Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO Digitalt event

Dato:
06/6 2023
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform

Der er mange gode grunde til at erstatte det gamle, on-premise ERP-system med en moderne og fremtidssikker løsning i skyen.

Microsoft Dynamics 365 FO åbner for en verden af nye muligheder, hvor agilitet, skalerbarhed, standardisering, optimerede processer, sikkerhed og compliance blot er nogle af dem.

Men hvordan kommer du i gang? På dette webinar stiller CGI's eksperter skarpt på mulighederne med Dynamics 365 FO og ikke mindst samspillet med Azure og Power Platform.

Hør hvorfor en helhedsfokuseret tilgang kan skabe mere værdi i dit ERP-projekt og få gode råd til, hvordan du bruger tiden rigtigt.

Mød talerne

Michael Svendsen

Michael Svendsen

Computerworld Freelance Journalist

Daniel Kjærsgaard

Daniel Kjærsgaard

Lead Solution Architect

CGI

Jesper Bankov

Jesper Bankov

Technical Solution Architect

CGI

Uffe Pallesen

Uffe Pallesen

Director Consulting Services

CGI

Se program

Program:


09:00 - 09:10
Velkomst og introduktion
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

09:10 - 09:40
Platform eller applikation?
Et spørgsmål, mange virksomheder stiller sig selv i forbindelse med en ERP-implementering, er hvilke processer og løsninger, der skal udføres i hvilke applikationer og moduler. Men det er ikke altid optimalt kun at lede efter løsningen i én værktøjskasse

Microsoft har med Dynamics 365 FO, Microsoft Power Platform og Azure lagt grundstenene til at koble systemer og funktioner sammen. I dette indlæg får du eksempler på hvor det er bedre at benytte sig af en platform i stedet for en enkelt applikation.

Du får en introduktion til Dynamics 365 FO, Microsoft Power Platform og Azure: Hvad er de hver for sig, og hvad kan de tilbyde i samspil med hinanden? Du lærer også hvilke typiske spørgsmål, du skal stille dig selv i projektet - og hvorfor ikke alle spørgsmål er lige relevante for alle organisationer.
Oplægsholder:
Daniel Kjærsgaard
Lead Solution Architect
CGI

09:40 - 10:00
Azure - det stærke fundament for it-infrastruktur og ikke mindst Dynamics 365 FO
Azure-platformen indeholder alle nødvendige komponenter til en Dynamics 365 FO-implementering - og meget mere. Fleksibiliteten overgår hvad et on-premise setup kan levere, og platformen bliver hele tiden opdateret med nye features og understøttelse af sikkerhed og nye compliancekrav.

Få indblik i de forskellige Azure-komponenter, som er en del af en Dynamics 365 FO-implementering, og lær hvordan et godt designet fundament kan lette driften af platformen og understøtte sikkerhed og compliance.
Oplægsholder:
Jesper Bankov
Technical Solution Architect
CGI

10:00 - 10:20
Brug tiden rigtigt - før du går i gang med at implementere ERP
At skifte ERP-system er en kompleks opgave for mange organisationer. Derfor skal beslutningsgrundlaget være på plads. Nogle vælger en komprimeret anskaffelsesproces - andre vælger lange udbudsprocesser.

Der er fordele og ulemper ved begge modeller, men selv om det kniber med tiden og ressourcerne til at starte et ERP-projekt her og nu, er der stadig mange ting, man kan gøre for at køre virksomheden godt i stilling til et senere projekt.

I dette indlæg får du inspiration til at prioritere ressourcerne til de forberedende aktiviteter, så du kan tage omfang og kompleksitet ud af det kommende ERP-projekt.
Oplægsholder:
Uffe Pallesen
Director Consulting Services
CGI

10:20 - 10:30
Afrunding og spørgsmål
Partnere
Det får du ud af det
  • Overblik: Hvad kan Dynamics 365-platformen - og hvordan får du endnu mere ud af den med Azure cloudservices?
  • Indsigt: Bedre sikkerhed er en af fordelene ved at udnytte Azure mere aktivt sammen med Dynamics 365 FO, men hvilke andre synergier kan du opnå?
  • Inspiration: Sådan bruger din tid mest effektivt, når du skal vælge ERP-løsning, så du kommer hurtigere i mål og får mest mulig værdi