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Viden om hvordan I beskytter jer mod ransomware og APT-angreb.
  • Svar på hvad I gør hvis skaden er sket.
  • Indsigt i det aktuelle trusselsbillede.