Tech Transformations Trends 2025: Bagom de største digitale transformationsprojekter

Dato:
06/3 2025
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

På denne eksklusive dag fejrer vi sejrene, diskuterer de udfordringer, der er blevet overvundet og udforsker, hvor gevinsterne har været størst – i dag og i morgen.

Dette er din chance for at netværke med branchens spydspidser og få dyb indsigt i årets mest banebrydende digitale transformationsprojekter og succeser.

  • Lær fra de bedste: Hør direkte fra nogle af de mest succesfulde CIO'er og CTO'er. De vil dele de strategier og innovationer, der har drevet nogle af de mest imponerende digitale transformationsprojekter i det forgangne år.
  • Fejr sejrene: Vi fejrer årets største it-triumfer og diskuterer de udfordringer, der er blevet overvundet, samt hvor gevinsterne har været størst – både nu og i fremtiden.
  • Netværk og indsigt: Mød toneangivende analytikere, partnere og konsulentvirksomheder. Dagen er designet til at være både relevant og inspirerende, med rig mulighed for at udveksle idéer og skabe værdifulde forbindelser.
  • Inspiration til din strategi: Træk på værdifulde læringserfaringer fra førende CIO'er og CTO'er. Få indsigt, der kan inspirere og forme din virksomheds fremtidige strategi.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at styrke din viden og udvide dit netværk. Deltag i Tech Transformations Trends 2025 og bliv en del af fremtidens digitale transformation.

Mød talerne

Tapan Dash

Tapan Dash

Director

Maersk Technology

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Indblik i succeser: Få dybdegående viden om årets største it-transformationer og hvad der har gjort dem succesfulde.
  • Værdifulde forbindelser: Netværk med nogle af de mest innovative personer i den danske it-branche og udveksl idéer, der kan skabe værdi for dig og din virksomhed.
  • Strategisk inspiration: Læringsoplevelser fra toppen af branchen, som du kan anvende til at forme og forbedre din egen organisations digitale rejse.