Business Intelligence & Analytics Day

Dato:
14/3 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Få realtidsbaseret indsigt og transparant viden i organisationen

Kom med når vi på konferencen Business Intelligence Day 2024 går i dybden med, hvordan du med den helt rigtige Business Intelligence strategi og de rigtige værktøjer får en både retvisende og fleksibel indsigt i virksomheden uden behov for store og kostbare projektforløb og specialiserede ressourcer.

Samtidig kan du nu langt hurtigere stille målrettede informationer til rådighed for organisationen med f.eks. apps udviklet uden kodefærdigheder (no-code/low-code).

Begge dele stiller dog også skærpede krav til overblik og governance for kvaliteten af de indhentede data og informationer. Særligt hvis du vil sikre reel transparens og single source of truth i organisationen.

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

Endelig kigger vi nærmere på, hvordan du kobler automatik og AI/ML på, så arbejdsbyrden ikke vokser lineært med de ofte meget store datamængder, du vil sikre dig overblik over.

På denne dag kan du desuden netværke og erfaringsudveksle med de andre deltagende BI-professionelle. Du kan møde og stille spørgsmål til eksperter inden for BI, analytics og big data og få indblik i de nyeste muligheder samt gode råd, du kan drage nytte af i dine strategiske og forretningsmæssige overvejelser.

Se program

Program:


08:30
Registrering og lækker morgenmad, smoothies og kaffe

09:00
Velkomst
Qëndrim Fazliu
Moderator:
Qëndrim Fazliu
Samfundsredaktør
Computerworld

Samfundsredaktør på Computerworld med særligt fokus på ledelse, organisation og samfund.


09:05
Hvordan AI fundamentalt kommer til at ændre den måde vi arbejder på
ChatGPT er kun lidt over et år gammel, men allerede nu har denne applikation og teknologien bag den udfordret vores opfattelse af, hvad det er muligt at bruge kunstig intelligens til.

Den repræsenterer en ny æra for software, hvor vores samarbejde med AI til automatisering af både store og små opgaver er blevet nemmere end nogensinde før. Men hvilke dele af vores arbejde kommer kunstig intelligens til at have den største indflydelse på? Hvilke krav stiller det til vores nuværende og fremtidige data? Og hvordan sikrer vi, at introduktionen af kunstig intelligens giver reel værdi – og ikke bare introducerer ny kompleksitet?

I denne præsentation prøver Marie at svare på nogle af de her spørgsmål og kigger på, hvad AI kan betyde for den måde vi arbejder på i fremtiden.
Marie Normann Gadeberg
Keynote:
Marie Normann Gadeberg
Customer Impact Manager
Beyond Work

Med en baggrund i matematisk modellering fra DTU, har Marie de sidste fem år arbejdet professionelt med AI og avanceret dataanalyse, først som konsulent hos Implement Consulting Group og senest som Customer Impact Manager i Beyond Work - en early-stage start-up. Her er Marie ansvarlig for at sikre, at deres AI-drevne platform ikke blot automatiserer arbejde, men også skaber reel værdi for kunderne.


09:35
Building High-Quality Data Platforms for AI & Business Analytics
This presentation addresses the essential aspects of constructing modern data platforms, with a strong emphasis on data quality as a key component.It outlines the fundamental principles for building these platforms, suitable for AI and business analytics.

While highlighting the importance of data quality, the presentation also covers broader topics such as integrating advanced technologies, utilizing tools like Talend, and adopting best practices in data management.
Attendees will gain insights into creating versatile and robust data platforms that not only prioritize data quality but also support the dynamic needs of AI and analytics in the modern business landscape.

This session is ideal for those looking to understand the comprehensive process of building effective data platforms in today's tech-driven world.
Jonathan Hvid
Oplægsholder:
Jonathan Hvid
COO & Partner
Stretch Qonnect
Claus Munksgaard
Oplægsholder:
Claus Munksgaard
Nordic Enterprise Account Executive
talend - A Qlik Company
Rune Lindvig
Oplægsholder:
Rune Lindvig
Partner Solutions & Architect Manager EMEA
talend - A Qlik Company

10:00
Atlytix - Taler kommer snart

10:25
Pause

10:45
Cepheo - Taler kommer snart

11:10
Taler kommer snart

11:35
Frokost - smørrebrød fra Aamanns

12:20
Taler kommer snart

12:45
Data til brugere – udvikling, adoption og drift
I Coloplast arbejder man med BI i tæt samarbejde med forretningen gennem selvstyrende spor, hvor der tildeles ressourcer årligt.

Denne tilgang til forretningen videreføres i driftsområdet, hvor et dedikeret team har ansvar for drift og vedligehold af data flows og BI miljøet.

Adoption varetages i et særskilt team med fokus på uddannelse og brugeroplevelse; både på den gamle og uddøende platform og på den evigt voksende Power BI platform.

Det er en organisering og fremgangsmåde der har vist sig at give den bedste kommunikation med forretningen, det bedste overblik i afdelingen og har medført at man har kendskab til de fleste self-service udviklere i forretningen.

Hør om rejsen, om fokusområder, om udfordringer og om gevinster
Morten Møller
Keynote:
Morten Møller
Head of BI Operations
Coloplast A/S

Siden efteråret 2022 har Morten bla. været ansvarlig for BI Operations hos Coloplast. I sit daglige virke har Morten en rolle, hvor han varetager de operationelle BI- og datainteresser for BI afdelingen, beslutningstagere og rapportudviklere gennem sit supportansvar og ad-hoc dialog. Mortens team har det globale operationelle ansvar for BI platformen, der har +6500 unikke brugere spredt udover hele verden med de udfordringer og muligheder det giver.

Tidligere i Coloplast har Morten arbejdet med adoption og undervisning i BI-værktøjer også i en global rolle.

Før Coloplast har Morten arbejdet i VELUX og i Novo-gruppen, hvor han blandt andet har arbejdet med udbredelse af datadrevne beslutninger, digitalisering og projektledelse i både BI- og AI-projekter.


13:15
Data, digitalisering & AI i DSV
Peter Sergio Larsen
Keynote:
Peter Sergio Larsen
Group Head of Digital & Digital Enterprise Transformation
DSV

13:45
Opsummering og tak for idag
Qëndrim Fazliu
Moderator:
Qëndrim Fazliu
Samfundsredaktør
Computerworld

Samfundsredaktør på Computerworld med særligt fokus på ledelse, organisation og samfund.

Praktiske Oplysninger
Dato:
14/3 2024
Tid:
08:30 til 13:45
Sted:
Hotel Ottilia
Bryggernes Plads 7
1799 København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language