CIO Trends 2022: Sådan arbejder de dygtigste CIOs med ledelse, organisation og strategi

Dato:
30/8 2022
Sted:
Søborg
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Sparringspartner, forretningsudvikler, projektleder, evangelist, strateg og ikke mindst chef. CIO-rollen er under voldsom forandring – hvor især ledelses- og strategidelen får stadig større plads i de komplekse it-organisationer.

Det sker især for at kunne levere kvalitet i højt tempo. For en hurtig og strategisk fokuseret implementering af nye teknologier er i disse år med til at sikre konkurrencekraften hos de bedste digitale vindere.

Men samtidig har der aldrig før været så mange teknologier, så mange leverandører og så mange kombinationsmuligheder – og samtidig stiller den øgede konkurrence, de mange compliancekrav og kompleksiteten store krav til teknologiadoptionen i organisationen.

Derudover spiller balancen mellem interne og eksterne kapabiliteter, evnen til at få en ofte modvillig forretning til at omfavne teknologisk forandring og behovet for at kunne håndtere hastige samt hyppige forandringer en afgørende rolle.

Det sætter vi fokus på denne konference, hvor du blandt andet kan lære af erfaringerne hos Ann Fogelgren, CIO hos GN Group og vinder af Årets CIO 2022. Og du kan også høre om Kombits massive forandringsprojekter fra CIO (interim CEO) Peter Lykke Egelund, der var nomineret til Årets CIO 2022.

Kom med når vi i de eksklusive rammer hos Audi Gladsaxe går i dybden med de mest aktuelle problemstillinger for den moderne it-organisation og med masser af tid til at netværke og diskutere dagens problemstillinger. Du kan også prøvekøre en af de nyeste Audi'er.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & Registrering

09:00
Velkomst ved dagens moderator
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:05
Fra "blikkenslager" til end-2-end "iværksætter": Udviklingen af den nye CIO-rolle
Der er sket en enorm ændring af CIO-rollen i løbet af de sidste 10 år, hvilket har drevet behovet for nye kapaciteter i rollen for at få succes. Ann vil dele sit syn på denne forandring og fortælle om både de udfordringer og muligheder, som denne forandring indebærer.
Ann Fogelgren
Keynote:
Ann Fogelgren
Årets CIO 2022
GN Group

Ann Fogelgren har siden 2020 været CIO i GN Group.
Ann Fogelgren er ambassadør for den nye CIO-lederrolle. Som en integreret del af forretningen, er hendes udgangspunkt kunden, og hendes organisatoriske værktøjer for at opnå succes er digitaliserings transformation, innovation, og mangfoldighed. At lykkes som CIO kræver, at man er multidisciplinær, at man holder fokus på den teknologiske modernisering, driver den agile proces-transformation og samtidig skubber på en kulturforandring baseret på diversitet, inklusion og mod.
Ann Fogelgren har sikret de fundamentale byggesten på den digitale transformation og er klar til at accelerere den digitale rejse for at styrke og udvikle GN i et udfordrende marked.
I 2018 var Ann Fogelgren også nomineret til Årets CIO for hendes arbejde hos Dagbladet Børsen.


09:35
Digitalisering skal drives indefra…
I denne session vil Daniel Nørgaard fra Immeo vise dig, hvordan din virksomhed kan imødekomme dine kunders nuværende og fremtidige behov bedre og præcist gennem brug af data og analyser.

Daniel vil sætte scenen med faktiske, konkrete eksempler, som vil inspirere dig til, hvordan du kan gøre din forretning mere omstillingsparat gennem løbende cloud-modernisering af din it-arkitektur. De vil også gøre det klart, hvorfor data og indsigter bør være en væsentlig del af netop det arbejde.

Derudover vil Daniel adressere kravene til din moderne dataarkitektur, så du kan få mest muligt ud af dine data.
Daniel Nørgaard
Oplægsholder:
Daniel Nørgaard
Partner
Immeo

Daniel Nørgaard er partner i it-konsulenthuset Immeo, hvor han hjælper nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder med at arbejde strategisk med indsamlingen og brugen af data.


09:55
Debat ved bordene

10:10
Netværk, kaffe og se på biler

10:30
Du skal outsource din CISO: Mere sikkerhed for pengene
Gennem CISO-as-a-Service hjælper Unitas dig til at opnå reel bedre informationssikkerhed gennem outsourcing af din CISO.
Hør om fordelene og om hvordan CISO-as-a-Service giver værdi og fungerer i praksis fra Director, IT & Digitalization, Søren Schriver fra Obton A/S

Unitas sikrer dig en vedvarende opdateret højere informationssikkerhed, så I kan koncentrere jer om jeres kerneaktiviteter.
Morten Schaumann
Oplægsholder:
Morten Schaumann
Compliance- & IT-security specialist, CEO
Unitas ApS

Morten er en strategisk og forretningsorienteret konsulent med praktisk tilgang til efterlevelse af regelsæt og løsning af opgaver inden for compliance og informationssikkerhed. CISA, CDPSE


10:50
Identitetskultur: Sådan fokuserer du på produktivitet, når 61 % arbejder hjemmefra
Dell Technologies forventer, at mere end halvdelen af medarbejderne vil arbejde hybrid i fremtiden. Og IDC forventer, at 70 % af organisationerne allerede i 2024 investerer i digitale løsninger til styring af mangfoldighed, lighed og inklusion. Poul Kjeldgaard giver sit syn på CIO-rollen i forhold til at skabe identitetskultur i fremtiden.
Poul Kjeldgaard
Oplægsholder:
Poul Kjeldgaard
Field CTO
Dell Technologies Danmark

Poul har tidligere arbejdet i HP, IBM, Microsoft og Hitachi med operations, salg, ledelse, forretningsudvikling, projektansvarlig og nu som CTO hos Dell.


11:10
Debat ved bordene

11:25
Netværk, kaffe og se på biler

11:45
Fremtidens hjemmearbejde kræver ny organisering
Mange arbejdspladser tilbyder nu muligheden for øget fleksibilitet og hybrid arbejde. Det stiller nogle nye krav til god ledelse under de nye betingelser og hvordan man fortsat sikrer både produktivitet og trivsel, når distance bliver en del af hverdagen. Det har også betydning for arbejdet, hvor nogle har mulighed for hjemmearbejde og andre ikke, og hvordan vi oplever hjemmearbejdet. I dette oplæg vil vi se nærmere på fordelene og ulemperne og nogle pejlemærker i fremtidens hybrid arbejde.
Christine Ipsen
Keynote:
Christine Ipsen
Associate Professor
Danmarks Tekniske Universitet

Christine Ipsen er ingeniør (PhD) og lektor på Danmarks Tekniske Universitet (DTU). I sin forskning er hun optaget af ledelse af vidensarbejde og hvordan man designer organisationer, der har evnen til at sikre både organisatorisk performance og medarbejdertrivsel, dvs. bæredygtigt arbejde og ledelse. Hendes aktuelle forskningsprojekter fokuserer på social kapital i hybrid-arbejdet samt implementering af hybrid-arbejdet og distanceledelse.


12:10
Nomineret til Årets CIO - Peter Lykke Egelund
I dette oplæg får du historien om Peter Lykke Egelunds nominering til Årets CIO 2022.
CIO og projektdirektør Peter Lykke Egelund gør status på mange års arbejde med komplekse projekter, kontraktgymnastik og utallige udbudsprocesser. Vigtigst for arbejdet med de store kommunale it-projekter har været de mange ansatte, projektledere, eksperter, som har været selve KOMBITs grundlag for at kunne udføre opgaverne. Projektporteføljen er karakteriseret af, er det lange komplekse projekter og risikoregisteret står der altid afhængighed af nøglepersoner, og hvordan man mitigerer afhængigheden. Derfor er det nødvendigt til at have folk, som synes, projekterne er relevante, også når de arbejder på dem tre år senere.
Peter Lykke Egelund
Keynote:
Peter Lykke Egelund
CIO & Projektdirektør
KOMBIT

Peter Lykke Egelund har siden 2009 siddet i en rolle som CIO & Projektdirektør hos KOMBIT.
Peter Lykke Egelund har sin passion for projekter og for de mennesker, der får dem til at lykkes. Han går forrest og skubber altid projektteamet frem i dets velfortjente rampelys. Og når udfordringerne nogle gange rammer, er han altid den første til at tage ansvaret på sine skuldre.

Igennem årene Peter Lykke Egelund været en af Kombits absolutte frontfigurer i arbejdet med kommunernes succesfulde monopolbrud, der er et af Danmarks største it-programmer med indkøb, implementering og forvaltning af en ny fælleskommunal it-infrastruktur og en lang række store samfundskritiske it-løsninger.

I sit daglige arbejde er bæredygtighed, diversitet og forretningsværdi definerende for Peter Lykke Egelunds tilgang til sin rolle som CIO for Kombit.

Peter Lykke Egelund er en rollemodel i forhold til vidensdeling. Han er et velkendt ansigt inden for offentlig it og tager altid imod invitationer fra netværk, konferencer og andre, som vil sætte hans viden og holdninger i spil.


12:35
Opsamling og tak for i dag
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


12:35
Frokost, netværk og prøvekør en Audi
Praktiske Oplysninger
Dato:
30/8 2022
Tid:
08:30 til 13:20
Sted:
Audi Gladsaxe
Turbinevej 1
2860 Søborg
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language