Fremtidens strategier for enterprise-sikkerhed: Sikker og omstillingsparat?

Dato:
08/2 2023
Sted:
Hellerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Mere og mere data. Flere snitflader og applikationer der i realtime skal tale sammen. Og endnu større krav til sikkerhed og dokumentation i de mere stadigt mere komplicerede setups. Det er forventningerne til de fleste it-sikkerhedsansvarlige.

Samtidig stiller de øgede forventninger og de mange eksterne trusler krav til dig om konstant, at udfordre hvad du kan drive selv - og hvad andre kan hjælpe dig og din organisation med. Derfor spiller skalering, automatisering, rekruttering, dokumentation af effekt og strategiske overvejelser omkring build-or-buy en stadig større rolle inden for it-sikkerhed.

Disse spørgsmål er omdrejningspunktet for en rundbordsdiskussion om den bedste strategi for enterprise-klasse sikkerhed blandt en udvalgt gruppe på 10-12 digitale ledere fra danske virksomheder – og du er inviteret.

Til at indlede diskussionen vil Sune Aggergaard Mortensen, CISO hos DSB og Årets CISO 2022, fortælle hvordan DSB har arbejdet med deres enterprise-strategi og de mål som strategien har skulle indfri. Sune Aggergaard Mortensen vil blandt andet fortælle om de valg / fravalg der er blevet foretaget undervejs, herunder rekruttering, automatisering og kravene der følger med NIS2 - og hvad valgene har betydet for både it-sikkerhedsorganisationen og resten af virksomheden.

Rundbordsdiskussionen er arrangeret af Computerworld og IBM og foregår på Restaurant ADDRESS i Tuborg Havn d. 8. februar mellem 9 og 13.30. Arrangementet afsluttes med en lækker fælles frokost.

Rundbordsdiskussionen ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer med at vælge den rette sikkerheds-strategi på enterprise niveau.

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Sune Aggergaard Mortensen

Sune Aggergaard Mortensen

CISO

DSB

Carsten Horst

Carsten Horst

Associate Partner - Northern Europe

IBM Security

Se program

Program:


08:45 - 09:00
Ankomst og morgenmad

09:00 - 09:15
Velkomst ved dagens ordstyrer
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:15 - 09:30
Kort præsentationsrunde bordet rundt

09:30 - 09:50
Keynote: Sune Aggergaard Mortensen, DSB
Sune vil fortælle, hvordan DSB har arbejdet med deres enterprise-strategi og de mål som strategien har skulle indfri. Han vil blandt andet fortælle om de valg / fravalg, der er blevet foretaget undervejs, herunder rekruttering, automatisering og kravene, der følger med NIS2 - og hvad valgene har betydet for både it-sikkerhedsorganisationen og resten af virksomheden.
Keynote:
Sune Aggergaard Mortensen
CISO
DSB

09:50 - 10:30
Diskussion af Sunes indlæg

10:30 - 10:45
Pause

10:45 - 10:55
Cyber risiko som en katalysator for forretningsvækst
Hør hvordan modne organisationer konverterer cybersecurity til foretningsværdi…
Oplægsholder:
Carsten Horst
Associate Partner - Northern Europe
IBM Security

10:55 - 12:15
Debat om temaerne med et par opgaver undervejs fra ordstyreren

12:15 - 12:30
Opsummering

12:30 - 13:30
Tak for i dag, ordstyrer runder af, og så er der frokost i restauranten
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
08/2 2023
Tid:
08:45 til 13:30
Sted:
Restaurant Address
Tuborg Havnepark 15
2900 Hellerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language