Webinar: Kære it-leder, det skal du være opmærksom på når du skal rekruttere og fastholde dygtige it-profiler Digitalt event

Dato:
09/4 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Der er hård kamp om de dygtige it-folk, og vores seneste undersøgelse viser, at god ledelse har overhalet lønnen, i forhold til hvad der vægter højest for de it-professionelle, når det gælder deres nuværende job, og hvad der kan få dem til at skifte job.

Vi vil derfor gerne invitere dig, der sidder som rekrutterende it-leder i det daglige til dette webinar, hvor vi med afsæt i flere års egne undersøgelser af it-markedet og de danske it-professionelle, kommer med databaseret viden omkring it-kandidaterne og forsøger at give et overblik, der både udvikler og inspirerer.

Vidste du, at 85% er klar på et jobskifte inden for de næste 2 år?
Det er desværre ikke noget vi finder på. Det er hvad de it-professionelle fortæller i vores seneste undersøgelse, som er baseret på +3.000 respondenter. De svarer, at de er klar på et jobskifte, hvis det rette tilbud skulle dukke op, og det bliver rigtig interessant når 43% i undersøgelsen svarer at de rent faktisk har skiftet job inden for de seneste 24 måneder.

Derfor: it-ledelse er vigtigere end nogensinde før
Computerworld it-jobbank ved også hvad de it-professionelle ser som god it-ledelse, og faktisk er lederen blevet vigtigere end lønnen, når der overvejes et jobskifte. Så jo mere fokus der er på god ledelse, jo nemmere har I ved at tiltrække og fastholde de dygtige it-medarbejdere.

Det får du ud af at deltage

  • Trends, udviklinger og mindset i forhold til it-kandidater og it-markedet
  • Ledelse, lønforhandling og andre styrker
  • Employer branding; tiltrækning og fastholdelse
  • Best practices og andre historier fra det virkelige liv
  • En smagsprøve på det gode stillingsopslag
…og meget mere.

Til sidst i webinaret holder vi en Q&A session med rekrutteringschef for it-rekruttering Jacob Matyjasik, hvor vi har foreberedt nogle gode spørgsmål, og I er selvfølgelig også velkommen til at forberede spørgsmål.

OBS: Webinaret er forbeholdt it-ledere med rekruttering-og personaleansvar, og din deltagelse er først godkendt når du får en endelig bekræftelse fra os. Vi forbeholder os derfor at afvise din deltagelse hvis du ikke lever op til de nævnte kriterier.

Se program

Program:


13:00
Kære it-leder, det skal du være opmærksom på, når du skal rekruttere og fastholde dygtige it-profiler
Torben Tronborg er salgsdirektør hos Computerworld it-jobbank, og har mange års erfaring med it-rekruttering og Employer Branding. Med andre ord, så bliver du som HR-person eller rekrutterende leder klædt godt på i kampen om at tiltrække de attrative it-talenter og profiler.

Der er god tid til spørgsmål før, under og efter præsentationen.
Torben Tronborg
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
it-jobbank A/S

Torben har stor erfaring som oplægsholder og med at rådgive virksomheder, heriblandt HR og ledere, om hvad de bør fokusere på for at lykkedes med at tiltrække nye - og fremfor alt udvikle deres medarbejdere. En erfaring som han har opbygget gennem flere år i it-branchen, og fremfor alt igennem de mange undersøgelser og rapporter som de har udgivet, om hvad der grundlæggende skaber arbejdsglæde og et godt arbejdsliv for it-professionelle.


13:45
Spørgsmål
Vi slutter af med en Q&A session med Jacob Matyjasik, som er rekrutteringschef for it-rekruttering. Han er ekspert på området, og kan give en helt unik indsigt i de it-professionelle rekrutteringsøjemed. Tænk gerne på forhånd hvilke spørgsmål du vil stille Jacob, så vi får en dynamisk Q&A session. Du er velkommen til allerede nu at sende dine spørgsmål til uhd@it-jobbank.dk, så sørger vi for at de kommer med på dagen.
Jacob Matyjasik
Oplægsholder:
Jacob Matyjasik
it-rekrutteringschef, Computerworld it-jobbank & Jobindex
Computerworld it-jobbank

Jacob er it-rekrutteringschef og han har hjulpet utallige virksomheder med at nå i mål med deres rekrutteringer. Han kender om nogen markedet og kommer med en helt unik indsigt om de it-professionelle.


14:00
Tak for i dag