Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig Digitalt event

Dato:
06/12 2023
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Er du klar til at omfavne de muligheder, som cloud computing åbner indenfor fx AI, digital transformation af din forretning samt automatisering af rutineopgaver?

Det er emnet for dagens webinar, hvor vi stiller skarpt på, hvordan du kan gribe de mange muligheder ved at gentænke måden, du arbejder med IT.

Teknologien er ved at ændre basale konkurrencevilkår og det gælder om at udnytte mulighederne. Men platforme fra udbydere som fx Microsoft er så omfangsrige og udvikler sig så hurtigt, at det er umuligt på egen hånd at følge med og identificere samtlige relevante muligheder.

På webinaret giver vi bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

Se de andre afsnit i webinar rækken Digital Directions

Mød talerne

Thomas Munksgaard

Thomas Munksgaard

Management Consultant

Cepheo

Se program

Program:


09:00 - 09:30
Undervejs får du blandt andet:

  • Inspiration til hvordan du kan arbejde med intelligent digitalisering af forretningen
  • Indsigt i, hvorfor du skal udarbejde et digitalt roadmap, som støtter en fleksibel transformation af dine processer og din organisation
  • Viden om, hvordan Cepheo har hjulpet andre virksomheder
Oplægsholder:
Thomas Munksgaard
Management Consultant
Cepheo
Partnere
Det får du ud af det
  • Inspiration til, hvordan du kan arbejde med intelligent digitalisering af forretningen.
  • Indsigt i, hvorfor du skal udarbejde et digitalt roadmap, som støtter en fleksibel transformation af dine processer og din organisation.
  • Viden om, hvordan Cepheo har hjulpet andre virksomheder.