Mobile apps

Dato:
11/3 2014
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Smartphones er overalt. Og de bliver brugt. Til alt fra nyhedslæsning til ruteplanlægning. Det enorme skift i brugere og forbrugers anvendelse af it sætter eksisterende systemer under pres for at kunne leve op til det, som modtageren forventer - både i og uden for virksomheden.

Så brug en formiddag sammen med eksperter og cases, som kan give dig inspiration til at løse den mobile udfordring bedst muligt.

Se program

Program:


08:30 - 08:55
Morgenmad og registrering

08:55 - 09:00
Velkomst
Computerworld Events byder velkommen og sætter scenen for formiddagens program.

09:00 - 09:25
Kom nemt i gang med virksomhedens mobilstrategi og app udvikling med IBM® Worklight
Program billede
IBM® Worklight giver Jeres virksomhed en åben og omfattende platform til udvikling, sikring, implementering og styring af HTML5, hybride og naitive mobile apps. Med denne platform kan din virksomed reducere omkostninger til både udvikling og vedligeholdelse, forbedre time-to-market samt øge sikkerheden af mobile apps.

Kom og hør hvordan IBM® Worklight kan hjælpe til at udvide forretningen til mobile enheder og hvad vores kunder har opnået med denne løsning. Se i øvrigt produktdemonstrationer og få installeret en trial version af af IBM® Worklight på dagen.

09:30 - 09:55
Forretningskritiske Apps
Program billede
Kom og oplev:

1. En TEO kunde - Cellpoint Mobile - fortælle om:

  • Cellpoint Mobile, TEO og projekt erfaring
  • Hvorfor laver Cellpoint Mobile,  Mobile Apps
  • Hvad efterspørger Cellpoint Mobile kunder
2. App ekspert Babar Baig vil fortælle om sine erfaringer med nogle af verdens største brands:

  • Seneste trends indenfor Apps.
  • Markedsføring af Apps - Tips og Gode Råd
  • Hvordan opnår man maksimal opmærksomhed omkring ens app
3. Forretningskritiske apps med TEO  
Fra vores hovedkontor i København kan vi hjælpe  dig med at udvide dine web og back-end  tjenester til de mobile platforme. Du behøver ikke at have erfaring med mobiludvikling, da TEO tilbyder dig et teknologisk kompetent team som understøttes af nogle af markedets bedste processer og udviklings-metodikker.

Ud over IT og softwarebranchen har TEO A/S leveret mobile løsninger til tele-, auto-, engros-, restaurations- og detail brancherne samt nogle interessante forbruger apps.

10:00 - 10:15
Pause

10:15 - 10:40
Få adgang til dokumenterne via din mobile enhed
Program billede
Hurtig og nem adgang til virksomhedens viden er afgørende for, at medarbejderne kan udføre deres arbejde effektivt.

Med adgang til alle virksomhedens dokumenter, information og viden fra den mobile enhed fastholder I et højt og ensartet informationsniveau. Transport- og ventetid kan udnyttes optimalt, og I vil altid have adgang til de nyeste dokumentversioner, når I er på kundebesøg, til eksterne møder - eller i andre sammenhænge, hvor computeren ikke er inden for rækkevidde.

IntraNote har udviklet en applikation til mobile enheder, som giver virksomheder adgang til deres dokumenthåndteringsløsning - uanset tid og sted.

Kom og se et konkret eksempel på en færdig applikation samt hvordan den anvendes af andre virksomheder - store som små og nationale som internationale.

10:45 - 11:10
Paneldebat
Hardy Groeger, IBM
Gufran Usman, Teo
Søren Rust Nielsen, Intranote

11:15 - 11:15
Tak for i dag
Praktiske Oplysninger
Dato:
11/3 2014
Tid:
09:00 til 11:15
Sted:
Pfizers Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language