Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA Digitalt event

Dato:
05/12 2024
Sted:
Online
Pris:
1495 kr

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb.

Situationen indebærer massiv risiko for virksomheder samt kunder og er en af de primære årsager til, at EU har vedtaget Digital Operational Resilience Act (DORA).

Direktivet stiller skrappe krav til effektiv, dokumenteret beskyttelse af data samt effektiv incident response og evnen til at genetablere af driften efter angreb – langt hurtigere end finanskoncerner er i stand til i dag. Ydermere risikerer ledelsen bøder i millionklassen, hvis koncernen ikke lever op til kravene. På dette event sætter vi fokus på strategisk cybersikkerhed og compliance i den finansielle branche.

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Se program
Partnere Bliv partner
Det får du ud af det
  • Indblik i, hvordan du sikrer fuld og fortløbende compliance med de særlige reguleringskrav, der stilles til den finansielle sektor.
  • Overblik over de skærpede krav, som DORA stiller til sektoren i fremtiden.
  • Inspiration til, hvordan du Indtænker governance fra dag ét, herunder overholdelse af såvel regulatoriske krav samt egne policies i en hybrid/cloud-centrisk strategi.
  • Indsigt i, hvordan du Prioriterer, overskuer og prissætter cybersikkerhedsindsatsen, så der sikres buy-in fra hele forretningen.
Praktiske Oplysninger
Dato:
05/12 2024
Tid:
09:00 til 12:35
Sted:
Online
Pris:
1495 kr.
Change language