Trustworthy AI: Effektive, lovlige og ansvarlige AI-strategier Digitalt event

Dato:
04/2 2025
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Alle læsere af Douglas Adams’ klassiske historie om galakseblafferen ved, at man får komplet ubrugelige svar fra en computer, hvis man stiller den elendige spørgsmål.

Det er kun blevet endnu mere aktuelt siden AI for alvor har gjort sit indtog i professionelle sammenhænge. AI-enterpriseløsninger kan automatisere og effektivisere processer i rasende hast – men kun hvis de trænes grundigt og har adgang til det korrekte datagrundlag.

Derfor fokuserer vi på denne dag på nøgleaspekterne ved datahåndtering og trustworthy AI får du konkret indsigt i, hvordan korrekt datahåndtering og etiske overvejelser er afgørende for at drive effektiv og ansvarlig brug af AI i din virksomhed.

Samtidig stiller AI Act helt konkrete krav til anvendelse, governance og risikostyring af kunstig intelligens, og derfor beskæftiger vi os også med, hvordan du planlægger, orkestrerer, eksekverer og styrer din anvendelse af AI.

Eventet er målrettet IT- og compliance-professionelle, der ønsker at styrke deres kompetencer inden for AI-governance og risikostyring.

Grib denne mulighed for at få dybdegående indsigt og praktiske værktøjer, der kan sikre, at din virksomheds anvendelse af AI ikke kun er innovativ, men også ansvarlig og lovlig.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over de værktøjer, der gør det muligt at håndtere risiko og etik inden for AI – og gør dig klar til AI Act.
  • Indsigt i AI governance og risikostyring.
  • Inspiration fra af casestudies fra andre virksomheder og organisationer, der allerede har indarbejdet avancerede strategier for AI og datastyring.
  • Indblik i, hvorfor behovet for et stærkt datagrundlag er helt afgørende for at drive både trustworthy AI og effektiv business intelligence.