Business Intelligence Day 2024:

Dato:
19/3 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Få realtidsbaseret indsigt og transparant viden i organisationen

Kom med når vi på konferencen Business Intelligence Day 2024 går i dybden med, hvordan du med den helt rigtige Business Intelligence strategi og de rigtige værktøjer får du en både retvisende og fleksibel indsigt i virksomheden uden behov for store og kostbare projektforløb og specialiserede ressourcer.

Samtidig kan du nu langt hurtigere stille målrettede informationer til rådighed for organisationen med f.eks. apps udviklet med uden kodefærdigheder (no-code/low-code).

Begge dele stiller dog også skærpede krav til overblik og governance for kvaliteten af de indhentede data og informationer. Særligt hvis du vil sikre reel transparens og single source of truth i organisatioen.

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

Endelig kigger vi nærmere på, hvordan du kobler automatik og AI/ML på, så arbejdsbyrden ikke vokser lineært med de ofte meget store datamængder, du vil sikre dig overblik over.

På denne dag kan du desuden netværke og erfaringsudveksle med de andre deltagende BI-professionelle. Du kan møde og stille spørgsmål til eksperter inden for BI, analytics og big data og få indblik i de nyeste muligheder samt gode råd, du kan drage nytte af i dine strategiske og forretningsmæssige overvejelser.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.