En snak om tiltrækning af it-profiler Digitalt event

Dato:
07/4 2022
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Det er sværere end nogensinde at tiltrække it-profiler, men på baggrund af data fra besvarelser fra over 2.500 it-professionelle, giver Torben Tronborg og Nicklas Pyrdol deres take på, hvad du som it-leder eller HR-medarbejder kan gøre for at øge muligheden for at lykkes med dine rekrutteringer.

Webinaret blive ren uformel og engagerende snak om emnet, og vi vil hjertens gerne have masser af spørgsmål fra jer undervejs, og vi lægger op til efterfølgende debat.

TILMELD DIG VIA DETTE LINK

Se program

Program:


09:55
Velkomst
Kort velkomst og introduktion til dagens talere

10:00
Tiltræk it-profiler
Se med når Torben Tronborg og Nicklas Pyrdol får en snak om tiltrækning af it-profiler, ud fra data fra besvarelser fra over 2.500 it-professionelle. Det bliver uformelt og levende, og med mulighed for efterfølgende spørgsmål og debat.
Torben Tronborg
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
it-jobbank A/S

Torben har stor erfaring som oplægsholder og med at rådgive virksomheder, heriblandt HR og ledere, om hvad de bør fokusere på for at lykkedes med at tiltrække nye - og fremfor alt udvikle deres medarbejdere. En erfaring som han har opbygget gennem flere år i it-branchen, og fremfor alt igennem de mange undersøgelser og rapporter som de har udgivet, om hvad der grundlæggende skaber arbejdsglæde og et godt arbejdsliv for it-profesionelle.

Nicklas Pyrdol
Oplægsholder:
Nicklas Pyrdol
Talent Management Advisor

11:30
Tak for i dag
Partnere

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Praktiske Oplysninger
Dato:
07/4 2022
Tid:
09:55 til 11:30
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language