Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen Digitalt event

Dato:
25/8 2021
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Kravene til organisationer og virksomheders digitale formåen vokser konstant. Men samtidig udfordres mange organisationer fortsat af legacy-systemer. Systemer og applikationer, der ofte er nogle af de største interne barrierer for den grundlæggende transformation.

Derfor har virksomheder som COOP, Salling Group, ATP og DSV taget opgør med deres legacysystemer. Ofte har rejsen været lang og dyr, men til gengæld kan organisationerne nu høste frugterne i form af lavere omkostninger og/eller kortere implementeringstider.

Ikke alle legacy-systemer kan dog uden videre lukkes. For mange af dem driver ofte centrale opgaver, som rækker dybt ind i velkendte produktions- eller regnskabs-systemer og processer – også selvom de er med til at fastlåse virksomheden digitalt.

Samtidig viser erfaringer, at opgraderinger, leverandørskift eller et betingelsesløst skifte til cloud ofte er fyldt med overraskelser og dyrekøbte erfaringer.

Opgøret med legacy og erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder er derfor i fokus på denne konference, hvor du blandt andet kan høre om:

  • Hvordan du bedst muligt håndterer moderniseringen af dine legacy-systemer
  • Indsigt i en række it-lederes erfaringer med at tage opgøret løbende eller på én gang
  • Hvilke typer af systemer er egnede eller uegnede til at migrere til cloud-baserede løsninger
  • Hvor går smertegrænsen for at holde liv i de gamle systemer? Og hvornår skal du bygge nyt?

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote

09:25
Software Improvement Group

09:45
Din fremtidssikrede virksomhed: de tre søjler i moderne middleware-succes!
I dagens digitale landskab holder legacy-systemer med integrationsarkitektur organisationer tilbage – de sluger ressourcer, indefryser strategier og stopper vedtagelsen af ​​teknologier, der driver innovation. Fremkomsten og konsolideringen af ​​teknologier skaber kompleksitet for organisationer, som ældre middleware ikke kan adressere i stor skala.

I denne præsentation vil Linda Lindborg tale om de syv vigtige advarselsskilte, der indikerer, at din ældre middleware kæmper for at holde trit med moderne forretningskrav.

Hun vil diskutere, hvordan du ved at fjerne lagene af ældre middleware og erstatte det med et moderne system kan fremskynde din forretning og opnå mere effektive operationer.

For at opnå dette er tre nøglesøjler afgørende: teknologi, mennesker, processer. Det resulterer i maksimeret ROI og højere hastighed til værdi fra dine tekniske investeringer.
Linda Lindborg
Oplægsholder:
Linda Lindborg
Boomi Sales Denmark
Boomi, a Dell Technologies company

Linda Lindborg er kommercielt ansvarlig for det danske marked. Som salgsdirektør med bred erfaring inden for forretningsudvikling er Lindas fokus på ekspansion af Dell Boomi via engagement i nye kundeprojekter, udvikling af eksisterende kunder samt opbygning af relationer til Dell Boomis partnere.


10:05
Pause

10:20
Taler kommer snart

10:40
Taler kommer snart

11:00
Keynote

11:20
Pause

12:05
Taler kommer snart

12:25
Taler kommer snart

12:45
Keynote

13:05
Tak for i dag