Microsoft Dynamics 365

Dato:
10/3 2022
Sted:
Aarhus C
Pris:
Gratis deltagelse

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

Systemet er en del af Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer, der med Microsoft Dynamics 365, Azure, Power BI og advanced analytics giver helt nye muligheder for at skabe dyb indsigt, automatisering samt øget hastighed og sammenhæng i forretningen og dens processer.

Det hele er cloudbaseret og opdateres automatisk, så platformen er altid klar til kamp og nye initiativer.

Det store spørgsmål er som altid, om man skal vælge en skræddersyet model, eller om virksomhedens arbejdsgange mm. kan tilpasses standardmodulerne. Og så er der selve implementeringen - skal man satse på Big Bang eller en gradvis udrulning?

Samtidig betyder skiftet til en cloud-baseret model med hyppige opdateringer at ikke bare it, men også resten af forretningen skal vænne sig til at arbejde på en anden måde.

Deltag i dette How To og få indsigt i Microsoft Dynamics 365 samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne og erfaringerne ind til nu.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst

09:00
Få succes med Dynamics 365
Dynamics 365 er en af de mest kraftfulde ERP-løsninger på markedet, men systemet alene er ikke ensbetydende med succes.

I Bredana Axcite mener vi, at stor satsning og stor succes gør hånd i hånd. Det kræver noget at opnå noget, og derfor er det vigtigt, at alle samarbejdspartnere går ind i projektet med højt engagement.

I dette indlæg giver Carsten Slot dig en række brugbare og konkrete råd til, hvordan I får succes med Dynamics 365 – fra indledende tanke til implementering og drift.
Carsten Slot
Oplægsholder:
Carsten Slot
CEO og partner
Bredana Axcite

Det var passionen for programmering og virksomhedsøkonomi, der fik Carsten til at søge mod ERP-branchen i sin tid. I dag har han været en del af Bredana Axcite i over 27 år.

Med sine mange år i branchen har Carsten Slot et usædvanligt stort kendskab til Microsofts ERP-løsninger, og hvad der skal til for at lykkes med dem – og til jeres held har han aldrig været nærig med at dele ud af hverken viden eller erfaringer.


09:30
Det mest spændende i et ERP-system er dét, der kommer ud af ERP-systemet - dokumenterne. For det er dét, kunderne ser
Tabellae er ERP-systemets bedste ven. Vi elsker forretningsdokumenter, og har hjulpet mere end 500 kunder med at minimere risici i ERP-implementeringen, professionalisere dokumenter og gøre dokumentvedligeholdelsen mere smidig.

Ordrebekræftelser, følgesedler, e-mails, stregkoder og labels. ERP-output kan få tidsforbrug og økonomi i et ERP-projekt til at løbe løbsk, hvis det ikke håndteres smart.

Tabellae implementerer Lasernet standardsoftware til Output Management. Tabellaes Best Practice løsning øger sandsynligheden for at få jeres ERP-projekt live indenfor tid og budget og gør den efterfølgende løbende vedligeholdelse langt hurtigere.

Glæd dig til masser af inspiration og praktiske eksempler på hvordan mere end 500 nordiske virksomheder anvender Output Management fra Tabellae.
Lennart Garbarsch
Oplægsholder:
Lennart Garbarsch
Partner
Tabellae A/S

Lennart Garbarsch er kommercielt ansvarlig for Adoxa løsningen til private virksomheder i Norden.

Tim Janum
Oplægsholder:
Tim Janum
Account Manager
Tabellae A/S

Tim Janum har en baggrund som produktions Ingeniør og har siden midten af halvfemserne arbejdet med procesoptimering og digitalisering indenfor en række forskellige ERP områder i mange forskellige industrier.

I Tabellae har Tim det kommercielle ansvar for løsninger til Dynamics 365 BC.


10:00
Pause

10:15
5 fede måder du kan visualisere dine Dynamics 365 data på
Udnyttelsen af data, og ikke mindst korrekt og opdateret data, har aldrig været vigtigere. Med den rette data, kan du se tendenser og muligheder som ikke tidligere var muligt.

Se og oplev hvordan 5 virksomheder har udnyttet de moderne muligheder ved at kombinere værktøjerne i Dynamics 365 og Power BI.
Mathias Halkjær Petersen
Oplægsholder:
Mathias Halkjær Petersen
Microsoft Cloud Architect
JDM A/S

Mathias er noget af en datafanatiker, nærmest besat af at udnytte data til dets fulde potentiale.
Med en baggrund inden for produktudvikling og innovation har Mathias en unik tilgang til data og analyse, som han ved hjælp af moderne værktøjer kan gøre tilgængelige for enhver.
Han har flere års erfaring med at arbejde med komplekse datasæt i højteknologiske virksomheder, hvor han har designet dataplatforme og datamodeller til nem, hurtig og indsigtsfuld analyse.


10:45
Den forretningsdrevne tilgang til it-projekter i fremstillingsindustrien
Hvordan gør man et it-projekt forretningsdrevet?

Det handler om virksomhedens tilgang til projektet. Det primære fokus bør være på processer. Herefter følger organisation og til sidst teknologi.

Kristian Würtz Petersen tager udgangspunkt i teknologierne Business Central 365, Power BI og "extensions/apps" til Business Central 365 og fortæller, hvordan disse understøtter produktions-virksomhedernes forretnings-processer.

Kristian Würtz Petersen kommer også med konkrete eksempler på løsninger hos de kunder, som han arbejder med.
Kristian Würtz Petersen
Oplægsholder:
Kristian Würtz Petersen
Business Solution Architect
NORRIQ

Kristian har været i gamet mange år og løftet større og mindre IT-projekter hos de fleste konsulenthuse i Danmark.


11:15
TrueCommerce

11:45
Paneldebat
Carsten Slot, Bredana Axcite
Mathias Halkjær Petersen, JDM A/S
Kristian Würtz Petersen, NORRIQ

12:10
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Dybere indsigt i Microsoft Dynamics 365
  • Overblik over valgmulighederne gennem en række centrale leverandører
  • Skal vælge en skræddersyet model, eller tilpasse standardmodulerne.
  • Skal man satse på Big Bang eller en gradvis udrulning?
  • Hør hvilke erfaringer andre virksomheder har gjort sig.