Program:


09:00 - 09:10
Velkomst og introduktion
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

09:10 - 09:40
Platform eller applikation?
Et spørgsmål, mange virksomheder stiller sig selv i forbindelse med en ERP-implementering, er hvilke processer og løsninger, der skal udføres i hvilke applikationer og moduler. Men det er ikke altid optimalt kun at lede efter løsningen i én værktøjskasse

Microsoft har med Dynamics 365 FO, Microsoft Power Platform og Azure lagt grundstenene til at koble systemer og funktioner sammen. I dette indlæg får du eksempler på hvor det er bedre at benytte sig af en platform i stedet for en enkelt applikation.

Du får en introduktion til Dynamics 365 FO, Microsoft Power Platform og Azure: Hvad er de hver for sig, og hvad kan de tilbyde i samspil med hinanden? Du lærer også hvilke typiske spørgsmål, du skal stille dig selv i projektet - og hvorfor ikke alle spørgsmål er lige relevante for alle organisationer.
Oplægsholder:
Daniel Kjærsgaard
Lead Solution Architect
CGI

09:40 - 10:00
Azure - det stærke fundament for it-infrastruktur og ikke mindst Dynamics 365 FO
Azure-platformen indeholder alle nødvendige komponenter til en Dynamics 365 FO-implementering - og meget mere. Fleksibiliteten overgår hvad et on-premise setup kan levere, og platformen bliver hele tiden opdateret med nye features og understøttelse af sikkerhed og nye compliancekrav.

Få indblik i de forskellige Azure-komponenter, som er en del af en Dynamics 365 FO-implementering, og lær hvordan et godt designet fundament kan lette driften af platformen og understøtte sikkerhed og compliance.
Oplægsholder:
Jesper Bankov
Technical Solution Architect
CGI

10:00 - 10:20
Brug tiden rigtigt - før du går i gang med at implementere ERP
At skifte ERP-system er en kompleks opgave for mange organisationer. Derfor skal beslutningsgrundlaget være på plads. Nogle vælger en komprimeret anskaffelsesproces - andre vælger lange udbudsprocesser.

Der er fordele og ulemper ved begge modeller, men selv om det kniber med tiden og ressourcerne til at starte et ERP-projekt her og nu, er der stadig mange ting, man kan gøre for at køre virksomheden godt i stilling til et senere projekt.

I dette indlæg får du inspiration til at prioritere ressourcerne til de forberedende aktiviteter, så du kan tage omfang og kompleksitet ud af det kommende ERP-projekt.
Oplægsholder:
Uffe Pallesen
Director Consulting Services
CGI

10:20 - 10:30
Afrunding og spørgsmål
Partnere
Det får du ud af det
  • Overblik: Hvad kan Dynamics 365-platformen - og hvordan får du endnu mere ud af den med Azure cloudservices?
  • Indsigt: Bedre sikkerhed er en af fordelene ved at udnytte Azure mere aktivt sammen med Dynamics 365 FO, men hvilke andre synergier kan du opnå?
  • Inspiration: Sådan bruger din tid mest effektivt, når du skal vælge ERP-løsning, så du kommer hurtigere i mål og får mest mulig værdi
Praktiske Oplysninger
Dato:
06/6 2023
Tid:
09:00 til 10:30
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language