Program:


13:00
Kære it-leder, det skal du være opmærksom på, når du skal rekruttere og fastholde dygtige it-profiler
Torben Tronborg er salgsdirektør hos Computerworld it-jobbank, og har mange års erfaring med it-rekruttering og Employer Branding. Med andre ord, så bliver du som HR-person eller rekrutterende leder klædt godt på i kampen om at tiltrække de attrative it-talenter og profiler.

Der er god tid til spørgsmål før, under og efter præsentationen.
Torben Tronborg
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
Computerworld it-jobbank

Torben Tronborg er direktør i Computerworld it-jobbank, som er Damarks største job- og karrieresite indenfor it. Torben har over 12 års erfaring med tiltrækning og fastholdelse af it-professionelle, og rådgiver alle typer virksomheder med at finde de helt rigtige it-profiler.


13:45
Spørgsmål
Vi slutter af med en Q&A session med Jacob Matyjasik, som er rekrutteringschef for it-rekruttering. Han er ekspert på området, og kan give en helt unik indsigt i de it-professionelle rekrutteringsøjemed. Tænk gerne på forhånd hvilke spørgsmål du vil stille Jacob, så vi får en dynamisk Q&A session. Du er velkommen til allerede nu at sende dine spørgsmål til uhd@it-jobbank.dk, så sørger vi for at de kommer med på dagen.
Jacob Matyjasik
Oplægsholder:
Jacob Matyjasik
it-rekrutteringschef, Computerworld it-jobbank & Jobindex
Computerworld it-jobbank

Jacob er it-rekrutteringschef og han har hjulpet utallige virksomheder med at nå i mål med deres rekrutteringer. Han kender om nogen markedet og kommer med en helt unik indsigt om de it-professionelle.


14:00
Tak for i dag
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
13:00 til 14:00
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse
Change language