Datadrevet forretning 2022: Automatisering og data skal på den strategiske dagsorden

Dato:
31/5 2022
Sted:
København
Pris:
Gratis deltagelse

Evnen til at udnytte forretningspotentialet i data vil på mange måder være den udløsende faktor mellem succes og fiasko i de kommende år.

For med korrekt udnyttelse af data kan vi for alvor få kant til konkurrenterne med værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, medarbejdere, markeder, brugen af produkter og meget andet.

Og med machine learning, kunstig intelligens, chatbots og andre nye teknologier der anvender data, kan store dele af processerne, interaktionerne og arbejdet automatiseres. Ofte i realtime, så mellemled kan fjernes og modtageren opleve at arbejde med den helt aktuelle virkelighed.

Det kunne for eksempel være ved at automatisere kunder prisforespørgsler eller sikre, at budgetforecasts altid er så præcise som muligt.

På denne konference gennemgår vi en række succesfulde cases fra virksomheder, der har indtænkt automatisering, data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag, over for kunderne og til at skabe nyt forretning.

Hør blandt andet om:

  • Automatisering kan revolutionere processer og hele virksomheder - både for dem som laver det og de konkurrenter og samarbejdspartnere, der bliver ramt af det.
  • Realtimedata giver mulighed for nye interfaces – men betyder også, at information og data præsenteres via nye interfaces og i nye handlingsorienteret formater.
  • Data, sensorer og software der allerede nu har potentialet til skabe en always on, proaktiv og menneskefri kundeservice.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Keynote

09:40
TrueCommerce

10:10
Taler kommer snart

10:35
Pause

10:55
Taler kommer snart

11:25
Frokost

12:20
Taler kommer snart

12:50
Taler kommer snart

13:20
Taler kommer snart

13:50
Pause

14:05
Keynote

14:40
Keynote

15:10
Opsummering og tak for i dag