People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

Dato:
15/12 2022
Sted:
Nordhavn
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

To år med pandemi har været med til at fylde værktøjskassen i den moderne HR-afdeling med en ny generation af it-løsninger med muligheder for selvbetjeningsløsninger, automatisering og brug af kunstig intelligens. Men udviklingen stopper ikke her. Løsningerne forbedres konstant, hvilket påvirker HR-afdelingens rolle og den værdi, den kan levere til virksomheden.

Teknologi- og softwarevirksomheder arbejder konstant på at lette informationsstrømmen for HR-afdelinger og de teknologiske løsninger skal hertil hjælpe HR-afdelingerne med at fokusere på den strategiske vej, og samtidig sikre, at HR til enhver tid har al den information, de har brug for.

Udfordringen er at forstå den teknologiske udvikling og skabe en strategi, for at udnytte mulighederne i netop din virksomhed.

Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR, når vi dykker ned i emner som f.eks. onboarding, HSE, rekruttering, talentudvikling, sygefravær, løn og HRM.

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:05
“En hyldest til hverdagen” – om et særligt momentum, inspiration fra sportskulturen og gentænkning af rammerne i kampen om fremtidens dygtigste IT talent.
Vi bruger typisk mere end halvdelen af vores vågne timer på arbejdspladsen – det være sig det digitale hjemmekontor eller den fysiske arbejdsplads. Vores arbejde definerer vores hverdag og sætter i stigende grad rammerne for vores tanker om det gode liv. Det er ofte på arbejdspladsen, vi finder mening, formål og tilhør. På samme tid har en øget globalisering og digitalisering givet os mulighed for at arbejde fra hvor som helst, når som helst. Fleksibilitet er således blevet en konkurrenceparameter i jagten på talent.

Hvordan værner vi om vores kultur, historie og tilhørsforhold samtidigt med at tilse ønsket om større fleksibilitet? Balancen er altafgørende i jagten på det IT talent, vi søger. De store forventninger til arbejdspladsen betyder, at vi må gøre os umage og sikre, at vi hylder den hverdag, vi har sammen.

Hør Claus Thomsen og Signe Jensen sætte ord på hvordan et særligt momentum, gentænkning af rammerne og inspiration fra sportsklubber driver indsatsen for IT organisationen i Lundbeck under deres jagt på IT talent.
For Claus og Signe handler det i høj grad om at designe en arbejdsplads til hele mennesker – med afsæt i de mennesker, de selv er, og dem de har omkring sig.
Claus Thomsen
Keynote:
Claus Thomsen
CIO og SVP for Global IT
Lundbeck

Claus Thomsen er CIO og SVP for Global IT i Lundbeck, en it-organisation på omkring 200 ansatte, der lige nu er på en omfattende digitaliserings og globaliseringsrejse. Igennem sine 25 år hos Lundbeck IT, han har stiftet bekendtskab med stort set alle IT områder fra enterprisearkitektur til IT support helt tilbage fra dengang, det hed EDB. Med samme iver og dedikation har han gennemført restaurationsscenen på Frederiksberg, hvor han bor med sin kone og to yngste børn.

Signe Jensen
Keynote:
Signe Jensen
Senior Manager, Global IT Strategy & Leadership Office
Lundbeck

Signe Jensen står i spidsen for Global IT’s Strategy & Leadership Office, og agerer desuden både reservehjerne og hjerte for Claus Thomsen i rollen som Management Assistant. Hun har en baggrund indenfor erhvervspsykologi, som hun omsætter til virkningsfulde resultater i arbejdet med IT, strategi, kultur, mennesker og workplace. Lige nu er hun udstationeret i Lundbeck’s datterselskab i Chicago, hvor hun driver et globalt integrationsprojekt ved siden af at dygtiggøre sig i Tetris-kørsel på Illinois femsporede motorveje.

Nicoline Marie Jensen
Keynote:
Nicoline Marie Jensen
Engagement Manager
Implement Consulting Group

Nicoline har en baggrund som psykolog og arbejder til dagligt som konsulent med ledelses- og teamudvikling i Implement Consulting Group. Gennem det sidste år har hun haft en rolle som trusted advisor og sparringspartner til Signe og Claus samt resten af IT Management i forbindelse med udviklingen og faciliteringen af deres ledelsesudviklings – og kulturprogram i IT. Her har hun har haft glæden af at gribe, udfolde og udfordre de mange spændende og ambitiøse initiativer Signe og Claus har på vegne af Global IT og hjælpe dem med at få dem implementeret i deres hverdag.


09:35
Hvordan HR kan blive forretningens nye digitale helte
Hvordan kan HR blive forretningens nye digitale helte?
Der er stor konkurrence om at få ansat de rigtige talenter, og HR har en altafgørende opgave i at tiltrække, udvikle og fastholde dem.

I denne præsentation får du inspiration til, hvordan HR kan gøre brug af den digitale workforce for at optimere egne processer og flow. Du kan også høre om, hvordan HR kan blive rådgiver for resten af forretningen og hjælpe med at finde de rigtige steder, hvor fx digitale mennesker kan varetage nogle af de opgaver, som afdelingen kæmper med.
Tina Dupont
Oplægsholder:
Tina Dupont
Produktchef for AI og Robotics
NTT DATA Business Solutions

Tina er en engageret fortaler for at menneskeliggøre teknologi og udforske den følelsesmæssige interaktion mellem mennesker og teknologi, herunder robotter, AI og andre virtuelle væsner. Med en dynamisk digital lederprofil har hun med succes ledet transformationer og stået i spidsen for projekter for førende danske virksomheder inden for forskellige brancher. Ud over hendes tekniske baggrund er Tina uddannet i fysiologi og anatomi med en dyb interesse og viden om det humane hormon- og nervesystem. At bygge bro mellem den teknologiske og menneskelige verden er hendes bidrag til at menneskeliggøre AI, automatisering og selvbetjening for en bedre verden.


10:00
Pause

10:20
Hvorfor skabe psykologisk tryghed i organisationen og hvordan træner man lederne digitalt?
Hvordan kan teknologi blive medskaber af psykologisk tryghed i lederskabet?
Mange virksomheder har i dag udfordringer med at få etableret den nødvendige psykologiske tryghed, som er grundlaget for, at medarbejdere og ledere toppræsterer. Du får en introduktion til, hvad den psykologiske tryghed består i og hvad det kræver.

Vi sætter specielt fokus på, hvordan ledere gennem eksempelvis computerspil kan trænes i at bruge en ressourceorienteret dialog, for at skabe psykologiske tryghed i organisationen. Virksomheden kan på den måde minimere konflikter, fremme den værdiskabende medarbejder- og lederudvikling og forlænge fratrædelsestidspunkter, mm. Udbyttet for virksomheden er mindre churn og bedre performance.
Mogens Steffensen
Oplægsholder:
Mogens Steffensen
Partner
Assessit

Mogens Steffensen har ansvaret for organisations- og lederudvikling i Assessit Danmark. Mogens er tidligere HR-direktør og CIO i store corporate virksomheder. Han er bl.a. certificeret i DI2X Digital Leadership, som retter sig mod at hjælpe virksomheder med at etablere et fælles digitalt- mindset og -sprog.


10:45
En digital HR-løsning
- og perspektivet på ”Product-as-a-Platform”

HR-systemet, som digital platform giver mange og konkrete muligheder for håndtering og udveksling af data (med sikring af GDPR og compliance), fleksible roller & rettigheder, udvikling og samarbejde i HR-processer (workflows med on- og offboarding etc.), rapporter & datadrevne beslutninger samt håndtering af diverse processer inden for performance, talent og competence management.

Vi viser et lille LIVE-eksempel i CatalystOne.

  • Vi kigger på i det samlede systemlandskab og strukturen i dataflows mellem HR og IT.
  • Hvem er de aktuelle stakeholders i dataflowet?
  • Hvordan optimerer vi dataflowet fra ansættelse til fratrædelse?
  • Hvilken værdi og konkrete benefits finder vi i ”Product-as-a-Service”?
Kenneth Havndrup
Oplægsholder:
Kenneth Havndrup
Senior Solution Consultant
CatalystOne

Kenneth Havndrup er cand.polit. og har over 20 års erfaring med IT, HR og ledelse, hvor han skaber resultater mellem mennesker, organisationer og digitale HR-transformationer.
Han arbejder med rådgivning og salg for CatalystOne Solutions, hvor han matcher behov og løsninger, inden for proces- og systemunderstøttelse heriblandt rekruttering, masterdata, onboarding, talent og performance management, kompetenceudvikling, uddannelse og kurser, surveys, løn, fravær og dataanalyse/rapportering samt organisatorisk design.


11:10
Pause

11:30
People in Tech
Det kan godt være at tecknologi bliver en større og større del af vores hverdag, men ingen IT og tech uden mennesker - så enkelt er det.

Og mennesker ved Computerworld it-jobbank rigtig meget om, gennem deres undersøgelser og analyser om it-professionelle, som de har lavet igennem de seneste 6 år. Computerworld it-jobbank ved blandt andet hvad der motiverer it-profiler i deres job, hvorfor de skifter job, og hvad vi som arbejdsgiver bør fokusere på for at imødekomme deres ønsker om et godt arbejdsliv i balance.

Torben vil i dette oplæg dykke ned i konkret data fra den seneste undersøgelse, men han vil også give jer et eksklusivt indblik ind i den igangværende undersøgelse - som de først har release i januar 2023, hvor vi bliver klogere på det evigt aktuelle emne om løn og hvad der kan få it-folk til at overveje et jobskifte.
Torben Tronborg
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
it-jobbank A/S

Torben er en erfaren oplægsholder og rådgiver for virksomheder, herunder HR-afdelinger og ledere, om hvordan de bedre kan lykkes med at tiltrække og især udvikle deres medarbejdere. Siden 2016 har han og hans team årligt gennemført undersøgelser om it-professionelle, hvilket har bidraget til større gennemsigtighed i, hvad virksomheder bør fokusere på for at opnå større succes med at tiltrække og udvikle deres medarbejdere.


12:00
Frokost og netværk

12:50
Fremkald fremtiden ved at gøre det nye lederskab til din bedste ven
Fremtiden er vigtig, spændende og fyldt med turbulens og magiske øjeblikke. Fremtiden har brug for hjælp i form af nyt lederskab.

Dette indlæg giver overblik over hvilke trends, der er vigtige for People Tech, og hvordan de påvirker den enkelte og ledelsen i organisationerne. Indlægget indeholder også ideer til hvordan man kan justere lederskabet i en fart. For i fremtiden skal vi kunne jonglere mellem vores avatar-jeg, jordiske-jeg og indre-jeg, og det kræver radikal forandring og helt nye egenskaber og arbejdspladser
Gitte Madelaire
Keynote:
Gitte Madelaire
Lederskabsfuturist og Foredragsholder
Fremkaldnytlederskab.dk

Gitte Madelaire med virksomheden ”Fremkald nyt Lederskab” er en visionær frontløber, der sætter fremtiden og det nye lederskab på agendaen. Hun inspirerer med fremtidens trends og tendenser, sin erfaring som leder i mellem og store virksomheder og ved at gå vejen selv. Gitte har en meget subtil og smuk måde at formidle dyb visdom på med et køligt hoved og et varmt hjerte. Hun lover masser af magiske øjeblikke i en turbulent fremtid. Gitte er futurist, foredragsholder, facilitator, mentor og bestyrelsesmedlem.


13:20
Hvordan data og intelligente værktøjer styrker HR funktionen
Det er altafgørende for kerneforretningen i Accenture, at man har adgang til de rette kompetencer, på det rette tidspunkt, til de rette opgaver.
Det stiller store krav til HR funktionen, der – udover traditionelle HR opgaver som at tiltrække, udvikle og fastholde medarbejdere – også skal kunne håndtere den komplekse bemandingsproces, på de mange kunde projekter. Denne proces involverer mange data og en høj grad af data bearbejdning.

Det har derfor været både nødvendigt og naturligt for vores HR funktion at være data drevet og hele tiden tage nye intelligente løsninger i brug, for at opnå større effektivitet.

Denne præsentation gennemgår, hvordan Accenture arbejder med data i alle HR processer og giver eksempler på intelligente HR værktøjer/algoritmer, som allerede er taget i brug – samt dem der forventes at blive implementeret i nær fremtid.
Marianne Fischer-Rasmussen
Keynote:
Marianne Fischer-Rasmussen
HR-Chef
Accenture

Marianne er uddannet cand. Merc, har mere end 20 års erfaring indenfor HR i forskellige brancher – primært tech, men også produktion og service – og har i en årrække boet og arbejdet i Schweiz. Hos den internationale konsulentvirksomhed Accenture, har hun siden 2018 været HR-chef for den danske afdeling, der udgør ca. 900 medarbejdere og er i dag også HR ansvarlig for den Nordiske salgsorganisation. Derudover har hun været ansvarlig for Accentures nordiske rekrutteringsfunktion. Marianne er endvidere forperson for IT Branchens Policy Board for Digitale Kompetencer, samt medlem af Policy Board for Kvindelige Ledere i IT.


13:50
Opsummering og tak for idag
Det får du ud af det
  • Indblik i de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.
  • Inspiration til, hvordan du udnytter mulighederne i netop din virksomhed gennem andre virksomheders konkrete erfaringer.
  • Overblik over teknologiske udvikling indenfor emner som f.eks. onboarding, HSE, rekruttering, talentudvikling, sygefravær, løn og HRM.