Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg Digitalt event

Dato:
17/3 2022
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden.

Kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Men fuldt implementeret og korrekt udnyttet er forretningspotentialet i en effektivt it-kerne enormt. Så enormt, at det for mange virksomheder har været den udløsende faktor mellem succes og fiasko.

For med korrekt udnyttelse af data og indsigt i økonomi, kundeadfærd, konkurrenter, medarbejdere, hastighed, markeder og brugen af vores produkter kan du for alvor få kant til konkurrenterne. Og måske ideer til nye service og produkter. Samt ikke mindst forudse trends og ændringer inden de sker med machine-learning og forecastning.

Og med det korrekte økosystem kan du også skabe den slags B2B-integration som sikrer, at du er let at lave forretningen med.

I nogle tilfælde kræver det, at man gentænker hele eller dele af sin forretning ud fra den viden og de muligheder, som et moderne system kan give. I andre tilfælde kan en modernisering eller etableringen af moderne API-løsninger, sende dig på ret kurs.

Derfor har Computerworld Events lavet ERP-directions. En konference om forretningssystemerne, økosystemerne og de muligheder, som de giver.

På dette seminar får du derfor:

  • Indsigt i forskellige løsninger, som kan hjælpe dig med at træffe de rigtige strategiske valg og investeringer.
  • Indsigt i hvordan du i både det små og store kan indtænkte moderne forretningssystemer og økosystemer på nye måder i dagligdagen.
  • Viden om de vigtigste områder, som du bør fokusere på.
  • Mulighed for at stille spørgsmål til eksperter på området.
  • Gennemgang af en række leverandør- og kundecases.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Herbert Natham
Herbert Nathan
Keynote:
Herbert Nathan
Managing partner
4. gen ERP-strategies

Herbert Nathan har inden for de seneste 25 år konsulteret over 400 virksomheder omkring diverse ERP-projekter, samt stået i spidsen for en række ERP implementeringsprojekter. Herbert har udgivet bøger og artikler inden for emnet af ERP-systemer og er en velkendt offentlig foredragsholder inden for feltet. Herbert er desuden business angel, og deltager i bestyrelsesarbejde og advisory boards.


09:30
Taler kommer snart

09:50
Taler kommer snart

10:10
Pause

10:30
Taler kommer snart

10:50
Taler kommer snart

11:10
Keynote

11:30
Frokostpause

12:25
Velkommen tilbage

12:30
Keynote

12:55
Taler kommer snart

13:15
Taler kommer snart

13:35
Keynote

14:00
Tak for i dag