Ransomware: Sådan tackler du tidens største sikkerhedstrussel

Dato:
29/11 2016
Sted:
Hørsholm
Pris:
495 kr

Gå ikke glip af denne indholdsfyldte konference, hvor vi sætter fokus på tidens måske største sikkerhedstrussel: Ransomware.

Du får blandt andet gode råd og indsigtsfuld viden fra Rasmus Theede, formand fra Rådet for Digital Sikkerhed, og fra førende sikkerhedseksperter og leverandører fra ind- og udland.

Mød også Jesper Daldorph, it-chef i Glostrup Kommune, der kommer og fortæller om at blive ramt af ransomware - og om at etablere det nødvendige forsvar mod truslen. 

Ransomwaren rammer igen og igen
Ransomware regnes for at være blandt de alvorligste sikkerhedstrusler lige nu.

Næsten halvdelen af de danske virksomheder har været ramt af succesfulde ransomware-angreb i det seneste års tid, hvor hackere formår at indsnige kode i systemerne, som de anvender til at blokere for organisationens data.

Adgangen bliver først givet, når virksomheden har betalt ransom - løsepenge - til hackerne, og det vælger mange organisationer at gøre, da beløbene alt andet lige er relativt små, ligesom driften ofte prioriteres over principper.

Centralt i ransomware-problematikken står organisationens medarbejdere, i det hackerne ofte får indsneget deres kode i systemerne via uopmærksomme og sløsede medarbejdere.

Forstå truslen - og læg den rette forsvarsstrategi
Der findes imidlertid muligheder for at undgå ransomware, men alting skal spille flot sammen, hvis man skal være sikker: Teknologi, struktrur, processer og - ikke mindst - medarbejdernes awareness.

På denne konference får du overblik over en række muligheder for at modstå ransomware-angreb.

Du får også gode råd til, hvad du kan gøre, når skaden først er sket.

Læs mere om ransomware her: Otte effektive råd til at få bugt med ransomware-angreb

Se program