Program:


08:30 - 09:00
Morgenmad & registrering

09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Adam Fribo
Journalist
Computerworld

09:05 - 09:40
Er Danmark parat til moderne trusler?
Over de seneste to år har vi set en stor omvæltning i trusselsbilledet. Er danske virksomheder, offentlige institutioner og staten parate og modne til at tackle disse?

Datatyve bliver til stadighed mere avancerede og udgør en vedvarende lydløs trussel mod værdifuld data.
Ransomware er vokset ind i himlen og har ramt stort set alle større virksomheder i Danmark i større eller mindre grad. IoT og smartdevices vokser så hastigt i volume, at de kan være yderst svære at beskytte mod angreb selv for yderst it-sikkerhedsmodne virksomheder. Og så har vi lige GDPR.

Så spørgsmålet er: hvor står vi? Hvor skal vi gerne være om to år? Alt dette og mere til dækkes i denne præsentation.
Keynote:
Jan Kaastrup
CTO & Partner
CSIS

09:45 - 10:10
Web og mail isolation fremfor filtrering/blokering, hvorfor er det smart?
Næsten alle kender i dag til url og indholdsfiltrering og de fleste kender problematikken med at holde filteret opdateret, håndtere falske positiver - og derfra er det stadig til dels en reaktiv løsning.

Den nye tilgang er derfor at isolere det aktive indhold fra klienten, således at al ondsindet kode eksekveres væk fra slutbrugeren, hvilket minimerer eksponeringen overfor malware, ransomware og lignende.

Dermed skal man ikke forholde sig til, om indhold skal tillades eller blokeres set fra et sikkerhedsperspektiv, hvilket betyder, at man kan bruge energien på andre emner.

Menlo Security er en af frontløberne på dette område med et produkt, som ikke kræver software installeret på klienter og som kan leveres både som on-premise og cloud service.

Her dykker vi ned i Menlo Securitys tilgang til web og mail isolation - du får også en live-demonstration.
Oplægsholder:
Jonas Hauge Jensen
systems engineer
SEC DataCom A/S

10:15 - 10:45
Pause

10:45 - 11:10
Hvordan sikrer vi vores mobile adgang til arbejde i en verden omgivet af trådløse netværk?
Brugere i den mobile verden har i forbindelse med deres arbejde konstant behov for adgang til applikationer og data via både kendte og ukendte netværk. Hvad betyder den manglende sikkerhed om virksomhedens data?

Få nogle konkrete bud fra Watchguard og Citrix på metoder til at sikre medarbejderne adgang på en sikker måde.
Oplægsholder:
Martin Lethbridge
senior sales engineer UK & Ireland
WatchGuard
Oplægsholder:
Søren Bay Graahede
Citrix Product Manager
Commaxx Danmark A/S

11:15 - 11:40
Kortlægning af et avanceret ransomware-angreb
Det vigtigt at kende de grundlæggende elementer i et ransomware-angreb for at kunne forstå, hvordan it-kriminelle angriber din virksomhed, hvilke midler og metoder, de anvender samt for at kunne bekæmpe dem bedst muligt.
Oplægsholder:
Tommy Pedersen
security engineer
Fortinet

11:45 - 12:10
Det er slet ikke så svært at optimere sin sikkerhed på nettet!
Det er slet ikke så svært at optimere sin sikkerhed på nettet - som man skulle tro. Hackere bruger hele tiden ny teknologi og nye metoder og der findes faktisk simple løsninger til at modstå disse kontinuerlige nye typer af angreb nu og i fremtiden. Kom og hør tidligere chef i Forsvarets Efterretningstjeneste forklare hvorfor.
Oplægsholder:
Ebbe B. Petersen
Chief Executive Officer
BitRater Group

12:15 - 13:15
Frokost

13:15 - 13:40
Den synlige angrebsflade - hvad er det, og hvorfor er det vigtigt?
WannaCry-udbruddet har for alvor sat fokus på vigtigheden af, at organisationer verden over har en kontekst-rettet tilgang til at håndtere og prioritere sårbarheder, hvis de vil være på forkant med den stadigt mere organiserede og sofistikerede hackertrussel.

Dette indlæg redegør for de forskellige lag, der udgør angrebsfladen og for hvordan synliggørelse af de sårbarhedsindikatorer (Indicators of Exposure/IOE), som findes i netværket - kombineret med konteksten af stjålne data fra 'det mørke internet' (Dark Web) - kan reducere angrebsfladen så effektivt, at trusler kan forudsiges og isoleres.
Oplægsholder:
Justin Coker
vice president, Europe, Middle East and Africa
Skybox Security

13:45 - 14:10
Sikkerhed i en skyet fremtid - fokus på Microsoft Office 365
Sikkerhedsbilledet ændrer sig konstant, og det kan være svært at følge med, når der skal understøttes nye teknologier og cloud-tjenester.

Mange tror fejlagtigt, at cloud-tjenester er ensbetydende med backup, men løsningerne i virkeligheden blot har brug for støtte.

Office 365 er et fantastisk værktøj til enhver organisation, men løsningen udgør også en risiko, da al virksomhedens data gemmes ét sted.

Kom derfor og hør om sikkerhed i en skyet fremtid og hør mere om de primære kilder til datatab i skyen samt hvilke elementer, det er vigtigt at overveje, når data flyttes til en cloud-tjeneste som Office 365.
Oplægsholder:
Magnus Cohn
Chief Commercial Officer
Uniqkey

14:15 - 14:30
Kaffepause

14:30 - 15:10
Strategisk informationssikkerhed - Hvordan griber vi det an?
Private virksomheder er udsat for flere og nye sikkerhedsmæssige trusler, risici og sårbarheder, og beskyttelsen af den enkelte virksomheds værdier, aktiviteter og omdømme forudsætter en strategisk, proaktiv og analytisk tilgang.

Målet er at sikre sammenhængende, afbalancerede og effektive sikkerhedsløsninger.

Information er i stigende grad blevet et væsentligt aktiv, der må beskyttes, da en lang række aktører forsøger uretmæssigt at få adgang til informationer, der kan misbruges.

Håndteringen af udfordringerne på cyber-området kræver en omfattende og helhedsorienteret tilgang til informationssikkerhed, hvor der er fokus på evnen til dels at forebygge og imødegå et cyber-angreb, dels at begrænse skadevirkningerne mest muligt.

Den menneskelige faktor udgør et væsentligt - men ofte overset - element i informationssikkerheden, og stadig flere virksomheder vil i fremtiden gøre brug af cyber-intelligence som en del af deres cyber-forsvar.
Oplægsholder:
Jakob Scharf
direktør
CERTA intelligence & security A/S, tidligere chef for PET

15:15 - 15:15
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Viden om hvordan I beskytter jer mod ransomware og APT-angreb.
  • Svar på hvad I gør hvis skaden er sket.
  • Indsigt i det aktuelle trusselsbillede.
Praktiske Oplysninger
Dato:
15/6 2017
Tid:
08:30 til 15:15
Sted:
Scandic Sluseholmen
Molestien 11
2450 København SV
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language