Master Data Management

Dato:
08/12 2015
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Bedre stamdata og datakvalitet kan i mange tilfælde rent konkret give pote på bundlinjen. Stamdata har tidligere ofte været bundet op på enkelte applikationer, men det kan nemt give problemer, hvis hvert system, så som ERP, CRM og SCM, har hver sin ide om, hvordan kunder og andre centrale størrelser ser ud.

Konceptet bag master data management - styring af stamdata - er at centralisere virksomhedens vigtigste data - kunder, produkter, leverandører, inventar og medarbejdere - ét sted.

Men hvordan forenes de forskellige systemers data, så det rigtige billede af resurserne dannes? Hvordan sørger man for at få optimal datakvalitet fremover? Og handler problematikken kun om teknologi? Dette er spørgsmål som skal besvares for at høste fordelen af bedre stamdata.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & registrering

08:55
Velkomst
Kim Stensdal
Moderator:
Kim Stensdal
teknologiredaktør
Computerworld

Kim Stensdal er teknologiredaktør på Computerworld og skriver blandt andet om cloud, big data, forretningssoftware og it-ledelse.


09:00
Stibo Systems: Hvordan bringer du digital og transformation sammen?
Program billede
"Digital transformation" betyder en gentænkning af kundeoplevelsen og en sammensmeltning af forventninger og teknologi. Dette sætter store krav til samarbejde mellem ikke kun forretningen og it-afdelingen, men også hele organisationen som helhed. Denne præsentation ser på, hvordan man kan nedbryde siloer, og hvad der er centralt for din Digitale Transformation:

  • Hvilke udfordringer er der i den digitale kundeoplevelse?
  • Hvordan kan du udnytte din digitale forretning gennem en version af sandheden omkring produkter og kunder?
  • Hvordan kan du kickstarte din Digitale Transformation?
Jesper Leth
Oplægsholder:
Jesper Leth
Presales engineer
Stibo Systems

Gennem snart 20 år har Jesper Leth arbejdet med at skabe strukturelle forbedringer i mange forskellige sammenhænge. Dette har både været i roller som projektleder, IT-chef samt konsulent opgaver i danske, såvel som internationale projekter. De seneste 4 år har Jesper fungeret som Presales engineer, hvor opgaven består i at være sparringspartner på C-level niveau ift. masterdata visioner, strukturelle optimerings potentialer samt aktivering af multi-channel strategier.


09:30
Bisnode: Master Data Management udbytte i praksis - BtB og BTC
Program billede
De fleste virksomheder oplever udfordringer med deres kundedata hvad enten de er på BtC- eller BtB-markedet.

Projekterne kan blive store og uoverskuelige og udbyttet kan være svært at måle - især på kort sigt.

Indlægget her, vil forsøge at gennemgå nogle praktiske eksempler på hvordan man kommer i gang samt hvilket udbytte man kan få, hvad enten man er på det hjemlige marked, det globale marked eller BtC-markedet.
  • Hvad er Master Data Management?
  • Hvordan laver man proof of concept internt i organisationen?
  • Hvilket udbytte muligheder er der?
  • Hvordan bliver projektet forankret?
Steffen Grønholt
Oplægsholder:
Steffen Grønholt
Head of Solution Sales
Bisnode/D&B Danmark A/S

Steffen Grønholt har mange års erfaring med salg af Credit- og Masterdataløsninger til Top500 virksomheder i Danmark.


10:00
Pause

10:15
Microsoft: The modern data platform
Program billede
Der er mere end nogensinde brug for en moderne dataplatform i en tid med stor vækst inden for antal devices og mængden af applikationer og data samt behovet for at imødekomme Internet of Things og predictive analytics.

Erling Skaale giver en update på nyheder og muligheder på Microsofts dataplatform.
Erling Skaale
Oplægsholder:
Erling Skaale
Tech Solutions professional
Microsoft

10:45
CGI: Skab værdi og konkurrencefordele ved at udnytte dine data
Program billede
Master Data, stamdata, adfærdsdata, produktdata, medarbejderdata, kundedata, leverandørdata, Lokale data, globale data, Big Data! Data alle vegne. Og data alle steder fra. Det er virkeligheden i dag - for alle typer virksomheder, uanset branche, produkt eller service.
 
Data er værdiskabende, når du har kontrol over dem - kvaliteten, håndteringen, strukturen og udnyttelsen af dem - og tager ejerskab fra start til slut. Data kan skabe konkurrencefordele og betydelige synergieffekter, som effektiviserer dine processer og øger din kundetilfredshed.
 
Hør med, når Jan deler viden om, hvorfor det er vigtigt, hvordan du gør, og hvorfor det minimerer dine største risici ved ERP-projekter - migreringer og roll-outs. Indlægget kommer bl.a. omkring CGI's koncept "Data2Diamonds", hvor du kan udnytte vores Data Lab til at få af- eller bekræftet dine forretnings-hypoteser.
Jan Irring Larsen
Oplægsholder:
Jan Irring Larsen
Director
CGI Danmark A/S

Jan er en yderst erfaren og engageret Solution Architect og Data Management-specialist med dyb indsigt i business-systemers egenskaber og funktioner, forretningsprocesser og virksomheders data - en erfaring og indsigt, som Jan bl.a. bruger til at styre og udvikle forskellige business-scenarier i sin egenskab af Director for Data Management i CGI.


11:15
Tak for i dag
Praktiske Oplysninger
Dato:
08/12 2015
Tid:
08:30 til 11:15
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter (Pfizers)
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language