New ways of working Digitalt event

Dato:
14/9 2021
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Sådan leverer du forenkling og samarbejde på den moderne arbejdsplads – både hjemme og på kontoret

De rigtige - og digitale - værktøjer er afgørende, hvis du i dag skal have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med.
Derfor er gnidningsfri vidensdeling, sammenkobling af processer på kryds og tværs og optimal udnyttelse af de digitale værktøjer drivakslerne under den innovation og det tempo, som alle virksomheder i dag er afhængige af.

Samtidig forventer både medarbejdere og kunder, at din organisation skaber pladsen og friheden til at arbejde, handle og samarbejde når de vil. Og at din virksomheds løsning samtidig er sikker og brugervenlig nok til at arbejdet, samarbejdet eller transaktionen kører problemfrit 24/7.

Opgaven er derfor at skabe de rette rammer for både innovation og effektiv drift.
Derfor er it-organisationens rolle i udbredelsen af modern workplace, forenkling af processer og opgøret med legacy-systemer temaet for denne minikonference om den moderne digitale arbejdsplads.

På konferencen får du derfor indsigt i de konkrete ledelsesmæssige og teknologiske tiltag, som it-organisationen allerede nu kan hjælpe virksomheden eller organisationen med at indføre.

Se program

Program:


09:00
Velkomst

09:05
Keynote

09:25
Dell Technologies

09:45
Taler kommer snart

10:05
Pause

10:15
Keynote

10:35
Taler kommer snart

10:55
Taler kommer snart

11:15
Taler kommer snart

11:35
Keynote

11:55
Tak for i dag