Program:


09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:05 - 09:30
Keynote fra Årets CIO: Sådan får du traditionel it-drift og digital forretningsudvikling til at mødes
Kan traditionel it-drift og digital forretningsudvikling mødes? Ja, siger Morten Holm Christiansen, der har påtaget sig dobbeltrollen som CDO og CIO.

I denne keynote fortæller Morten om hvorfor det er afgørende at tænke digitalisering sammen med traditionel it - og hvordan han selv griber det an.

Hør også hvorfor CIO-rollen er under nødvendig forandring - i takt med at forretningen for alvor fået øjnene op for digitaliseringens betydning for virksomhedernes økonomi.
Keynote:
Morten Holm Christiansen
CDO/CIO
Haldor Topsoe A/S

09:30 - 09:55
Global digital udveksling af forretningskritiske data tværs af Europa
En hurtig og effektiv udveksling af forretningskritiske data uden fejl styrker din forretning og dine relationer til kunder og leverandører.

Dette er særligt relevant for virksomheder med international B2B-samhandel, som ønsker at udveksle deres ordrer, ordrebekræftelser og fakturaer elektronisk med kunder og leverandører på tværs af landegrænser.

Få indblik i og en gennemgang af EDI, de landespecifikke krav til EDI tværs af Europa med særlig fokus på momsregler, som mange lande indfører for at sikre, at der ikke sker momsunddragelse.
Oplægsholder:
Flemming Christensen
Product Manager
TrueCommerce Denmark

09:55 - 10:20
5 trin til at blive en datadrevet forretning
Den datadrevne forretning kræver evnen til at bringer data, infrastruktur og mennesker sammen. Men også, at du kan bygge de nødvendige relationer mellem IT og forretningen - og sikre at dine data er tilgængelige og troværdige.

Med udgangspunkt i mere end 30 års erfaring med IT og ERP-løsninger deler Henrik Friis Jespersen fem trin til at skabe en mere datadrevet forretning.
Oplægsholder:
Henrik Friis Jespersen
Head of Digital Transformation and Analytics DK
DXC Technology

10:20 - 10:35
Pause

10:35 - 11:00
AI: Fra prototype til produktion
Artificial Intelligence (AI) er et af tidens helt store buzz words, og begrebet bruges i flæng.

På dette indlæg vil vi gå helt konkret til værks, og fortælle hvad AI egentlig er – og måske endnu vigtigere – hvad det ikke er. Der er ingen tvivl om, at AI teknologien er moden, så hvorfor oplever så mange virksomheder, at det er svært at få reel værdi af sine AI-indsatser?

Vi stiller skarpt på de udfordringer, som virksomheder møder, når de forsøger at sætte AI i produktion, og hvordan man overkommer disse.
Oplægsholder:
Anita Borup
Forretningskonsulent i Data & Analytics
Columbus
Oplægsholder:
Claes Lindholm
Konsulent i Data & Analytics
Columbus IT

11:00 - 11:25
Sådan sætter du din data fri og gør din forretning klar til fremtiden
Få indblik i, hvordan din virksomhed bliver klar til fremtiden gennem en struktureret og strategisk tilgang til data.

Kristian og Daniel sætter scenen med faktiske brugsscenarier, som vil inspirere dig til, hvordan du kan gøre din forretning mere omstillingsparat gennem løbende cloud-modernisering af din it-arkitektur og gøre din data tilgængelig for relevante interne og eksterne parter.

Sammen vil de adressere de moderne krav til din dataarkitektur, så du kan få mest muligt ud af dine data.

De kommer også ind på, hvorfor du skal overvåge og automatisk forbedre din datakvalitet – og hvordan.
Oplægsholder:
Kristian Iversen
Head of Group IT
EWII
Oplægsholder:
Daniel Nørgaard
Partner
Immeo

11:25 - 11:50
Fast track your innovation
I de sidste par år har mange virksomheder været udfordret på deres innovation. Nu er det tid til at accelerere innovationen igen. De virksomheder, der er hurtige til at sætte strøm til deres innovationsstrategier, vil stå med en konkurrencefordel i markedet. Data er brændstoffet til at skabe banebrydende digitale oplevelser, men data lever ikke længere pænt på en håndfuld centraliserede steder. De er også hyperdistribueret på tværs af snesevis, hundreder eller endda tusinder af edge lokationer. Dell Technologies vil gerne inspirere til, hvordan du kan innovere med data, uanset hvor de findes. Vi hjælper dig med at optimere data, omdanne data til insights og handle på denne intelligens. Speed up – der er ingen tid at spilde.
Oplægsholder:
Carsten Broch Hansen
Sr. Systems Engineer
Dell Technologies

11:50 - 12:20
Frokostpause

12:20 - 12:45
Hvor datadrevet er din virksomhed i virkeligheden? Det kan måles...
Mange virksomheder har i dag fokus på etablering af en central dataplatform, da alle er enige om, at data er selve fundamentet for den digitale transformation. Et af målene er at blive data drevne og dermed bruge data som grundlag for alle beslutninger i en virksomhed. En af udfordringerne i denne forbindelse er at etablere en baseline for hvor data drevet en virksomhed egentlig er og efterfølgende følge op på hvordan dette udvikler sig over tid.

I dette indlæg vil Senior Director, Jacob Orup Lund præsentere sit syn på, hvordan karakteren af beslutninger har ændret sig og hvordan data kan bruges til enten at understøtte eller automatisere beslutninger. Endelig introduceres et konkret værktøj til måling af og løbende opfølgning på, hvor data drevet en virksomhed er – nemlig DataForBusiness og DataForAll.
Oplægsholder:
Jacob Orup Lund
Senior Director, Data & Analytics Transformation
NTT DATA

12:45 - 13:10
Hvordan data og automation vil frigøre dine medarbejdere til mere værdiskabende arbejde
Med et stadig stigende krav til alle medarbejdere til at gøre mere med mindre, er det nødvendigt at skabe rammerne for de gode prioriteringer af medarbejdernes tid, og frigøre dem for administrativ tid der ikke skaber værdi. Med moderne teknologi og fokus på data drevne beslutninger kan automation gøres meget større end det er i de fleste organisationer i dag.

Hør mere om Unit4 tilgang til at give medarbejderne de værktøjer de fortjener.
Oplægsholder:
Tejn Vanting Nielsen
Senior Sales Executive
Unit4

13:10 - 13:35
Datafokus som enabler for vellykket AI
Få indblik i vigtigheden af at have datafokus, nøgledataoplevelserne for succesfulde AI-projekter, hvilke problemer der er, og hvordan Grundfos har forsøgt at løse dem.
Oplægsholder:
Lotte Ansgaard Thomsen
Lead Data Architect at AI Solution
Grundfos

13:35 - 13:35
Opsummering og tak for i dag
Det får du ud af det
  • Indblik i, hvordan du gør din forretning mere datadrevet
  • Inspiration til, hvordan du tænker digitalisering sammen med traditionel it
  • Indsigt i, hvordan du styrker din beslutningskraft med data
Praktiske Oplysninger
Dato:
31/5 2022
Tid:
09:00 til 13:35
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language