SAP Excellence Days 2023

Dato:
26/10 2023
Sted:
Kastrup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Få hurtig gevinstrealisering og slip for evighedsprojekter ved hjælp af Composable innovation og AI i SAP

Afholdes også i Horsens d. 31. oktober

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med Composable innovation, Business Automation og AI i SAP?

Mød andre virksomheder og en række af Danmarks mest indsigtsfulde SAP-aktører og -eksperter, der har draget nytte af de muligheder, som SAP kan tilbyde - herunder når systemer og services skal integrere med afdelinger, kunder og partnere i resten af verden.

Du får også indblik i, hvad der overordnet kendetegne det det gode SAP-projekt, som gennemføres med skarpt blik på konkrete, målbare forretningsmål af strategisk betydning.

På dagen opfordrer vi til at du netværker aktivt med andre it-professionelle i pauserne, da det giver de bedste forudsætninger for at dele erfaringer og overvejelser med andre virksomheder med SAP-relaterede udfordringer, der ligner dem, du selv skal håndtere.

SAP Excellence Days 2023 giver dig inspiration til, hvordan du optimalt timer og orkestrerer opgradering til SAP S/4HANA samt inspiration til udnyttelse af de værktøjer og applikationer der ligger i systemet. Du får også den senest opdaterede indsigt i SAP’s egne planer for de kommende to til tre år.

Glæd dig til at få viden og inspiration om:

  • Hvordan Genrative AI kan give mulighed for produktivitet og optimering.
  • Hvordan du forenkler og får styr på din forsyningskæde på globalt plan.
  • Mulighederne for en succesfuld go-live med SAP S/4HANA – med minimal gene for daglig drift og kunder.
  • Hvilke fem konkrete måder, der kan hjælpe din rejse med at blive mere problemfri.
  • Hvordan du kan skabe bedre brugeroplevelser med AI og Fiori.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Thomas Møgelbjerg
Moderator:
Thomas Møgelbjerg
Erhvervsjournalist
Computerworld

09:05
Generative AI, Composable innovation og People Power med SAP
I dette indlæg bliver du klogere på SAP's fokus de næste to til tre år.

Thomas og Karl vil blandt andet komme ind på følgende:
- Hvordan SAP’s løsninger kan øge organisationers mulighed for procesfleksibilitet, automatisering samt produktivitet.
- Hvilken AI kan spille en rolle i automatisering og produktivitet.
- Hvordan løst koblede løsninger kan sikre en høj grad af fleksibilitet.
- Hvilke moderne udviklingsværktøjer der kan øge hastigheden og dermed bringe nye idéer i spil.
Thomas Madsen
Keynote:
Thomas Madsen
Head of SAP Data Lab Copenhagen
SAP
Karl Bergström
Keynote:
Karl Bergström
Enterprise Architect
SAP

09:40
Lås op for din SAP-applikationssikkerhed
Mange organisationer holder sig stadig tilbage fra at tage skridtet ind i clouden på grund af sikkerhedsbekymringer og usikkerhed - samtidig overlader SAP en betydelig del af ansvaret for applikationssikkerhed og overvågning til deres kunder, hvilket udgør en sikkerhedsrisiko for din organisation.

Når det kommer til at tage vare på sikkerhedsforanstaltninger og overvågning, er der ingen grund til at stoppe innovation eller forretningsudviklingen. Cybersecurity-platformsleverandøren Logpoint hjælper med at accelerere transformationen samtidig med at den holdes sikker. Baseret på eksempler med SAP HCM og SAP SuccessFactors vil Christoph præsentere, hvordan uautoriseret adgang til personlige oplysninger kan overvåges i Logpoints cybersecurity-platform.

Indlægget afholdes på engelsk
Christoph Aschauer
Oplægsholder:
Christoph Aschauer
Director of SAP Solutions
LogPoint

He advises companies on the integration of SAP with SIEM systems for compliance and security monitoring. He comes from similar positions at Orange Cyberdefense, SedcureLink, and iT-CUBE SYSTEMS. He has also worked as an SAP technical consultant and SAP developer.


10:05
Pause

10:30
Skab bedre brugeroplevelser med AI og Fiori S/4HANA
Glæd dig til at få konkrete værktøjer til, hvordan du kan bruge AI og Fiori til at skabe bedre brugeroplevelser.
Rasmus Ørtoft
Oplægsholder:
Rasmus Ørtoft
Head of UX & Design, Director of Application Development, Innovation & Technology
NTT Data
Prayson Wilfred Daniel
Oplægsholder:
Prayson Wilfred Daniel
Manager, Data Science, Innovation & Technology
NTT Data

11:00
Information - more important than ever!
There are many good reasons why information management is important and why you should care. Information, and how we manage it, is not only important but also crucial because it enhances decision-making, reduces risks, and it can lead to a competitive advantage. In other words, caring about information management can have a significant impact on efficiency, effectiveness, and overall success for your company and your employees.

During this presentation we will share why information management is important and how OpenText customers benefit from automating their processes and thus saving millions of DKK per year.
Robert Warming
Oplægsholder:
Robert Warming
Senior Solutions Consultant
OpenText

11:30
Maksimer værdien af din SAP-data
Hør, hvordan du kan integrere SAP-data med Snowflake-computermiljøer, som gør det muligt at optimere dataudtræk, transformation og visualiseringsprocesser.

På dette indlæg får du demonstreret, hvordan du kan flytte data fra SAP til Snowflake via CDC-streaming, og rette, overvåge og styre SAP-data, der er direkte kilde.
Jonathan Hvid
Oplægsholder:
Jonathan Hvid
COO & Partner
Stretch Qonnect
Claus Munksgaard
Oplægsholder:
Claus Munksgaard
Nordic Enterprise Account Executive
talend - A Qlik Company
Rune Lindvig
Oplægsholder:
Rune Lindvig
Partner Solutions & Architect Manager EMEA
talend - A Qlik Company

11:55
Frokost

12:50
Erfaringer fra Arla Foods: Succesfuld go-live
Kan man bede køerne om at stoppe med at producere mælk, mens man holder Arla’s kernesystem nede for en stor S/4 opgradering?

Nej, selvfølgelig ikke!

Arla’s S/4HANA opgradering har været kompleks på mange områder. Størrelsen af Arla’s system og IT-landskab, mængden af egen udvikling og lokale processer bygget gennem de sidste 20+ år, mere end 500 interfaces, samt naturen af forretningen hvor alle systemer kører 24/7 for at sikre frisk mælk til de danske og europæiske lande, var blot nogle af de faktorer der gjorde S/4HANA opgraderingen kompleks hos Arla. Til trods blev projektet gennemført til tiden, på budget og med begrænset påvirkning af kunder og landmænd.
Mia Heslegrave
Keynote:
Mia Heslegrave
VP: head of IT Development
Arla Foods

Mia Heslegrave er en erfaren leder inden for digital transformation med fokus på en værdibaseret tilgang.


13:25
Debat og erfaringsudveksling ved borde
Vi har foruddefineret en række spørgsmål som kan diskuteres ved bordene i salen. Dagens moderator vil samle op på jeres diskussioner og erfaringsudveksling som afslutning.
Thomas Møgelbjerg
Moderator:
Thomas Møgelbjerg
Erhvervsjournalist
Computerworld

13:55
Pause

14:15
Mærsks teknologiske transformationsrejse med SAP S/4HANA
Få fortællingen om, Mærsks transformationsrejse mod at blive en global integrator, der tilbyder ægte integrerede logistikløsninger, der forbinder, beskytter og forenkler kundernes forsyningskæder.

Mærsk opbygger den rette teknologiske grundlag med SAP S/4HANA som kerneelement for at levere realtids- og pålidelig analyse gennem en standardmodel til dataindsamling på tværs af hele virksomheden.

Mærsks transformationsrejse er drevet af teknologi og indebærer opbygning af en ny digital kerne. Programmet vil ændre teknologi, processer, politikker, arbejdsmetoder samt adfærd gennem implementeringen af en enkelt, brancheførende standardiseret platform.

Indlægget afholdes på engelsk.
Tapan Dash
Keynote:
Tapan Dash
Director
Maersk Technology

Digital Transformation-leder med omkring 25 års erfaring i at drive strategisk forandring gennem teknologi og innovation. Tapan har ledet store globale teknologiforvandlinger i flere Fortune 500-selskaber, mens han arbejdede på krydsfeltet mellem teknologi, mennesker og processer. Inden for Maersk Technology har Tapan med succes udført roller som leder af SAP Center of Excellence, leder af virksomhedens portefølje (inklusive finans og HR), programstyring og teknologiledelse inden for kerneforretningsprocesser og teknologistacks. Tapan har haft ledelsesansvar for globalt fordelt teams med base i København. Gennem sine tidligere konsulentoplevelser med PwC Consulting og IBM Business Consulting har Tapan opnået omfattende erfaring med implementering af store komplekse IT- og forretningsforandringsprojekter, styring af virksomhedsapplikationer, praksis med ny teknologi og kompetenceopbygning, der dækker lande over hele verden.


15:00
Opsummering v. dagens moderator
Thomas Møgelbjerg
Moderator:
Thomas Møgelbjerg
Erhvervsjournalist
Computerworld

15:05
Tak for i dag