ERP Trends 2025: Undgå de kostbare fejlskud

Dato:
14/5 2025
Sted:
Jylland
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Afholdes også i København d. 6. maj

Dette er dagen for dig, som der ønsker at forstå og navigere i det skiftende ERP-miljø. Du får også et bedre grundlag for at gennemskue betydningen af faktorer såsom intelligente prissætningsstrategier og den stadig mere omfattende anvendelse af AI og machine learning.

Vær med når vi udforsker både aktuelle trends og kaster et blik på fremtidens teknologiske landskab inden for ERP. Derudover dykker vi ned i nøglespørgsmål, som at finde den rigtige balance mellem cloud og hybride løsninger samt hvordan du bedst integrerer legacy-applikationer.

Du kan også opleve eksperter indenfor projekthåndtering give sine bud på, hvorfor store projekter alt for ofte fejler eller bliver langt mere kostbare end forventet – og hvordan du undgår de hyppigste faldgruber.

Dertil kommer naturligvis spørgsmålet om, hvordan du forbereder dig optimalt på de teknologiske og strategiske skift, som de førende ERP-aktører forventes at tage. Her kan du bl.a. drage fordel af indsigt fra iagttagere om, hvilken vej markedet bevæger sig, så du får bedre grundlag for at forberede de nødvendige justeringer af din ERP-strategi.

Endelig er det en enestående mulighed for dig til at netværke med andre professionelle og opnå dybere forståelse for, hvordan du bedst leder din virksomhed gennem teknologiske forandringer.

Ved at deltage i ERP Trends 2025 vil du opnå vigtig viden om:

  1. Valg af ERP-setup: Forstå fordele og ulemper ved rene cloud-løsninger sammenlignet med hybrid-modeller, og hvad der bedst vil tjene din organisations behov.
  2. Integration og modernisering: Lær hvordan du effektivt kan integrere legacysystemer og forretningskritiske applikationer ind i moderne ERP-strukturer for at optimere drift og reducere omkostninger.
  3. Markedstendenser: Få indsigt i de nyeste teknologier og strategier fra førende ERP-leverandører og hvordan disse vil påvirke din virksomheds fremtidige ERP-strategi.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over aktuelle trends og fremtidens teknologiske landskab inden for ERP.
  • Indsigt i, hvilken vej markedet bevæger sig, så du kan justere din egen ERP-strategi
  • Inspiration til din egen ERP-strategi fra andres erfaringer og eksperternes anbefalinger
  • Indblik i, hvorfor store projekter alt for ofte fejler eller bliver langt mere kostbare
  • Netværk og erfaringsudveksling med andre passionerede it-professionelle
Praktiske Oplysninger
Dato:
14/5 2025
Tid:
08:30 til 15:00
Sted:
Jylland
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language