CIO Trends 2022: Sådan ser opgavelisten ud hos Danmarks bedste CIOs

Dato:
30/8 2022
Sted:
Søborg
Pris:
0 kr

En hurtig og strategisk fokuseret implementering af nye teknologier er i disse år med til at sikre konkurrencekraften hos de bedste digitale vindere.

Men samtidig har der aldrig før været så mange teknologier, så mange leverandører og så mange kombinationsmuligheder – og samtidig stiller den øgede konkurrence, de mange compliancekrav og kompleksiteten store krav til teknologiadoptionen i organisationen.

Samtidig er ansvaret til teknologiske ledere klar: Hvad du vælger, hvem du vælger som partner og hvordan du implementerer, er med til at definere digitaliseringen i din organisation lang tid fremover.

Samtidig betyder balancen mellem interne og eksterne kapabiliteter, evnen til at få en ofte modvillig forretning til at omfavne teknologisk forandring og behovet for at kunne håndtere hastige og hyppige forandringer en afgørende rolle.

Det sætter vi fokus på med konferencen CIO Trends 2022, hvor du blandt andet kan blive inspireret af en række danske topfolk inden for digitalisering og it-ledelse. Herunder vil de nominerede ved Årets CIO 2022 fortælle lidt om hvilke projekter i deres organisation, der gjorde at de kom til at være i top-5 over Danmarks dygtigste CIO'er.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & Registrering

09:00
Velkomst ved dagens moderator
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:10
Fra "blikkenslager" til ende til anden "iværksætter": Udviklingen af den nye CIO-rolle
Der er sket en enorm ændring af CIO-rollen i løbet af de sidste 10 år, hvilket har drevet behovet for nye kapaciteter i rollen for at få succes. Ann vil dele sit syn på denne forandring og fortælle om både de udfordringer og muligheder, som denne forandring indebærer.
Ann Fogelgren
Keynote:
Ann Fogelgren
Årets CIO 2022
GN Group

Ann Fogelgren har siden 2020 været CIO i GN Group.
Ann Fogelgren er ambassadør for den nye CIO-lederrolle. Som en integreret del af forretningen, er hendes udgangspunkt kunden, og hendes organisatoriske værktøjer for at opnå succes er digitaliserings transformation, innovation, og mangfoldighed. At lykkes som CIO kræver, at man er multidisciplinær, at man holder fokus på den teknologiske modernisering, driver den agile proces-transformation og samtidig skubber på en kulturforandring baseret på diversitet, inklusion og mod.
Ann Fogelgren har sikret de fundamentale byggesten på den digitale transformation og er klar til at accelerere den digitale rejse for at styrke og udvikle GN i et udfordrende marked.
I 2018 var Ann Fogelgren også nomineret til Årets CIO for hendes arbejde hos Dagbladet Børsen.


09:40
Digitalisering skal drives indefra…
I denne session vil Daniel Nørgaard fra Immeo vise dig, hvordan din virksomhed kan imødekomme dine kunders nuværende og fremtidige behov bedre og præcist gennem brug af data og analyser.

Daniel vil sætte scenen med faktiske, konkrete eksempler, som vil inspirere dig til, hvordan du kan gøre din forretning mere omstillingsparat gennem løbende cloud-modernisering af din it-arkitektur. De vil også gøre det klart, hvorfor data og indsigter bør være en væsentlig del af netop det arbejde.

Derudover vil Daniel adressere kravene til din moderne dataarkitektur, så du kan få mest muligt ud af dine data.
Daniel Nørgaard
Oplægsholder:
Daniel Nørgaard
Partner
Immeo

Daniel Nørgaard er partner i it-konsulenthuset Immeo, hvor han hjælper nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder med at arbejde strategisk med indsamlingen og brugen af data.


10:00
Digitalisering: Fra "Hvorfor" til "Hvordan"
Alle skal digitalisere, og det handler ikke længere om "Hvorfor" men om "Hvordan". I denne session dykker vi ned i fem spørgsmål om de udfordringer, CIO’s står med, når de skal realisere visionen om digitalisering med kunden i fokus.
 • Hvordan går man fra strategi til eksekvering?
 • Hvor afgørende er CIO’ens forretningsdimension versus kendskab til IT-landskabet?
 • Hvilke vigtige erfaringer er der i forhold til CIO’ens samarbejde med CMO’s og andre vigtige stakeholdere?
 • Hvordan måles succes og ROI for digital transformation
 • Hvad har andre virksomheder gjort for at blive kundeorienterede og data-drevne?

10:20
Debat ved bordene

10:40
Pause

11:00
Gode råd til digitalisering og arbejdet med forandringsledelse
I dette oplæg får du, som teknologisk leder, gode råd til:
 • Hvad du vælger
 • hvem du vælger som partner og
 • hvordan du implementerer
Alt det, som er med til at definere digitaliseringen i din organisation lang tid fremover.

11:20
Fremtidens it-afdeling
 • Hvordan ser fremtidens it-afdeling ud i en verden fuld af outsourcing, forretningsfokus og et stadigt større skift til cloud – og hvor it ikke længere er ”et sted, man kan gå hen”?
 • Om hvordan du griber den svære transformation af kernesystemerne an?
 • Hvordan arbejder du med at identificere og prioritere teknologiske langtidsinvesteringer?

11:40
Debat ved bordene

12:00
Frokost

12:45
Nomineret til Årets CIO - Peter Lykke Egelund
I dette oplæg får du historien om Peter Lykke Egelunds nominering til Årets CIO 2022.
CIO og projektdirektør Peter Lykke Egelund gør status på mange års arbejde med komplekse projekter, kontraktgymnastik og utallige udbudsprocesser. Vigtigst for arbejdet med de store kommunale it-projekter har været de mange ansatte, projektledere, eksperter, som har været selve KOMBITs grundlag for at kunne udføre opgaverne. Projektporteføljen er karakteriseret af, er det lange komplekse projekter og risikoregisteret står der altid afhængighed af nøglepersoner, og hvordan man mitigerer afhængigheden. Derfor er det nødvendigt til at have folk, som synes, projekterne er relevante, også når de arbejder på dem tre år senere.
Peter Lykke Egelund
Keynote:
Peter Lykke Egelund
CIO & Projektdirektør
KOMBIT

Peter Lykke Egelund har siden 2009 siddet i en rolle som CIO & Projektdirektør hos KOMBIT.
Peter Lykke Egelund har sin passion for projekter og for de mennesker, der får dem til at lykkes. Han går forrest og skubber altid projektteamet frem i dets velfortjente rampelys. Og når udfordringerne nogle gange rammer, er han altid den første til at tage ansvaret på sine skuldre.

Igennem årene Peter Lykke Egelund været en af Kombits absolutte frontfigurer i arbejdet med kommunernes succesfulde monopolbrud, der er et af Danmarks største it-programmer med indkøb, implementering og forvaltning af en ny fælleskommunal it-infrastruktur og en lang række store samfundskritiske it-løsninger.

I sit daglige arbejde er bæredygtighed, diversitet og forretningsværdi definerende for Peter Lykke Egelunds tilgang til sin rolle som CIO for Kombit.

Peter Lykke Egelund er en rollemodel i forhold til vidensdeling. Han er et velkendt ansigt inden for offentlig it og tager altid imod invitationer fra netværk, konferencer og andre, som vil sætte hans viden og holdninger i spil.


13:15
CIO Trends
I dette indlæg bliver du klogere på, hvordan du definerer digitaliseringen i din organisation. Vi sætter fokus på, hvordan du med simple ting kan skabe den digitale forretningsmodel i din virksomhed. Du får indsigt i helt konkrete actions, som du kan tage med tilbage på "kontoret".

13:45
Opsamling og tak for i dag
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.

Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
30/8 2022
Tid:
08:30 til 13:50
Sted:
Audi Gladsaxe
Turbinevej 1
2860 Søborg
Pris:
0 kr.
Change language