SAP Excellence Days 2023

Dato:
31/10 2023
Sted:
Horsens
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Prioritér din indsats og sæt farten op med skarpt blik på hurtig gevinstrealisering – og slip for evighedsprojekter med diffuse mål.

Afholdes også i København d. 26. oktober

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

Hvilke erfaringer kan du trække på fra andre virksomheder, der har draget nytte af det omfattende globale SAP-økosystem - for eksempel når systemer og services skal integrere med afdelinger, kunder og partnere i resten af verden.

Dette er blot nogle af de spørgsmål, vi berører på Computerworlds halvårlige SAP Excellence Day, der gennemføres i samarbejde med en række af Danmarks mest indsigtsfulde SAP-aktører og -eksperter.

Du får også indblik i, hvad der overordnet kendetegne det det gode SAP-projekt, som gennemføres med skarpt blik på konkrete, målbare forretningsmål af strategisk betydning.

Årets SAP Excellence Day afholdes fysisk i både København og Jylland og vil både rumme inspirerende oplæg samt en paneldebat om gevinstrealisering.

Vi lægger op til debat på selve dagen, hvor alle deltagere matches omkring mindre borde. Dette giver de bedste forudsætninger for at dele erfaringer og overvejelser med andre virksomheder med SAP-relaterede udfordringer, der ligner dem, du selv skal håndtere.

Herunder inspiration til, hvordan du optimalt timer og orkestrerer opgradering til SAP S/4HANA.

På SAP Excellence Day 2023 får du dermed et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og vælge til og fra. Du får også den senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

På dagen byder vi derfor velkommen til en række af landets bedste og mest videde SAP-folk, der deler ud af deres erfaringer og forventninger til fremtiden, ligesom du selvsagt får rig mulighed for at få svar på både generelle og mere specifikke spørgsmål om de emner af helt central betydning for netop din virksomhed.

Nøgleelementer på dagen:

  • Paneldebat: Hurtig gevinstrealisering – fra hensigtserklæring til realitet
  • Sådan arbejder du med low code/no code i SAP
  • Sæt fart på automatisering af forretningskritiske processer
  • Opgradering: Hør om nyeste krav, planer og erfaringer og del viden med andre, der står i præcis samme situation som din egen virksomhed.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:05
3 Pejlemærker for SAP: Generative AI, Composable innovation, People Power
I denne session kan du få svar på følgende spørgsmål:
- Hvordan øger SAP’s løsninger virksomheders mulighed for procesfleksibilitet, automatisering samt produktivitet?
- Hvilken rolle spiller AI i automatisering og produktivitet?
- Hvordan sikrer løst koblede løsninger en høj grad af fleksibilitet og hvordan kan moderne udviklingsværktøjer øge hastigheden hvormed nye idéer kan bringes i spil?
Thomas Madsen
Keynote:
Thomas Madsen
Head of SAP Data Lab Copenhagen
SAP
Karl Bergström
Keynote:
Karl Bergström
Enterprise Architect
SAP

09:35
Betydningen af cybersikkerhedsteknologi i SAP-forretningstransformation
Hvordan tager du hensyn til sikkerheden i hybride SAP-landskaber og clouden fra begyndelsen og korrekt?


Kombinationen af ​​on-premise og cloud-løsninger, ikke-SAP og SAP-løsninger eller skiftet til hyperscaler-miljøer og SAP PaaS (SAP BTP) og SAP SaaS-løsninger øger behovet for sikkerhedsmonitorering. Cybersikkerhedsteknologi kan hjælpe med at genvinde kontrol og genvinde gennemsigtighed i SAP PaaS- og SAP SaaS-teknologi og vil accelerere forretningsomdannelsen, samtidig med at den beskyttes og sikres.
Logpoints cybersikkerhedsplatform muliggør både netværkssikkerhed og overvågning af forretningskritiske applikationer som SAP. Integration og overvågning af SAP- og ikke-SAP-løsninger og processer gøres mulige ved at overvåge SAP PI og åbenheden i en SIEM-løsning.

Indlægget afholdes på engelsk
Christoph Aschauer
Oplægsholder:
Christoph Aschauer
Director of SAP Solutions
LogPoint

He advises companies on the integration of SAP with SIEM systems for compliance and security monitoring. He comes from similar positions at Orange Cyberdefense, SedcureLink, and iT-CUBE SYSTEMS. He has also worked as an SAP technical consultant and SAP developer.


10:00
Pause

10:20
NTT
Program billede

10:45
Information Management – den ofte skjulte udfordring, som du bør løse
Inkluderer din RISE with SAP-rejse håndtering af information? Hvis ikke, så er det meget sandsynligt, at det bliver dén udfordring, du ikke vidste, du havde. At placere information i centrum for dine vigtigste SAP-forretningsprocesser giver dine forretningsbrugere mulighed for at træffe intelligente beslutninger, samtidig med at vigtige processer bliver mere smidige og fleksible over for morgendagens udfordringer. Uden en effektiv strategi for Information Management med SAP løber din organisation risikoen for manglende overholdelse af regulativer og signifikante omkostninger i fremtiden.
Robert Warming
Oplægsholder:
Robert Warming
Senior Solutions Consultant
OpenText

11:10
Pause

11:25
Fem måder, hvorpå SAP Signavio kan gøre din rejse til SAP S/4HANA mere problemfri
Casper Buttenschøn
Oplægsholder:
Casper Buttenschøn
SAP Solution Architect
Cognizant

Casper har mere end 20 års SAP erfaring haft nøgleroller på løsningsarkitektur og strategisk konsulentbistand på store og globale transformationsprojekter både internt og eksternt til en række danske såvel som internationale virksomheder – herunder også senest en SAP S/4HANA migrering.

Ram Meyyappan
Oplægsholder:
Ram Meyyappan
Commercial Lead Application Services
Cognizant

Ram er en erfaren forretningsudvikler specialiseret i transformation, value selling, levering og implementering af digitale teknologier og new-age leveringsmodeller på tværs af Europa og brancher.

Flor Massei
Oplægsholder:
Flor Massei
SAP Service Line Specialist
Cognizant

Flor Massei guider og støtter organisationer med at forbedre måden, de driver deres daglige forretning på ved at oversætte deres forretningskrav og udfordringer med SAP-løsninger. Flor styrer hele salgscyklussen og er en betroet rådgiver.


11:50
Frokost

12:50
Erfaringer fra Arla Foods: Succesfuld go-live
Kan man bede køerne om at stoppe med at producere mælk, mens man holder Arla’s kernesystem nede for en stor S/4 opgradering?

Nej, selvfølgelig ikke!

Arla’s S/4HANA opgradering har været kompleks på mange områder. Størrelsen af Arla’s system og IT-landskab, mængden af egen udvikling og lokale processer bygget gennem de sidste 20+ år, mere end 500 interfaces, samt naturen af forretningen hvor alle systemer kører 24/7 for at sikre frisk mælk til de danske og europæiske lande, var blot nogle af de faktorer der gjorde S/4HANA opgraderingen kompleks hos Arla. Til trods blev projektet gennemført til tiden, på budget og med begrænset påvirkning af kunder og landmænd.
Mia Heslegrave
Keynote:
Mia Heslegrave
Senior Director
Arla Foods

Mia Heslegrave er en erfaren leder inden for digital transformation med fokus på en værdibaseret tilgang.

Michael Fiil
Keynote:
Michael Fiil
Lead manager – IT lead for Arla’s S/4HANA program
Arla Foods

13:20
Taler kommer snart

13:45
Pause

14:05
Taler kommer snart

14:30
Keynote kommer snart

15:00
Opsummering og tak for idag
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.