ERP-trends 2023 Digitalt event

Dato:
08/2 2023
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Cloud, sikkerhed og integration - sådan udvikler ERP-markedet sig de kommende år

Markedet for ERP og forretningsløsninger udvikler sig med stormskridt. Tiden med teknologisk gæld, ubegribeligt kostbare og hyppigt tilbagevendende versionsopgraderinger er måske snart en saga blot. Men der er også meget mere i vente.

På denne konference vil du blandt andet opleve nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet, fremlægge deres iagttagelser af den aktuelle udvikling og høre om, hvad vi kan forvente os af de kommende 3-5 år.

Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

På konferencen får du indsigt i faktorer såsom:

 • Den stigende udbredelse af branchespecifikke, cloudbaserede ERP-løsninger (industry cloud) indenfor så forskellige brancher
 • Udfordringer indenfor implementering og integrationer
 • Orkestrering og optimering af samspillet mellem cloud, on-premise og hybrid cloud
 • Håndtering og modernisering af legacysystemer i en stadig mere cloudcentrisk verden

Se program

Program:


09:00
Velkomst
Alexander Haslund
Moderator:
Alexander Haslund
Strategi- og ledelsesredaktør
Computerworld

Redaktør for Computerworld med fokus på strategi og ledelse.
Alexander sætter fokus på CIO-branchen og de udfordringer og muligheder it-beslutningstagerne står overfor. Dette betyder, at han har konstant fokus på at komme tæt på de professionelle it-beslutningstageres udfordringer og muligheder. Hans mål er at levere relevant indhold om strategi, ledelse og digitalisering, der er aktuelt, i øjenhøjde, direkte værdiskabede og handlingsorienteret.

Alexander er udannet journalist fra Roskilde Universitet med en tværfaglig profil indenfor it og digitalisering.

Han interesserer sig for den teknologiske udvikling, nye trends, strategi og ledelse, metoder, markedet og de udfordringer og muligheder it og digitalisering medfører for det private og offentlige samt for samfundet som helhed.


09:05
Hvad er de altoverskyggende faktorer for at få succes med ERP
Herbert Nathan vil på baggrund af mangeårig erfaring med ERP-projekter beskrive, hvad de helt afgørende faktorer er for at lykkes.
Herbert Nathan
Keynote:
Herbert Nathan
Managing partner
HNCO - Independent ERP-strategies

Herbert Nathan har inden for de seneste 25 år konsulteret over 400 virksomheder omkring diverse ERP-projekter, samt stået i spidsen for en række ERP implementeringsprojekter. Herbert har udgivet bøger og artikler inden for emnet af ERP-systemer og er en velkendt offentlig foredragsholder inden for feltet. Herbert er desuden business angel, og deltager i bestyrelsesarbejde og advisory boards.


09:35
Din virksomhed skal være agil i 2023 for at få succes med ERP
Hvad kommer året til at byde på inden for ERP? Det får du svaret på i vores indlæg.

Vi forudser nemlig, at virksomheder skal være mere agile end nogensinde før, når det kommer til implementering og brug af deres forretningssystemer. Det skyldes især, at udefrakommende hændelser med stor sandsynlighed vil fortsætte med at udfordre virksomheder i 2023.

Det betyder, at der er behov for en særlig type ERP. Det skal være baseret på standard, forbundne komponenter, der efter behov kan vælges til og fra. Det skal også udnytte Industri 4.0-komponenter som RPA og kunstig intelligens, fordi de forenkler brugeroplevelsen hos virksomheder ved at automatisere gentagne opgaver og proaktivt vise handlingsorienterede indsigter.

Vi mener også, at vi både i år og fremover vil se, at applikationer med lav kode (low code/no code) som fx Microsoft Power Apps og Microsoft Power Automate begynder at blive allemandseje, fordi de tilføjer smidighed og unikke funktionaliteter uden at øge kompleksiteten.

I løbet af vores oplæg får du også svar på:
 • hvorfor cloudbaserede Microsoft Dynamics 365 ERP-systemer er det rigtige valg i 2023 og i fremtiden
 • hvorfor du skal samle din forretningsplatform med ”best of suite” og ”best of breed”-komponenter i stedet for at bygge den
 • hvordan applikationer med lav kode nemt og hurtigt gør din virksomhed mere effektiv i en omskiftelig verden.
Du får også at vide, hvordan DXC Technologys 5 trins proces kan hjælpe din virksomhed med at opnå succes med ERP i 2023, ligesom vi naturligvis deler eksempler på værdien andre virksomheder opnår med løsningerne.
John T. Hummelgaard
Oplægsholder:
John T. Hummelgaard
Sales Director & Country Manager, Denmark
DXC Technology

Med snart 40 års erfaring inden for salg og markedsføring i IT-branchen har John fulgt udviklingen tæt og altid gået i front, hvor teknologi møder forretningsudvikling. Denne indsigt og erfaring har gennem årene bl.a. givet plads som både rådgiver og repræsentant i styregrupper på en lang række projekter


10:00
NTT
Program billede

10:25
Pause

10:40
Coop One – den historisk største forandring i Coop Danmark
Store programmers længde harmonerer sjældent med virksomheders behov for at kunne bevæge sig og skifte retning i tide.

Få et indblik i Coops historisk største forandring; implementeringen af SAP S/4 m.v., hvis forberedelse begyndte i 2016, gennemføres af Coop One-programmet, og nu nærmer sig en afslutning. Hvilke valg står et program overfor lige fra forberedelse af forretningsenhederne, valg af system, system-integrator, program-setup, ønsker fra forretningen, kompetencer og kultur, og hvordan tager man disse beslutninger i tide?
Freddie Svane Sachmann
Keynote:
Freddie Svane Sachmann
Program Director, Coop One
Coop Danmark

20 års erfaring indenfor store implementeringer og forretningstransformationer, hvoraf de første 11 år har været som konsulent, og de efterfølgende i regi af Coop Danmark. Er ansvarlig for Coop One-programmet, der implementerer SAP S/4 m.v. i Coop inkl. nye forretningsprocesser, forbedret systemunderstøttelse, datakvalitet m.v.

Michael Skat Mikkelsen
Keynote:
Michael Skat Mikkelsen
Lead Enterprise Architect, Coop One
Coop Danmark

20 års erfaring indenfor consulting, teknologi, arkitektur og forretningsudfordringer bl.a. gennem tre store transformationer i forskellige sektorer.


11:05
Ingen fakturaer - ingen omsætning
Udskrifter udgør kun få % af det samlede ERP-budget, men det er kritisk, hvis det ikke fungerer. Ingen labels – ingen varer til kunderne. Ingen fakturaer - ingen omsætning.
Omkostningseffektivitet og evnen til at omstille sig er vigtigere end nogensinde for at opretholde en velsmurt forretning.

Oplev hvordan du ved at have styr på din Output Management kan blive i stand til at

 • håndtere konstante forandringer
 • imødekomme dine kunders individuelle krav
 • sikre at dit ERP projekt holder sig indenfor tid og budget
Lennart Garbarsch
Oplægsholder:
Lennart Garbarsch
Partner
Tabellae A/S

Lennart Garbarsch har arbejdet med dokumenthåndtering til ERP-systemer i mere end 20 år og har viden fra mere end 250 ERP-implementeringer.


11:30
Taler kommer snart

11:55
Frokost

12:40
Taler kommer snart

13:05
Taler kommer snart

13:30
Tror du på mirakler?
Det sure og søde i et stort dansk ERP projekt
Mette Ohmsen
Keynote:
Mette Ohmsen
Director Program Lead
Norlys

14:00
Tak for idag
Det får du ud af det
 • Overblik over den stigende udbredelse af branchespecifikke, cloudbaserede ERP-løsninger.
 • Inspiration til hvordan du bedst forbereder og planlægger din ERP-indsat.
 • Indblik i andres erfaringer og udfordringer indenfor implementering og integrationer.
 • Indsigt i, hvor den aktuelle udvikling og hvad vi kan forvente os af de kommende 3-5 år.