CIO Trends 2023: Sådan ruster du dit digitale lederskab til fremtiden

Dato:
29/8 2023
Sted:
Klampenborg
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

It-leder rollen er under stadig – og stadig mere hastig – forandring, og særligt ledelses- og strategidelen får gradvist større vægt i de komplekse it-organisationer.
Vel at mærke samtidig med, at bestyrelsen ønsker dokumentation for, at man lever op til de seneste krav til compliance og cybersikkerhed – og helst i går!

De mest succesfulde CIOs er ledelsesmæssige multitools, der for længst er rykket fra serverrummet og op på direktionsgangen. Her har de et betydeligt medansvar for at spotte og proaktivt opfylde behov i forretningen – og helst før de sektionsansvarlige stamper i gulvet for ændringer.

Men hvordan skaber du i praksis rum til at definere og eksekvere en effektiv digital transformationsstrategi i en situation, hvor medarbejderne kræver velfungerende og smidige hybride arbejdsrum og direktionen efterlyser håndtérbar, realtidsbaseret overblik over forretningen?

På denne eksklusive konference vil Claus Thomsen, CIO hos Lundbeck og Bjørn Borup, Director, Røde kors - begge nomineret til Årets CIO 2023 fortælle om deres bestræbelser for at få ligningen til at gå op. Og dele ud af deres erfaringer med, hvordan man i praksis skaber plads til at udvikle og optimere digitaliseringsindsatsen, når talrige modsatrettede krav og fagligheder skal mødes undervejs.

Thomas Terney vil desuden indvie dig i, hvordan du som leder kan ruste dig til fremtiden med AI.
Hvad betyder det for dig som leder når generative AI møder it-afdelingen? Hvordan undgår du, at din it-afdeling kommer til halte bagefter den teknologiske udvikling og hvordan kan du som leder få klædt organisationen på til at kunne følge med i udviklingen af AI generelt, og til at kunne tage nye værktøjer i brug efterhånden som de kommer?

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Lars Jørgensen

Lars Jørgensen

Assisterende træner for kvindehåndboldlandsholdet

Thomas Terney

Thomas Terney

Forfatter, Foredragsholder og Rådgiver

Athlee

Shahrouz Lahiji

Shahrouz Lahiji

Senior AIOPs Specialist

IBM Northern, Central and Eastern Europe

Troels Parbst

Troels Parbst

Partner

Novataris

Jesper Kisling

Jesper Kisling

Manager IT Execution Applications Team

Bavarian Nordic

Claus Thomsen

Claus Thomsen

CIO og SVP for Global IT

Lundbeck

Bjørn Borup

Bjørn Borup

Director, digital transformation

Røde Kors

Kåre Appel Weng

Kåre Appel Weng

Management System Specialist

DNV

Se program

Program:


08:30 - 09:00
Morgenmad & Registrering

09:00 - 09:05
Lars Jacobsen, Computerworlds chefredaktør byder velkommen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:05 - 09:40
Sådan spiller vi hinanden gode
Der er mange paralleller mellem erhvervslivet og elitesporten - og erhvervslivet kan uden tvivl lære meget fra sportens verden.

Udover at motivere den enkelte spiller til at yde optimalt, hjælper Lars, som assisterende træner for kvindelandsholdet i håndbold, spillerne med at finde deres plads på holdet. Han ved nemlig, at de ved at forstå hinandens forskelligheder samt accepterer og respekterer dem, kan ”spille” hinanden gode, og nå de mål der er sat.

Selvindsigt og forandringsparathed er nogle af de vigtigste ingredienser, hvis du ifølge Lars, skal trives og udvikles enten som individ, team eller leder.
Keynote:
Lars Jørgensen
Assisterende træner for kvindehåndboldlandsholdet

09:40 - 10:10
Når Generative AI møder IT
I løbet af en helt almindelig dag har vi i årevis brugt en eller anden form for AI mange gange.
De fleste gange formentlig uden at lægge mærke til det. Men i løbet af det seneste år er der sket noget skelsættende.

Med ChatGPT, MidJourney og flere andre værktøjer er AI nu “center stage”, og det bliver allerede brugt af mange og endnu flere er nysgerrige på fremtiden. Så hvad er det for en udvikling vi er vidne til og hvilken rolle kan IT spille i den?
Keynote:
Thomas Terney
Forfatter, Foredragsholder og Rådgiver
Athlee

10:10 - 10:30
Kaffepause

10:30 - 10:50
Sæt dine applikationer på autopilot
I dagens moderne applikationsæra er applikationerne forretningen, og forretningen er applikationerne. Det er derfor afgørende at følge med i denne komplekse og hurtigt omskiftende verden.

Disse udfordringer er langt ud over menneskets evne til at kontrollere, tilpasse, optimere og udføre ændringer med de rette ressourcer på det rette tidspunkt blandt alle de ressourcer, der er nødvendige i dagens moderne infrastruktur, on-prem, cloud, hybrid, multi-cloud og containere.

Vi vil derfor adressere dette og vise, hvordan du kan løse nogle af de store udfordringer inden for IT-infrastruktur, automatisering, kompetencer, omkostningsbesparelser, produktivitet og forretningsrisici.

Indlægget afholdes på engelsk.
Oplægsholder:
Shahrouz Lahiji
Senior AIOPs Specialist
IBM Northern, Central and Eastern Europe

10:50 - 11:10
Forenklet opgavestyring med DevOps på tværs af Bavarian Nordic
Hør, hvordan Novataris gennem et tæt samarbejde har hjulpet Bavarian Nordic med at introducere Azure DevOps. Man har derigennem fået en fælles model, værktøj og proces for alle projekter.

Resultatet er et organisatorisk skift i måden Bavarian Nordic arbejder med projektledelse – ikke kun i IT, men på tværs af organisationen. Her har de formået at introducere både værktøjet Azure DevOps samt arbejdskulturen og metodikken bagved DevOps.

Troels Parbst fra Novataris og Jesper Kisling fra Bavarian Nordic deler erfaringer implementeringen, og hvordan early adopters blev en del af nøglen til at skabe en forandring på tværs af organisationen.
Oplægsholder:
Troels Parbst
Partner
Novataris
Keynote:
Jesper Kisling
Manager IT Execution Applications Team
Bavarian Nordic

11:10 - 11:30
Debat ved bordene

11:30 - 12:00
Lundbeck's CIO Claus Thomsen - nomineret til Årets CIO - Derfor kan man ikke praktisere tesen - one size fits all - når det handler om mennesker
Claus vil tage os igennem, hvorfor det er så vigtigt for Lundbeck som organisation, at medarbejderne ses som hele mennesker - hvorfor man ikke kan praktisere tesen om at one size fits all, når det kommer til de ansatte, som vægter forskellige ting.
Keynote:
Claus Thomsen
CIO og SVP for Global IT
Lundbeck

12:00 - 12:45
Frokost

12:45 - 13:15
Bjørn Borup, nomineret til Årets CIO - Få indsigt i, hvordan Røde Kors rekrutterer mennesker med et purposedrive
Bjørn er blandt de bedste CIOs i Danmark og var nomimeret til Årets CIO 2023. Han har med få midler digitaliseret dansk Røde kors.

Men en ting er at drive transformative digitaliseringsprojekter i store virksomheder, hvor lommerne er dybe, og investeringsvilligheden er stor. En anden ting er at skulle forme et digitalt fundament i en nødhjælpsorganisation som Røde Kors, hvor kun en lille procentdel af indtjeningen må gå til lønninger, digitale investeringer og optimeringer.

Bjørn vil derfor indvie os i, hvordan de hos Røde Kors rekrutterer mennesker med et purposedrive, hvor det ikke alene er lønnen, men det at gøre en forskel, der skal motivere ansøgningen.

Son CIO har Bjørn derfor sørget for at digitalisering er kommet på dagsordenen på tværs i organisationen. De har som et led af dette etableret et digitalt akademi for samtlige medarbejdere, der får mulighed for at efteruddanne sig indenfor digitalisering.

Keynote:
Bjørn Borup
Director, digital transformation
Røde Kors

13:15 - 13:35
Knæk koden til NIS2: ISO 27001 er svaret, du ikke vidste, du ledte efter!
Med NIS2 kræver lovgivningen, at virksomheder hæver deres cybersikkerhed til et helt nyt niveau. Omfattede virksomheder skal have både en politik og en metode - men det stopper ikke der; de skal også regelmæssigt evaluere deres sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at de altid er et skridt foran truslerne.

Så tag styringen, før cybertrusler tager styringen over dig. ISO 27001 er svaret på dine spørgsmål om NIS2 - og din vej til en sikker og effektiv overholdelse af kravene og forankring i din forretning.

Med andre ord er kravene til virksomhederne i NIS2 derfor, at de defacto skal etablere et ledelsessystem.
Oplægsholder:
Kåre Appel Weng
Management System Specialist
DNV

13:35 - 13:50
Debat ved bordene

13:50 - 14:00
Opsamling på dagens debatter
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

14:00 - 14:05
Tak for i dag
Partnere Bliv partner
Platin partnere
Det får du ud af det
  • Indblik i, hvordan nogle af Danmarks dygtigste CIO'er arbejder og leder.
  • Inspiration til, hvordan du kan forme din egen CIO rolle og få det bedste frem i dit team.
  • Overblik over, hvordan CIO-rollen er under voldsom forandring.
  • Indsigt i, hvorfor man ikke praktisere tesen "one size fits all" når det handler om mennesker
Praktiske Oplysninger
Dato:
29/8 2023
Tid:
08:30 til 14:05
Sted:
Klampenborg Galopbane
Klampenborgvej 52
2930 Klampenborg
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language