RPA og automatisering

Dato:
24/5 2022
Sted:
København
Pris:
Gratis deltagelse

Hos mange firmaer er softwarerobotterne med til at accelerere digitaliseringen og lette hverdagen.

Det sker når Robot Process Automation, også kendt som RPA, ikke bare sænker omkostningerne men også overtager rutineopgaverne i kundeservicen, i regnskabsafdelingen eller måske i selve it-afdelingen.

Det kan for eksempel være automatisering af kundehenvendelser med softwarerobotter, der chatter i realtid, automatisk godkendelse af rejseafregninger eller etableringen af intelligente ’dashboards’, der vurderer og klassificere afvigelser.

Korrekt anvendt RPA er derfor et opgør med den tid og de ressourcer, som alt for i høj grad stadig er bundet op på drift, faste procedurer og manuelle opgaver. Tid og ressourcer, som i stedet bør bruges til at prioritere kunder, kunderejsen og til at etablere eller understøtte nye tjenester og nye forretningsmodeller.

På dette event kan du derfor lære mere om softwarerobotter, RPA og kunstig intelligens. Hør blandt andet om:

  • Hvordan ser teknologien ud lige nu?
  • Hvad er mulighederne inden for både interne processer og de kundevente funktioner i din organisation?
  • Og hvad er investeringsbehovet for de virksomheder, som ønsker at automatisere de manuelle processer?

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Sådan sparer Roesgaard mere end 7000 arbejdstimer om året
Revisionspartnerselskabet Roesgaard har indført brugen af RPA og robotter til at varetage en række af virksomhedens interne opgaver. Det har blandt andet betydet højere kvalitet og effektivitet i forretningen efter robotterne er blevet en central del af IT-setuppet i Roesgaard. Jesper Esman giver konkrete eksempler på, hvilke typer af opgaver og processer, som robotterne har overtaget, samt hvilke fordele og udfordringer, som Roesgaard har mødt i arbejdet med RPA.
Jesper Esman Andersen
Keynote:
Jesper Esman Andersen
Management Consultant
Roesgaard

Jesper Esman er 36 år gammel og ansvarlig for forretningsudvikling og digitalisering i Roesgaard. Roesgaard er en revisions- og rådgivningsvirksomhed med 110 ansatte som på flere måder har investeret i at digitalisere sin forretning, og bringe Roesgaard fra et traditionelt revisionsfirma til et moderne rådgivningshus. Jesper har tidligere arbejdet 5 år for LEGO og er uddannet Økonom (cand.oecon.) fra Aarhus Universitet med ophold på Universiteter i Australien og Kina.


09:35
Taler kommer snart

10:05
Taler kommer snart

10:35
Pause

11:00
Taler kommer snart

11:30
Taler kommer snart

12:00
Frokost

12:45
Keynote

13:15
Taler kommer snart

13:45
Pause

14:00
Taler kommer snart

14:30
Keynote

15:00
Tak for i dag