Hjemmearbejdets påvirkning på trivsel, helbred og arbejdsmiljø Digitalt event

Dato:
02/2 2022
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Fremtidens arbejdsplads er hybrid, det er der ingen tvivl om. Men hvad fører det egentlig med sig? Og hvordan omstiller du og din arbejdsplads sig til det? Det kan du blive klogere på, på denne digitale konference.


Vores arbejdsliv er under forandring, og med det følger en række nye udfordringer, som vi er nødt til at være meget opmærksomme på, da det direkte påvirker vores krop, sind og trivsel, både arbejdsmæssigt og privat.

Hvem har ikke prøvet at sidde flere 8 timers arbejdsdage ved spisebordet i en ikke særlig komfortabel spisebordsstol? Det mærkes tydeligt i kroppen, hvor specielt i ryggen er udsat.

Det siger sig selv, at det ikke er sundt og holdbart i længden, så hvordan skaber du egentlig de bedste arbejdsbetingelser på hjemmekontoret? På konferencen kan du bl.a. blive klogere på dette emne, når eksperter rådgiver dig i ergonomi og korrekte arbejdsstillinger.

En anden og lidt mere usynlig ting er stress og den generelle trivsel. For selvom mange trives med hjemmearbejde, så er der også medarbejdere der føler sig alene og isoleret. Det viser vores seneste undersøgelse, hvor 33% af de 2.500 adspurgte it-professionelle føler sig isolerede, og 32% tror at vi kommer til at se flere tilfælde af stress og mistrivsel i fremtiden.

Det er tal der ikke kan ignoreres, og på konferencen giver vi dig de rette værktøjer til, hvordan du som it-leder kan sikre dine medarbejderes fortsatte trivsel den nye hybride virkelighed.

Den primære målgruppe for denne konference er dig der til daglig sidder som leder i en it-virksomhed eller it-afdeling. Enten som CEO, CIO, CISO, CFO osv., samt dig der til daglig sidder i en HR-funktion. Hvis du arbejder professionelt med it, så er du naturligvis også velkommen til at deltage, for denne viden gavner alle fremadrettet.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:05
Keynote: Torben Tronborg Beck - Computerworld it-jobbank
Men udgangspunkt i data fra Computerworld it-jobbank og Computerworlds seneste undersøgelse, som er foretaget blandt over 2500 it-professionelle, kommer Torben Tronborg ind på de vigtigste takeaways og erfaringer, som du kan bruge i praksis i forhold til at have glade, tilfredse og motiverede medarbejdere, som trives i et forandret arbejdsmiljø.
Torben Tronborg
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
it-jobbank A/S

Torben er en erfaren oplægsholder og rådgiver for virksomheder, herunder HR-afdelinger og ledere, om hvordan de bedre kan lykkes med at tiltrække og især udvikle deres medarbejdere. Siden 2016 har han og hans team årligt gennemført undersøgelser om it-professionelle, hvilket har bidraget til større gennemsigtighed i, hvad virksomheder bør fokusere på for at opnå større succes med at tiltrække og udvikle deres medarbejdere.


09:25
Lad Mousetrapper være din ven og undgå mus-relaterede smerter og gener foran skærmen ”The Wellness Mouse”
  • Vi løser udfordringen med mus-relaterede udfordringer flere og flere oplever når de arbejder med en traditionel computermus.
  • Lavere sygefravær, bedre velvære på arbejdspladsen, færre smerter og højere effektivitet.
  • I får nogle konkrete bud på, hvordan I kan arbejde mere effektivt med vores produkter og samtidig være længere tid på arbejdspladsen med en mere ergonomisk tilgang som fremhæver et sundere arbejdsmiljø.
Jamil A Sheikh
Oplægsholder:
Jamil A Sheikh
Area Sales Manager for Denmark
Mousetrapper Nordic AB

Jamil Sheikh har været ansat hos Mousetrapper siden 2017, som er verdens første producent af ergonomiske mus. Jamil beskæftiger sig dagligt med besøg hos både slutkunder, forhandler og distributører.


09:45
Brug real-time data til at forebygge stress, sygefravær og tab af medarbejdere
Stress og psykisk mistrivsel koster! Både i form af økonomisk og menneskeligt tab af talent for virksomhederne. Globalt ser vi en bølge af opsigelser efter pandemien. Malene Madsen mener, at vi derfor er nødt til at gentænke, hvordan vi arbejder med trivsel på arbejdspladsen. Vi er nødt til at bevæge os fra at være reaktive og handle, når skaden er sket, til at være proaktive og bruge medarbejdernes viden til at skabe det mest optimale psykiske arbejdsmiljø på deres præmisser. Vi skal derfor bruge teknologien som løftestang til at indsamle denne viden - og sikre at vi handler på den på et tidligt stadie.
Malene Madsen
Oplægsholder:
Malene Madsen
Co-Founder and CEO
Woba

Malene Madsen har en baggrund i Psykologi og Filosofi og har specialiseret sig i datadrevne strategier til at forebygge tab af medarbejdere. Malene er CEO & co-founder af Woba.io – en digital SaaS-platform, der hjælper over 300+ kunder og 45.000 live brugere med at måle, forstå og handle på risiko for sygemeldinger og talentflugt, inden skaden er sket. Malene har afholdt 100+ foredrag om trivsel og arbejdsmiljø, herunder hvordan virksomhederne kan omstille sig til fremtidens arbejdsplads ved at lytte til medarbejderne og bruge deres oplevelser og indsigter til proaktivt at forebygge tab af medarbejdere.


10:05
Hybrid/remote: Er det godt eller skidt? JA!
Der er meget fokus på de negative konsekvenser af tvungne nedlukninger - med deraf følgende nye måder at arbejde og samarbejde på. Men det ser ud til, at der er flere positive end negative effekter ved hybrid/remote-arbejde. Lad os tage de negative i en fart, da vi har hørt om den til bevidstløshed allerede, og dvæle lidt ved de positive.
Mogens Nørgaard
Keynote:
Mogens Nørgaard
Debattør, provocateur og i det virkelige liv Directo
TEO

10:25
Dagens moderator samler op
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


10:30
Tak for i dag