Dynamics 365 - fokus på centrale funktioner og nye muligheder

Dato:
10/3 2022
Sted:
Aarhus C
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Afholdes også i København d. 15. marts

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

Systemet er en del af Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer, der med Microsoft Dynamics 365, Azure, Power BI og advanced analytics giver helt nye muligheder for at skabe dyb indsigt, automatisering samt øget hastighed og sammenhæng i forretningen og dens processer.

Det hele er cloudbaseret og opdateres automatisk, så platformen er altid klar til kamp og nye initiativer.

Det store spørgsmål er som altid, om man skal vælge en skræddersyet model, eller om virksomhedens arbejdsgange mm. kan tilpasses standardmodulerne. Og så er der selve implementeringen - skal man satse på Big Bang eller en gradvis udrulning?

Samtidig betyder skiftet til en cloud-baseret model med hyppige opdateringer at ikke bare it, men også resten af forretningen skal vænne sig til at arbejde på en anden måde.

Deltag i dette How To og få indsigt i Microsoft Dynamics 365 samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne og erfaringerne ind til nu.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Keynote: Hvad er de altoverskyggende faktorer for at få succes med ERP
Torben Storgaard vil på baggrund af mangeårig erfaring med ERP-projekter beskrive, hvad de helt afgørende faktorer er for at lykkes.
Torben Storgaard
Keynote:
Torben Storgaard
Digital Advisor
HNCO - Independent ERP-strategies

Torben hjælper virksomheder med at optimere deres forretningsprocesser og vælge strategiske forretningsapplikationer. Han har de seneste 25 år rådgivet en lang række virksomheder med at træffe de rigtige strategiske ERP-valg og samt guidence undervejs i implementeringen. Torben har arbejdet som uvildig ERP rådgiver og partner i PwC / HerbertNathan & Co / Devoteam / Klean/ HNCO.


09:30
Få succes med Dynamics 365
Dynamics 365 er en af de mest kraftfulde ERP-løsninger på markedet, men systemet alene er ikke ensbetydende med succes.

I Bredana Axcite mener vi, at stor satsning og stor succes gør hånd i hånd. Det kræver noget at opnå noget, og derfor er det vigtigt, at alle samarbejdspartnere går ind i projektet med højt engagement.

I dette indlæg giver Carsten Slot dig en række brugbare og konkrete råd til, hvordan I får succes med Dynamics 365 – fra indledende tanke til implementering og drift.
Carsten Slot
Oplægsholder:
Carsten Slot
CEO og partner
Bredana Axcite

Det var passionen for programmering og virksomhedsøkonomi, der fik Carsten til at søge mod ERP-branchen i sin tid. I dag har han været en del af Bredana Axcite i over 27 år.

Med sine mange år i branchen har Carsten Slot et usædvanligt stort kendskab til Microsofts ERP-løsninger, og hvad der skal til for at lykkes med dem – og til jeres held har han aldrig været nærig med at dele ud af hverken viden eller erfaringer.


10:00
Det mest spændende i et ERP-system er dét, der kommer ud af ERP-systemet - dokumenterne. For det er dét, kunderne ser
Tabellae er ERP-systemets bedste ven. Vi elsker forretningsdokumenter, og har hjulpet mere end 500 kunder med at minimere risici i ERP-implementeringen, professionalisere dokumenter og gøre dokumentvedligeholdelsen mere smidig.

Ordrebekræftelser, følgesedler, e-mails, stregkoder og labels. ERP-output kan få tidsforbrug og økonomi i et ERP-projekt til at løbe løbsk, hvis det ikke håndteres smart.

Tabellae implementerer Lasernet standardsoftware til Output Management. Tabellaes Best Practice løsning øger sandsynligheden for at få jeres ERP-projekt live indenfor tid og budget og gør den efterfølgende løbende vedligeholdelse langt hurtigere.

Glæd dig til masser af inspiration og praktiske eksempler på hvordan mere end 500 nordiske virksomheder anvender Output Management fra Tabellae.
Tim Janum
Oplægsholder:
Tim Janum
Account Manager
Tabellae A/S

Tim Janum har mange års erfaring fra ERP-verdenen og relaterede softwareløsninger. Tim er Account Manager hos Tabellae med ekspertise inden for Dynamics 365 BC.


10:30
Pause

10:50
Fem fede måder du kan visualisere dine Dynamics 365 data på
Udnyttelsen af data, og ikke mindst korrekt og opdateret data, har aldrig været vigtigere. Med den rette data kan du se tendenser og muligheder, som ikke tidligere var muligt.

Se og oplev hvordan fem virksomheder har udnyttet de moderne muligheder ved at kombinere værktøjerne i Dynamics 365 og Power BI.
Mathias Halkjær Petersen
Oplægsholder:
Mathias Halkjær Petersen
Microsoft Cloud Architect
JDM A/S

Mathias er noget af en datafanatiker, nærmest besat af at udnytte data til dets fulde potentiale.
Med en baggrund inden for produktudvikling og innovation har Mathias en unik tilgang til data og analyse, som han ved hjælp af moderne værktøjer kan gøre tilgængelige for enhver.
Han har flere års erfaring med at arbejde med komplekse datasæt i højteknologiske virksomheder, hvor han har designet dataplatforme og datamodeller til nem, hurtig og indsigtsfuld analyse.


11:20
Den forretningsdrevne tilgang til it-projekter i i produktions- og grossistvirksomheder
Hvordan gør man et it-projekt forretningsdrevet?

Det handler om virksomhedens tilgang til projektet. Det primære fokus bør være på processer. Herefter følger organisation og til sidst teknologi.

Kristian Würtz Petersen tager udgangspunkt i teknologierne Business Central 365, Power BI og "extensions/apps" til Business Central 365 og fortæller, hvordan disse understøtter i produktions- og grossistvirksomhedernes forretnings-processer.

Kristian Würtz Petersen kommer også med konkrete eksempler på løsninger hos de kunder, som han arbejder med.
Kristian Würtz Petersen
Oplægsholder:
Kristian Würtz Petersen
Business Solution Architect
NORRIQ

Kristian har været i gamet mange år og løftet større og mindre IT-projekter hos de fleste konsulenthuse i Danmark.


11:50
Frokost

12:30
Spændende case: Få det maksimale ud af din Dynamics-investering – gør EDI til en del af din forretningsstrategi
Hvis din forretning afhænger af en effektiv samhandel med dine kunder og leverandører, kan du med fordel automatisere jeres strøm af ordrer og fakturaer med direkte integration til dit Dynamics-system.

Vi giver dig to spændende cases på, hvordan automatisering med Dynamics kan understøtte din forretning:

  • Dansk producent integrerer sit elektroniske dokumentflow med Dynamics NAV for at understøtte dropshipping med Wupti.
  • Dansk smykkefirma med konsignationslager hos Magasin og Illum integrerer sit elektroniske dokumentflow til Dynamics 365 BC.
Uno Vinding
Oplægsholder:
Uno Vinding
Nordic Partner Manager
TrueCommerce Denmark ApS

Uno Vinding har gennem de sidste 20 arbejdet digitalisering og procesoptimering af forretningsprocesser. Med en baggrund som Finance Manager har Uno erfaringer fra begge sider af bordet. Han har blandt andet været ansvarlig for ERP-implementering for franchisetagere i fjern- og mellemøsten. Hos TrueCommerce har Uno ansvaret for ERP-partnere i Norden.

Allan Kay
Oplægsholder:
Allan Kay
Product Manager & Presales Engineer
TrueCommerce Denmark ApS

Uddannelse: CAND.IT
7 års erfaring som Product Manager. Allan har været hos TrueCommerce siden november 2018 og har gennem sin rolle som Product Manager & Presales opnået en bred ekspertise i EDI og Dynamics-integration samt indgående kendskab til kundernes behov for digitalisering.


13:00
Få succes med din digitalisering – på kort og langt sigt
Få indblik i, hvordan din virksomhed kommer bedst fra start med Microsoft Dynamics 365 gennem brugen af implementeringsskabeloner specifikt rettet mod din virksomheds industri. En tilgang der har reduceret implementeringstiden med op til 40% hos mere end 40 af vores kunder.

Du vil også få et indblik i, hvordan I kan få langsigtet succes ved at udnytte mulighederne i Dynamics 365-platform såvel som Industri 4.0, der begge skaber et stærkt grundlag for din virksomheds vækst
John T. Hummelgaard
Oplægsholder:
John T. Hummelgaard
Sales Director
Cepheo

Med snart 40 års erfaring inden for salg og markedsføring i IT-branchen har John fulgt udviklingen tæt og altid gået i front, hvor teknologi møder forretningsudvikling. Denne indsigt og erfaring har gennem årene bl.a. givet plads som både rådgiver og repræsentant i styregrupper på en lang række projekter


13:30
Tak for idag
Det får du ud af det
  • Dybere indsigt i Microsoft Dynamics 365
  • Overblik over valgmulighederne gennem en række centrale leverandører
  • Skal vælge en skræddersyet model, eller tilpasse standardmodulerne.
  • Skal man satse på Big Bang eller en gradvis udrulning?
  • Hør hvilke erfaringer andre virksomheder har gjort sig.
Praktiske Oplysninger
Dato:
10/3 2022
Tid:
08:30 til 13:35
Sted:
SMEDIEN
Værkmestergade 7
8000 Aarhus C
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language