Dynamics 365 - fokus på centrale funktioner og nye muligheder

Dato:
15/3 2022
Sted:
København
Pris:
Gratis deltagelse

Microsoft Dynamics 365 er en fantastisk værktøjskasse, som med stærke funktionaliteter understøtter processer inden for både finans, supply chain, kunderettede aktiviteter, salg og marketing.

I dette webinar får du overblik over de mange muligheder for at bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

På kun halvanden time bliver du klogere på nogle af de centrale funktioner, inspireret til hvordan du kan nå nye resultater i din marketingindsats - og hører hvordan du nemt kommer i gang med Dynamics 365 Marketing..

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft nemlig samlet alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

Der tilføjes hele tiden nye smart funktioner til Dynamics 365, som i dag rummer en meget bred vifte af muligheder, der alle bunder i Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer, der med Microsoft Dynamics 365, Azure, Power BI og advanced analytics giver helt nye muligheder for at skabe dyb indsigt, automatisering samt øget hastighed og sammenhæng i forretningen og dens processer.

Det betyder, at blandt andet ERP og CRM kan komplemtere hinanden i Dynamics 365.

Bliv klogere på nogle af de centrale funktioner og de nye muligheder i Dynamics 365 og få inspiration til at øge din egen anvendelse af Dynamics 365 med henblik på øge den forretningsmæssige værdi med Microsofts cloud-baserede forretnings-applikationer.

Du kan også få bud på, om du bør vælge en skræddersyet model, eller om virksomhedens arbejdsgange og processer kan tilpasses standardmodulerne. Og så er der selve implementeringen - skal man satse på Big Bang eller en gradvis udrulning?

Få indsigt i Microsoft Dynamics 365 og få nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne og erfaringerne ind til nu.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst

09:00
Taler kommer snart

09:30
Taler kommer snart

10:00
Pause

10:15
Taler kommer snart

10:45
Taler kommer snart

11:15
Keynote

11:45
Tak for idag