Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Dato:
29/2 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Mange virksomheder oplever fordele ved at flytte deres processer online, men er cloud den ultimative løsning, eller skal vi tænke mere hybridt?

På denne dag om fremtidens datacentre dykker vi ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

Det kan for eksempel være dyrt at udføre komplekse forretningsprocesser online, især uden omfattende og omkostningstunge tilpasningsprojekter. Mange oplever/føler også, at de mister ejerskab og kontrol over data ved at flytte til cloud, eller at compliancekrav gør det umuligt.

Så hvordan kan du nyde fordelene ved cloud-platforme og samtidig samarbejde effektivt med dit eget datacenter? Hvordan finder du balancen mellem hurtig udvikling og lokal drift, samtidig med at du holder styr på omkostninger og ydeevne?

Dette og meget mere forsøger vi at inspirere dig til, når vi udforsker fremtidens datacenter, som en mere fleksibel enhed, der lader dig arbejde fleksibelt på tværs af løsninger, så det giver mest mening for din forretning - men uden at blive låst fast af leverandører og deres prispolitik.

Denne konference er for alle, der søger inspiration til at finde den optimale balance mellem on-premise, hosting og public cloud for at sikre stabil drift, bæredygtighed og overholdelse af compliance.


Danish Data Center Market Report udgives 5. marts 2024, pris kr. 15.000 for ikke-medlemmer. Særpris for deltagere til denne konference kr. 10.500.


Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Qëndrim Fazliu
Moderator:
Qëndrim Fazliu
Samfundsredaktør
Computerworld

Samfundsredaktør på Computerworld med særligt fokus på ledelse, organisation og samfund.


09:05
Datacentres megatrends og deres betydning for operatører og slutbrugere.
Merima vil i dette oplæg præsentere highlights fra "Danish Data Center Market Report 2024" som udkommer den 5. marts 2024.
Merima Dzanic
Keynote:
Merima Dzanic
Head of Strategy and Operations
Danish Data Center Industry

Merima Dzanic er Head of Strategy & Operations i brancheforeningen Datacenter Industrien, hvor hun er ansvarlig for den daglige drift a foreningen. Merima står også for udarbejdelsen af DDI’s årlige markedsrapport som kortlægger branchen i Danmark.


09:15
Fireside chat - Fremtidens datacenter
Flere af elementerne fra den præsenterede rapport vil blive diskuteret og fremtidige udfordringer vil blive drøftet LIVE på scenen.

Debátten vil blive modereret af Computerworlds samfundsredaktør, Qëndrim Fazliu.
Kasper Tjørntved Davidsen
Keynote:
Kasper Tjørntved Davidsen
CIO
Topdanmark

Kasper Tjørntved Davidsen er CIO i Topdanmark, et af landets største forsikringsselskaber. Han sidder i selskabets øverste ledelse og har titel af koncerndirektør med ansvar for området IT, der tæller omkring 400 medarbejdere.

Kasper Tjørntved Davidsen er sammen med resten af it en af nøglefunktionerne i Topdanmarks digitale og it-mæssige transformation. Han har ansvaret for at understøtte og styrke en af de vigtigste, tværgående, strategiske indsatser i Topdanmark lige nu, Digital First-strategien.

Selskabet skal i langt højere grad levere individualiserede, digitale kundeoplevelser på baggrund af mere forenklede produkter, nye platforme og automatiserede processer. Ambitionen er blandt andet, at Topdanmark skal kunne håndtere 80 procent af alle kundehenvendelser på under 20 sekunder, ved hjælp af robotter, automatisering og AI.

Kasper har over 15 års ledererfaring med at styre store og komplekse it-miljøer på tværs af forskellige brancher såsom finansielle tjenesteydelser, logistik og softwareoutsourcing.

Kristian Vengsgaard
Keynote:
Kristian Vengsgaard
CEO
KOMBIT

Kristian er CEO og kom til KOMBIT i december 2022. Kristian har ledet digitalisering på strategisk niveau gennem de sidste mange år, sidst som CIO hos Forsvaret, og før det bl.a. som managementkonsulent, it-udviklingsdirektør og it-arkitekturchef i SKAT - foruden at have ledet en lang række af projekter. Sideløbende hermed har han været ansat som associate professor i videnskabsteori ved Københavns Universitet og er bl.a. også medforfatter til bøger om videnskabsteori i statskundskab, sociologi og forvaltning.
Kristian er kandidat i informationsvidenskab / computer science fra Aarhus Universitet.

Merima Dzanic
Keynote:
Merima Dzanic
Head of Strategy and Operations
Danish Data Center Industry

Merima Dzanic er Head of Strategy & Operations i brancheforeningen Datacenter Industrien, hvor hun er ansvarlig for den daglige drift a foreningen. Merima står også for udarbejdelsen af DDI’s årlige markedsrapport som kortlægger branchen i Danmark.


09:40
Strategisk optimering af Hybrid IT: Frie valg, stærke økosystemer og bæredygtighed
Få et eksklusivt indblik i, hvordan Digital Realty's omfattende økosystem og datacenter-fundament kan sikre frie valg, reducere vendor lock-in og accelerere jeres hybrid IT-implementeringer. Samtidig kan I frigøre jer fra investeringer i, drift og vedligehold af egne on-premise datacenterfaciliteter.

Det er værd at bemærke, at virksomheder har mulighed for at reducere deres klimabelastning, da Digital Realtys faciliteter er designet med fokus på optimal energieffektivitet og bæredygtighed.
Poul Hansen
Oplægsholder:
Poul Hansen
Senior Solutions Architect Nordics
Digital Realty

Siden 2005 har Poul arbejdet dedikeret for at imødekomme kunders IT-behov og sikre deres succes. I rollen som løsningsarkitekt hos Digital Reality forener Poul sin tekniske ekspertise med omfattende kendskab til datacentre, colocation og interconnection. Dette bygger på en solid platform og indsigt, der hjælper virksomheder med at undgå faldgruber dermed træffe velbegrundede beslutninger om jeres it-infrastruktur.


10:05
Pause

10:30
Hvordan håndteres it-driftsmodellen i et hybrid datacenter setup?
Driftsmodellen er nøglen for at kunne eksekvere på forretningsstrategien. I en onpremise/cluoud/hybrid opsætning, spiller it-driftsmodellen en afgørende betydning for hvordan og hvorledes virksomhedens opgaver (processer) løses, og hvordan disse understøttes af it-systemer.

Innofactor kommer med et bud på hvordan it kontinuertligt kan levere værdi til forretningen med et hybrid datacenter setup.
Peter Egemar Larsen
Oplægsholder:
Peter Egemar Larsen
Senior Technical Architect
Innofactor

Peter har arbejdet med clouds mange aspekter og nyder især områderne indenfor arkitektur, governance, informationssikkerhed samt compliance. Peter har en god forretningsforståelse, bygger bro mellem it og forretning og er hurtig til at forstå, hvordan teknologi kan muliggøre en kundes forretningsmodel.


10:55
Coop’s strategi med 4 datacentre og hvordan det øger driftsstabiliteten
Søren Hartwich dykker ned i Coops skarptskårne strategi med fire datacentre, som højner driftsstabiliteten. Med mere end 200 millioner transaktioner dagligt og over 400 IT-systemer i drift, står Coop IT for en monumental opgave i at sikre gnidningsfri drift og udvikling af alle IT-services inden for Coop-koncernen. Hvordan håndterer de denne udfordring?
Gennem en omhyggeligt orkestreret strategi med 4 datacentre! Ved at fordele serverne imellem flere lokationer, opnår Coop ikke kun betydelige omkostningsbesparelser, men også en forhøjet driftsstabilitet, der sikrer, at alle systemer kører som smurt, dag ind og dag ud.

Søren vil i dette oplæg dele sin indsigt i, hvordan denne strategi spiller en nøglerolle i at styrke Coops IT-infrastruktur, og hvordan den understøtter koncernens daglige drift og langsigtede succes.
Søren Hartwich
Keynote:
Søren Hartwich
IT-Produktarkitekt - Server, DC & Database Services
Coop

11:25
Debat/erfaringsudveksling v. bordene og opsummering
Qëndrim Fazliu
Moderator:
Qëndrim Fazliu
Samfundsredaktør
Computerworld

Samfundsredaktør på Computerworld med særligt fokus på ledelse, organisation og samfund.


11:40
Frokost

12:25
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Inspiration til den rette balance mellem cloud, hybrid og on-premise for netop dig.
  • Overblik over fordelene ved cloud – herunder adgang til ny teknologi og AI – men uden at binde dig for hårdt op på enkeltleverandører
  • Indblik i fremtidens fleksible datacenter med skarpt blik på sikkerhed og compliance, performance og tilgængelighed
  • Danish Data Center Market Report udgives 5. marts 2024, pris kr. 15.000 for ikke-medlemmer. Særpris for deltagere til denne konference kr. 10.500.
Praktiske Oplysninger
Dato:
29/2 2024
Tid:
08:30 til 12:25
Sted:
Kosmopol
Fiolstræde 44
1171 København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language