CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs Digitalt event

Dato:
16/11 2021
Sted:
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

En hurtig og strategisk fokuseret implementering af nye teknologier er i disse år med til at sikre konkurrencekraften hos de bedste digitale vindere.

Men samtidig har der aldrig før været så mange teknologier, så mange leverandører og så mange kombinationsmuligheder – og samtidig stiller den øgede konkurrence, de mange compliancekrav og kompleksiteten store krav til teknologiadoptionen i organisationen.

Samtidig er ansvaret til teknologiske ledere klar: Hvad du vælger, hvem du vælger som partner og hvordan du implementerer, er med til at definere digitaliseringen i din organisation lang tid fremover.

Mange CIOs har derfor etableret teknologiradar-systemer eller lignende, hvis opgave er at spotte og overveje, hvordan nye teknologier kan sikre konkurrencefordele nu eller i fremtiden.

Men kan man sætte teknologiudvikling på radaren? Hvordan gør du? Og hvad er de gode eksempler blandt førende danske virksomheder?

Det sætter vi fokus på med konferencen CIO Trends 2021, hvor du blandt andet kan blive inspireret af en række danske topfolk inden for digitalisering og it-ledelse. Herunder vil de nominerede ved Årets CIO 2021 fortælle lidt om hvilke projekter i deres organisation, der gjorde at de kom til at være i top 5 over Danmarks dygtigste CIO'er.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:10
CIO Trends
På dette indlæg bliver du klogere på, hvordan du definerer digitaliseringen i din organisation. Thomas sætter fokus på, hvordan du med simple ting kan skabe den digitale forretningsmodel i din virksomhed. Du får indsigt i helt konkrete actions, som du kan tage med tilbage på "kontoret".
Thomas Okke Frahm
Keynote:
Thomas Okke Frahm
Independent Business Advisor

Tidligere Senior Vice President hos Vestas, CIO hos Nilfisk og
Head of Global IT hos Chr. Hansen A/S.


09:35
Data, viden og indsigt - gør udfordringer til fordele
Mange danske virksomheder har svært ved at få den ønskede værdi af deres stigende mængde data på trods af klare mål. En ny undersøgelse som Forrester har udarbejdet for Dell Technologies viser tre klare paradokser, der tilsyneladende hindrer virksomheders arbejde med data, viden og indsigt. Vi vil se på, hvordan vi kan overvinde disse paradokser og gøre udfordringer til fordele.
Poul Kjeldgaard
Oplægsholder:
Poul Kjeldgaard
Field CTO
Dell Technologies Danmark

Poul har tidligere arbejdet i HP, IBM, Microsoft og Hitachi med operations, salg, ledelse, forretningsudvikling, projektansvarlig og nu som CTO hos Dell.


09:45
Digitalisering: Fra "Hvorfor" til "Hvordan"
Alle skal digitalisere. Det handler ikke om "Hvorfor" men om "Hvordan". Chefredaktør Lars Jacobsen og nordisk direktør for Adobe Franck Attia diskuterer fem spørgsmål om de udfordringer, CIO’s står med, når de skal realisere visionen om digitalisering med kunden i fokus.

  • Hvordan går man fra strategi til eksekvering?
  • Hvor afgørende er CIO’ens forretningsdimension versus kendskab til IT-landskabet?
  • Hvilke vigtige erfaringer er der i forhold til CIO’ens samarbejde med CMO’s og andre vigtige stakeholdere?
  • Hvordan måles succes og ROI for digital transformation
  • Hvad har andre virksomheder gjort for at blive kundeorienterede og data-drevne?
Franck Attia
Oplægsholder:
Franck Attia
Managing Director
Adobe Nordics

Franck Attia, direktør for Adobe i Norden, med erfaring indenfor generel ledelse, international salgsledelse og forretningsudvikling.

Franck har haft flere stillinger inden for salg og ledelse for forskellige europæiske og amerikanske software-virksomheder inden for CRM, kundeoplevelser og BI.

Med passion for teknologi grundlagde Franck i 2003 virksomheden StraNeo for at hjælpe software-virksomheder med at udvikle deres forretning i Norden. Her var en af hans mest succesfulde opgaver lanceringen og udviklingen af marketingplatform-virksomheden Neolane, der blev opkøbt af Adobe i 2013.

Siden da har Franck været hos Adobe som chef for den nordiske forretning. Adobes mission er at ændre verden gennem digitale oplevelser og hjælpe virksomheder med at skabe og levere unikke kundeoplevelser.


09:55
Pause

10:00
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Breakout 1
10:00 - 10:25 (25 min)
Hvordan omsætter du en digital strategi til en målbar succes?

I en verden, der drives frem af ny teknologi, digitalisering og uendelige mængder information har CIO’ens rolle undergået en hastig transformation.

Franck Attia, Managing Director, Adobe Nordics

Læs mere

Vælg dette indlæg

Breakout 2
10:00 - 10:25 (25 min)
Opdag barrieren og bliv en vinder i den digitale transformation

Den digitale transformation er på dagsordenen hos et flertal af danske virksomheder og er en afgørende faktor for forretningsudvikling og deraf øget konkurrencekraft nationalt som internationalt.

Poul Kjeldgaard, Field CTO, Dell Technologies Danmark

Læs mere

Vælg dette indlæg


10:25
Pause

10:30
Gode råd til digitalisering og arbejdet med forandringsledelse
it- og digitaliseringschef Rochus Ettinger Riisgaard fra Grønbech & Sønner, giver dig, som teknologisk leder gode råd til:
  • Hvad du vælger
  • hvem du vælger som partner og
  • hvordan du implementerer
Alt det, som er med til at definere digitaliseringen i din organisation lang tid fremover.

Derudover fortæller han, hvordan han har arbejdet med forandringsledelse.
Rochus Ettinger Riisgaard
Keynote:
Rochus Ettinger Riisgaard
it- og digitaliseringschef
GRØNBECH & SØNNER

10:55
Opsamling og tak for i dag
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.