Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug Digitalt event

Dato:
06/6 2023
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Der er ingen tvivl om, at konkurrencen om de dygtige hoveder på arbejdsmarkedet fortsat er stor.

Fleksibilitet og frihed i valget af arbejdsværktøjer er kritisk for evnen til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere fra de små generationer, der netop nu tager springet fra de videregående uddannelser til arbejdsmarkedet.

Samtidig øger medbestemmelse via ”det frie digitale valg” både produktivitet, effektivitet og medarbejderglæden til gavn for både bundlinjen og konkurrenceevnen.

På denne konference får du således konkrete bud på, hvordan ”det frie digitale valg” lader sig gøre i praksis. Både på tværs af organisationen og med deep dives ned i centrale afdelinger. Hør b.la. mere om, hvordan i tackler sikkerhed, administration og økonomi, når der åbnes op for valgfriheden.

Du vil også få indsigt i, hvordan Arriva er nået i mål med ”det frie digitale valg”, når Arrivas Head of IT, Henrik Andersen forklarer, hvordan virksomheden har kombineret sikkerhed og nemmere administration med øget valgfrihed.

Hør også om trends og tendenser inden for ”bæredygtighed og business”, og få et indblik i, hvad I kan gøre for at styrke jeres konkurrenceevne og bundlinje ved relativt lette tiltag.

Denne konference er for dig, der ønsker et indblik i, hvad I kan gøre for at øge effektiviteten og styrke jeres bundlinje.

Se program

Program:


09:30
Velkomst
Thomas Møgelbjerg
Moderator:
Thomas Møgelbjerg
Erhvervsjournalist
Computerworld

09:35
Valgfrihed, fleksibilitet og bæredygtighed – vigtige parametre i tiltrækningen og fastholdelsen af medarbejdere
Der er ingen tvivl om, at kampen om de dygtige medarbejdere stadig er hård. Medarbejderkravene til virksomhederne er blevet mere omfattende, og kravene bliver kun større med nyere generationer; de ønsker medbestemmelse, fleksibilitet og valgfrihed – samtidig med at der passes på både mennesker og miljøet.

Annette vil give gode råd om tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere – og hvordan netop valgfrihed, fleksibilitet og bæredygtighed kan være med til at styrke employer brandingen, i særdeleshed hos de yngre generationer.
Annette Otto
Keynote:
Annette Otto
SVP, People & Culture
Global Connect

Annette Otto er bestyrelsesmedlem i en række danske bestyrelser, b.la. Dansk HR.
Hun har egen konsulentvirksomhed, Annette Otto Consulting, hvor hun i samarbejde med bestyrelser og direktioner hjælper med at sikre at organisation, kultur og medarbejdere understøtter den valgte strategi.
Annette har omfattende kompetencer inden for HR-området b.la. inden for employer branding, talent management, kulturudvikling, ledelsesudvikling og kompetenceudvikling i store danske og internationale virksomheder som Atea, Coop, Telia, VELUX og Rockwool.


09:55
Styrk jeres konkurrenceevne og bundlinje ved at gentænke rammerne om jeres medarbejdere
Er teknologi i en virksomhed vigtigere end medarbejderne - eller omvendt? Du tænker nok, at det er underligt spørgsmål, og at man umuligt kan sætte det op på den måde.

I dette oplæg vil Morten komme omkring en særdeles udbredt praksis i de fleste danske virksomheder, hvor teknologi har taget over på en måde, der begrænser medarbejdernes kreativitet, produktivitet og arbejdsglæde.

I oplægget præsenteres ideer til, hvordan virksomheder kan udløse uudnyttet potentiale blandt medarbejdere og øge sin konkurrenceevne – og ikke mindst bundlinje.
Morten Ring Norup Dühr
Oplægsholder:
Morten Ring Norup Dühr
Direktør / CSO
ADmire ApS

Morten Ring Norup Dühr, Director, Sales & Marketing, ADmire har igennem de seneste 10+ år arbejdet med at rådgive danske og internationale virksomheder både i SMV og Enterprise-segmentet i, hvordan de kan tilbyde deres medarbejdere præcis det IT-udstyr, de ønsker at arbejde på, så det giver pote på både medarbejdertilfredshedsmålingen, effektiviteten og bundlinjen.


10:15
Pause

10:30
Det har vi fået ud af at tilbyde vores medarbejdere et fleksibelt IT-valg
Hos Arriva har man valgt at tilbyde sine medarbejdere et fleksibelt IT-valg. Henrik vil fortælle om, hvordan de er lykkedes med implementeringen af et medarbejderfokuseret teknologivalg, og hvad de har fået ud af det.
Henrik C. Andersen
Keynote:
Henrik C. Andersen
Head of IT
Arriva Danmark

Henrik Andersen, Head of IT, Arriva har med sine +20 år i IT-branchen oplevet, hvordan teknologi er med til at skabe resultater for danske virksomheder. Arriva er i dag Danmarks største busoperatør og næststørste togoperatør. De kører b.la. bus i næsten alle egne af landet og beskæftiger omkring 3.500 buschauffører på landsplan.


10:50
Det fleksible IT-valg – så nemt kan du komme i gang
Benjamins oplæg vil give jer en let og overskuelig gennemgang af, hvor enkelt det er at håndtere ”frit valg af arbejdsredskab” i jeres virksomhed. Han viser, hvor nemt det er for:

  • Medarbejderne
  • IT-afdelingen
  • HR/Løn
Benjamin Andersen
Oplægsholder:
Benjamin Andersen
Director, IT Infrastructure & Development
ADmire

Benjamin Andersen, Director, Infrastructure & Development, ADmire var med til at grundlægge ADmire tilbage i 2007, og har i dag ansvaret for konsulentafdelingen i ADmire.


11:15
”Rethink new”: bæredygtighed og business
Presset om bæredygtighed og miljøbevidsthed stiger både fra medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Og det bliver vigtigere end nogensinde at kunne dokumentere den miljømæssige impact af virksomhedens operation.

Samarbejdspartnere og kunder ønsker at arbejde sammen med virksomheder, der tager ansvar for miljøet, og medarbejdere vurderer ligeledes i højere grad deres (kommende) arbejdsplads ud fra samme vurdering.

I dette indlæg vil Barbara først tage dig igennem trends og tendenser både nu og i fremtiden inden for ”bæredygtighed og business”.

Dernæst vil Morten give dig en konkret løsning på, hvordan I ikke blot kan opnå miljømæssige besparelser ved at gentænke jeres digitale arbejdsplads, men også hvordan I let kan dokumentere den miljømæssige impact af jeres it-indkøb. Det kan have stor indflydelse på jeres forretning nu og i fremtiden.
Barbara Saitta Bregendal
Keynote:
Barbara Saitta Bregendal
Partner
LEAD Agency

Barbara har 10 års rådgivningserfaring inden for strategiudvikling og implementering af kommunikations- projekter og kampagner.

Barbara arbejder primært med større kommunikationsstrategiprojekter for internationale kunder, der opererer i Danmark og er specialiseret i tech-, pharma- og rådgivningsvirksomheder. Hun er ansvarlig for LEADs bæredygtighedspolitik og arbejder i stigende grad med bæredygtighed og social ansvarlighed for en række kunder.

Derudover er Barbara tilknyttet Presidens Instiutes netværksgrupper for ledere, hvor hun underviser i bæredygtighedskommunikation.

Hun er uddannet fra CBS og Københavns Universitet og har for nyligt afsluttet en lederuddannelse på Yale School of Management i Corporate Sustainability Management.

Morten Ring Norup Dühr
Oplægsholder:
Morten Ring Norup Dühr
Direktør / CSO
ADmire ApS

Morten Ring Norup Dühr, Director, Sales & Marketing, ADmire har igennem de seneste 10+ år arbejdet med at rådgive danske og internationale virksomheder både i SMV og Enterprise-segmentet i, hvordan de kan tilbyde deres medarbejdere præcis det IT-udstyr, de ønsker at arbejde på, så det giver pote på både medarbejdertilfredshedsmålingen, effektiviteten og bundlinjen.


11:35
Dagens moderator samler op
Thomas Møgelbjerg
Moderator:
Thomas Møgelbjerg
Erhvervsjournalist
Computerworld

11:40
Tak for i dag!
Partnere
Det får du ud af det
  • Overblik over, vigtige parametre i tiltrækningen og fastholdelsen af medarbejdere.
  • Inspiration til, hvordan du kan implementere en fleksibel IT-strategi og et frit IT-valg.
  • Indsigt i, hvordan I let kan dokumentere den miljømæssige impact af jeres digitale arbejdspladser.
  • Netværk og udveksl erfaringer med andre ligesidede.