MØD DE NOMINEREDE TIL ÅRETS CIO DEL 2 Digitalt event

Dato:
24/5 2022
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Bliv klogere på, hvordan Danmarks bedste CIO’er tackler nogle af de store it-udfordringer, som danske virksomheder og myndigheder står over for med et glohedt arbejdsmarked og stadig større trussel fra hackere og en ny digital adfærd hos kunderne.

Digitaliseringen er blevet sat i centrum hos alle danske virksomheder og organisationer og her står de danske CIO’er i spidsen for den massive transformation, som der i disse år er smidt milliarder af kroner efter for at opfylde.

Det har sat gang i store projekter, som de fem nominerede til Årets CIO, blandt andet skal diskutere i dette interview.

Danmarks bedste it-chefer mødes til et interview om, hvordan de er blevet blandt de bedste i landet inden for it og digitalisering, inden vinderen af titlen som Årets CIO bliver uddelt 8. juni.

Du får mulighed for at lytte med på en samtale mellem de nominerede til Årets CIO, der deler deres erfaringer og bedste råd om it-ledelse og digital forandring.

Hør om det og meget mere, når Susanne Thorskov Hansen, Group Vice President for Hempel og Peter Lykke Egelund, CIO for Kombit mødes til anden del af to interviews med de nominerede til Årets CIO.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Praktiske Oplysninger
Dato:
24/5 2022
Tid:
14:00 til 14:30
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language
Relaterede events