Fremtidens datacenter: Hold din infrastruktur tæt på forretningen Digitalt event

Dato:
24/2 2022
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Valget af datacenter er selve omdrejningspunktet for den effektive digitale virksomhed, hvor kunder, forbrugere og partnere i dag har meget høje forventninger til levering og håndtering af data.

Den digitale transformation buldrer afsted, og udviklingen går med hastige skridt mod automatisering, cloud og AI.

Skal du høste udbyttet heraf, skal du sørge for strategisk at etablere rammerne for en fleksibel og robust it-infrastruktur, der giver mulighed for at håndtere den voksende datamængde i et skiftende forbrug af public og private cloud.

Men store cloud-udbydere som AWS, Microsoft og Google har deres fordele, vil der i mange tilfælde kunne være fordele i at kigge i retning af mere lokale leverandører.

I dine strategiske overvejelser kan indgå tanker om sikkerheds-niveau, pris, latency, bæredygtighed, myndighedskrav til databehandling og databeskyttelse og dine behov for regnekraft.

Det kan hurtigt blive et komplekst regnestykke. Som altid skal du først og fremmest tage udgangspunkt i forretningens strategi, din organisation og dine teknologiske behov. Til gengæld kan gevinsterne være til at føle på.

Få overblik over de væsentligste problemstillinger og gevinster ved fremtidens datacenterdrift – herunder prismodeller, vedligeholdelse og de hybride muligheder.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote

09:25
Hitachi Vantara

09:45
TBA

10:05
Taler kommer snart

10:25
Pause

10:35
Taler kommer snart

10:55
Taler kommer snart

11:15
Keynote

11:35
Dagens moderator samler op

11:40
Tak for i dag
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
09:00 til 11:40
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse
Change language