People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

Dato:
15/12 2022
Sted:
Nordhavn
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

To år med pandemi har været med til at fylde værktøjskassen i den moderne HR-afdeling med en ny generation af it-løsninger med muligheder for selvbetjeningsløsninger, automatisering og brug af kunstig intelligens. Men udviklingen stopper ikke her. Løsningerne forbedres konstant, hvilket påvirker HR-afdelingens rolle og den værdi, den kan levere til virksomheden.

Teknologi- og softwarevirksomheder arbejder konstant på at lette informationsstrømmen for HR-afdelinger og de teknologiske løsninger skal hertil hjælpe HR-afdelingerne med at fokusere på den strategiske vej, og samtidig sikre, at HR til enhver tid har al den information, de har brug for.

Udfordringen er at forstå den teknologiske udvikling og skabe en strategi, for at udnytte mulighederne i netop din virksomhed.

Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR, når vi dykker ned i emner som f.eks. onboarding, HSE, rekruttering, talentudvikling, sygefravær, løn og HRM.

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk.

Mød talerne

Dan Jensen

Dan Jensen

redaktionschef

Computerworld

Claus Thomsen

Claus Thomsen

CIO og SVP for Global IT

Lundbeck

Signe Jensen

Signe Jensen

Senior Manager, Global IT Strategy & Leadership Office

Lundbeck

Nicoline Marie Jensen

Nicoline Marie Jensen

Engagement Manager

Implement Consulting Group

Tina Dupont

Tina Dupont

Produktchef for AI og Robotics

NTT DATA Business Solutions

Mogens Steffensen

Mogens Steffensen

Partner

Assessit

Kenneth Havndrup

Kenneth Havndrup

Senior Solution Consultant

CatalystOne

Torben Tronborg

Torben Tronborg

Direktør

it-jobbank A/S

Gitte Madelaire

Gitte Madelaire

Lederskabsfuturist og Foredragsholder

Fremkaldnytlederskab.dk

Marianne Fischer-Rasmussen

Marianne Fischer-Rasmussen

HR-Chef

Accenture

Se program

Program:


08:30 - 09:00
Registrering og morgenmad

09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

09:05 - 09:35
“En hyldest til hverdagen” – om et særligt momentum, inspiration fra sportskulturen og gentænkning af rammerne i kampen om fremtidens dygtigste IT talent.
Vi bruger typisk mere end halvdelen af vores vågne timer på arbejdspladsen – det være sig det digitale hjemmekontor eller den fysiske arbejdsplads. Vores arbejde definerer vores hverdag og sætter i stigende grad rammerne for vores tanker om det gode liv. Det er ofte på arbejdspladsen, vi finder mening, formål og tilhør. På samme tid har en øget globalisering og digitalisering givet os mulighed for at arbejde fra hvor som helst, når som helst. Fleksibilitet er således blevet en konkurrenceparameter i jagten på talent.

Hvordan værner vi om vores kultur, historie og tilhørsforhold samtidigt med at tilse ønsket om større fleksibilitet? Balancen er altafgørende i jagten på det IT talent, vi søger. De store forventninger til arbejdspladsen betyder, at vi må gøre os umage og sikre, at vi hylder den hverdag, vi har sammen.

Hør Claus Thomsen og Signe Jensen sætte ord på hvordan et særligt momentum, gentænkning af rammerne og inspiration fra sportsklubber driver indsatsen for IT organisationen i Lundbeck under deres jagt på IT talent.
For Claus og Signe handler det i høj grad om at designe en arbejdsplads til hele mennesker – med afsæt i de mennesker, de selv er, og dem de har omkring sig.
Keynote:
Claus Thomsen
CIO og SVP for Global IT
Lundbeck
Keynote:
Signe Jensen
Senior Manager, Global IT Strategy & Leadership Office
Lundbeck
Keynote:
Nicoline Marie Jensen
Engagement Manager
Implement Consulting Group

09:35 - 10:00
Hvordan HR kan blive forretningens nye digitale helte
Hvordan kan HR blive forretningens nye digitale helte?
Der er stor konkurrence om at få ansat de rigtige talenter, og HR har en altafgørende opgave i at tiltrække, udvikle og fastholde dem.

I denne præsentation får du inspiration til, hvordan HR kan gøre brug af den digitale workforce for at optimere egne processer og flow. Du kan også høre om, hvordan HR kan blive rådgiver for resten af forretningen og hjælpe med at finde de rigtige steder, hvor fx digitale mennesker kan varetage nogle af de opgaver, som afdelingen kæmper med.
Oplægsholder:
Tina Dupont
Produktchef for AI og Robotics
NTT DATA Business Solutions

10:00 - 10:20
Pause

10:20 - 10:45
Hvorfor skabe psykologisk tryghed i organisationen og hvordan træner man lederne digitalt?
Hvordan kan teknologi blive medskaber af psykologisk tryghed i lederskabet?
Mange virksomheder har i dag udfordringer med at få etableret den nødvendige psykologiske tryghed, som er grundlaget for, at medarbejdere og ledere toppræsterer. Du får en introduktion til, hvad den psykologiske tryghed består i og hvad det kræver.

Vi sætter specielt fokus på, hvordan ledere gennem eksempelvis computerspil kan trænes i at bruge en ressourceorienteret dialog, for at skabe psykologiske tryghed i organisationen. Virksomheden kan på den måde minimere konflikter, fremme den værdiskabende medarbejder- og lederudvikling og forlænge fratrædelsestidspunkter, mm. Udbyttet for virksomheden er mindre churn og bedre performance.
Oplægsholder:
Mogens Steffensen
Partner
Assessit

10:45 - 11:10
En digital HR-løsning
- og perspektivet på ”Product-as-a-Platform”

HR-systemet, som digital platform giver mange og konkrete muligheder for håndtering og udveksling af data (med sikring af GDPR og compliance), fleksible roller & rettigheder, udvikling og samarbejde i HR-processer (workflows med on- og offboarding etc.), rapporter & datadrevne beslutninger samt håndtering af diverse processer inden for performance, talent og competence management.

Vi viser et lille LIVE-eksempel i CatalystOne.

  • Vi kigger på i det samlede systemlandskab og strukturen i dataflows mellem HR og IT.
  • Hvem er de aktuelle stakeholders i dataflowet?
  • Hvordan optimerer vi dataflowet fra ansættelse til fratrædelse?
  • Hvilken værdi og konkrete benefits finder vi i ”Product-as-a-Service”?
Oplægsholder:
Kenneth Havndrup
Senior Solution Consultant
CatalystOne

11:10 - 11:30
Pause

11:30 - 12:00
People in Tech
Det kan godt være at tecknologi bliver en større og større del af vores hverdag, men ingen IT og tech uden mennesker - så enkelt er det.

Og mennesker ved Computerworld it-jobbank rigtig meget om, gennem deres undersøgelser og analyser om it-professionelle, som de har lavet igennem de seneste 6 år. Computerworld it-jobbank ved blandt andet hvad der motiverer it-profiler i deres job, hvorfor de skifter job, og hvad vi som arbejdsgiver bør fokusere på for at imødekomme deres ønsker om et godt arbejdsliv i balance.

Torben vil i dette oplæg dykke ned i konkret data fra den seneste undersøgelse, men han vil også give jer et eksklusivt indblik ind i den igangværende undersøgelse - som de først har release i januar 2023, hvor vi bliver klogere på det evigt aktuelle emne om løn og hvad der kan få it-folk til at overveje et jobskifte.
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
it-jobbank A/S

12:00 - 12:50
Frokost og netværk

12:50 - 13:20
Fremkald fremtiden ved at gøre det nye lederskab til din bedste ven
Fremtiden er vigtig, spændende og fyldt med turbulens og magiske øjeblikke. Fremtiden har brug for hjælp i form af nyt lederskab.

Dette indlæg giver overblik over hvilke trends, der er vigtige for People Tech, og hvordan de påvirker den enkelte og ledelsen i organisationerne. Indlægget indeholder også ideer til hvordan man kan justere lederskabet i en fart. For i fremtiden skal vi kunne jonglere mellem vores avatar-jeg, jordiske-jeg og indre-jeg, og det kræver radikal forandring og helt nye egenskaber og arbejdspladser
Keynote:
Gitte Madelaire
Lederskabsfuturist og Foredragsholder
Fremkaldnytlederskab.dk

13:20 - 13:50
Hvordan data og intelligente værktøjer styrker HR funktionen
Det er altafgørende for kerneforretningen i Accenture, at man har adgang til de rette kompetencer, på det rette tidspunkt, til de rette opgaver.
Det stiller store krav til HR funktionen, der – udover traditionelle HR opgaver som at tiltrække, udvikle og fastholde medarbejdere – også skal kunne håndtere den komplekse bemandingsproces, på de mange kunde projekter. Denne proces involverer mange data og en høj grad af data bearbejdning.

Det har derfor været både nødvendigt og naturligt for vores HR funktion at være data drevet og hele tiden tage nye intelligente løsninger i brug, for at opnå større effektivitet.

Denne præsentation gennemgår, hvordan Accenture arbejder med data i alle HR processer og giver eksempler på intelligente HR værktøjer/algoritmer, som allerede er taget i brug – samt dem der forventes at blive implementeret i nær fremtid.
Keynote:
Marianne Fischer-Rasmussen
HR-Chef
Accenture

13:50 - 13:55
Opsummering og tak for idag
Det får du ud af det
  • Indblik i de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.
  • Inspiration til, hvordan du udnytter mulighederne i netop din virksomhed gennem andre virksomheders konkrete erfaringer.
  • Overblik over teknologiske udvikling indenfor emner som f.eks. onboarding, HSE, rekruttering, talentudvikling, sygefravær, løn og HRM.
Praktiske Oplysninger
Dato:
15/12 2022
Tid:
08:30 til 13:55
Sted:
BIG BIO
Hamborg Pl 6
2150 Nordhavn
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language