Projektstyring/projektledelse

Dato:
10/4 2014
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Alle organisationer arbejder med projekter, og målet er altid det samme: Projekterne skal afsluttes til tiden, inden for det fastlagte budget og med det ønskede resultat. Det gælder for både de små projekter samt for de store, mandskabskrævende og ressource tunge projekter med længere tidsramme.

At nå målene kræver systematik, overblik og anvendelse af de rigtige metoder, kunstgreb og værktøjer - ellers risikerer man, at projekt-forløbet hurtigt ender i grøften.

På denne How To får du seneste opdatering på nogle af de bedste metoder og værktøjer, der kan være med til at gøre ethvert projektforløb meget nemmere og mere smidigt, hvorved du kan spare både ressourcer og bekymringer.

Se program

Program:


08:30 - 08:55
Morgenmad og registrering

08:55 - 09:00
Velkomst
Computerworld Events byder velkommen og sætter scenen for formiddagens program.

09:00 - 09:25
Paradigmeskifte for sags- og projektstyring
Program billede
Hvordan kan vi systematisere og samtidig understøtte kreative processer med effektiv vidensdeling via email, dokumenter og sociale medier i hele organisationen? Hvordan sikrer vi, at strømmen af bløde data bliver sorteret, tagget og gemt i den rigtige kontekst? Hvordan kan vi effektivt og nemt dele viden og samtidig garantere et højt sikkerhedsniveau? Det er den ultimative udfordring, som vidensvirksomheder står over for.

Sags- og projekthåndteringssystemer har længe haft fokus på task-styring og økonomi. De senere år har mange imidlertid erkendt behovet for værktøjer, som effektiviserer og understøtter gennemførelsen af et projekt. Det har sat fokus på udfordringen med at systematisere, sortere og tagge den eksplosive vækst af bløde data i form af bl.a. dokumenter, email, telefonsamtaler og debattråde på sociale medier i den rette kontekst.

Hør et inspirerende indspark om paradigmeskiftet for sags- og projektstyring på "How to?".

09:30 - 09:55
Hvor meget vil du optimere dine projekter - 20% eller mere?
Program billede
På baggrund af de cases vi har fra vores kunder har vi udviklet en best practice, som vi gerne vil dele med andre, samt give eksempler på hvilke administrative løsninger de benytter i samspil med tidsregistreringen?

For de fleste medarbejdere er tidsregistrering et nødvendigt onde - men for projektlederen og virksomheden er det et nødvendigt styringsparameter i hverdagen.

Vi skal blandt andet kigge på hvor tidsregistreringen naturligt indgår i: styring af fremdrift, estimeret færdiggørelse, økonomisk overblik, planlægning af ressourcer - og den økonomiske konsekvens af denne.

10:00 - 10:15
Pause

10:15 - 10:40
Udfordringerne i business cases for PPM software - hvordan kunne den se ud?
Program billede

Der er altid udfordringer med at implementere ny software, som skal prøve at strukturere data. Specielt for  CRM- og PPM-applikationer. Begge er karakteriseret ved, at data enten ikke eksisterer og hvis data eksisterer, findes det i lige så mange strukturer og modeller, som der er interessenter.

Dette oplæg vil dels introducere en tænkemåde til, hvordan du skaber en business case for PPM. Og dels komme med forslag og ledetråde til, hvor pengene gemmer sig til en god ROI for PPM software.


10:45 - 11:10
Paneldebat
Debat mellem dagens oplægsholdere moderet af Computerworlds moderator.

11:15 - 11:15
Tak for i dag
Praktiske Oplysninger
Dato:
10/4 2014
Tid:
09:00 til 11:15
Sted:
Pfizers Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language