Fremtidens datacenter: Sådan balancerer du compliance, performance og omkostninger Digitalt event

Dato:
29/2 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Mange virksomheder høster store fordele ved at rykke store dele af deres processer og services online, men samtidig er der en gryende erkendelse af, at clouddrift langtfra er svaret på alle udfordringer.

På denne dag om fremtidens datacenter ser vi nærmere på, hvordan du finder det mest optimale organisatoriske fit for netop dig. Herunder hvordan du imødegår forretningens krav om omstillingsparathed og hastig udvikling – og samtidig samt tager højde for de helt centrale udfordringer, som clouddrift også giver.

Kort sagt: Hvordan du finder den bedste balance mellem on-premise, hosting og public cloud.

Det kan for eksempel nemt blive særdeles kostbart at drifte de tungeste og mest krævende forretningsprocesser online. Vel at mærke i det omfang, det overhovedet lader sig gøre uden først at gennemføre omkostningstunge omstillingsprojekter. Tilsvarende har mange erfaret, at de i et vist omfang afgiver ejerskab og kontrol over data, når de rykker i skyen. Eller at compliancekrav til storage og behandling af informationerne gør, at de slet ikke må.

Så hvordan høster du de i praksis uomgængelige fordele, der indtil for nylig primært har været tilgængelig via cloudplatforme – men i tæt og målrettet samspil med ressourcer i dit eget datacenter?

Hvordan opnår du den perfekte balance mellem mulighederne for hastig udvikling og implementering af nye services med lokal drift af forretningskritisk infrastruktur – og får samtidig overblik og kontrol over faktorer som omkostningsniveau, tilgængelighed, oppetid og høj performance?

Vi tegner også konturerne af fremtidens datacenter som en langt mere fleksibel størrelse, der gør dig i stand til hurtigt at rykke workloads og services hen, hvor det i hvert enkelt tilfælde giver allerbedst mening for din forretning. Uden at binde sig alt for tæt op på enkelte leverandører og deres skiftende licens- og prispolitikker.

Se program

Program:


09:00
Velkomst

09:05
Keynote kommer snart

09:25
Taler kommer snart

09:45
Taler kommer snart

10:05
Taler kommer snart

10:25
Pause

10:35
Taler kommer snart

10:55
Taler kommer snart

11:15
Keynote kommer snart

11:35
Dagens moderator samler op

11:40
Tak for idag
Partnere Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Inspiration til den rette balance mellem cloud, hybrid og on-premise for netop dig.
  • Overblik over fordelene ved cloud – herunder adgang til ny teknologi og AI – men uden at binde dig for hårdt op på enkeltleverandører
  • Indblik i fremtidens fleksible datacenter med skarpt blik på sikkerhed og compliance, performance og tilgængelighed