Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen Digitalt event

Dato:
25/8 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Kravene til organisationer og virksomheders digitale formåen vokser konstant. Men samtidig udfordres mange organisationer fortsat af legacy-systemer. Systemer og applikationer, der ofte er nogle af de største interne barrierer for den grundlæggende transformation.

Derfor har virksomheder som COOP, Salling Group, ATP og DSV taget et opgør med deres legacysystemer. Ofte har rejsen været lang og dyr, men til gengæld kan organisationerne nu høste frugterne i form af lavere omkostninger og/eller kortere implementeringstider.

Ikke alle legacy-systemer kan dog uden videre lukkes. For mange af dem driver ofte centrale opgaver, som rækker dybt ind i velkendte produktions- eller regnskabs-systemer og processer – også selvom de er med til at fastlåse virksomheden digitalt.

Samtidig viser erfaringer, at opgraderinger, leverandørskift eller et betingelsesløst skifte til cloud ofte er fyldt med overraskelser og dyrekøbte erfaringer.

Opgøret med legacy og erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder er derfor i fokus på denne konference, hvor du blandt andet kan høre om:

  • Hvordan du bedst muligt håndterer moderniseringen af dine legacy-systemer
  • Indsigt i en række it-lederes erfaringer med at tage opgøret løbende eller på én gang
  • Hvilke typer af systemer er egnede eller uegnede til at migrere til cloud-baserede løsninger
  • Hvor går smertegrænsen for at holde liv i de gamle systemer? Og hvornår skal du bygge nyt?

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Martin Wood

Martin Wood

IT-Direktør (CIO)

Domstolsstyrelsen

Ravish Gopal

Ravish Gopal

Director, Consultancy & Technology,Nordics

Software Improvement Group

Linda Lindborg

Linda Lindborg

Account Executive for Danmark og Norge

Boomi

Se program

Program:


09:00 - 09:05
Velkomst ved dagens moderator
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:05 - 09:40
Case: Hør erfaringerne fra Domstolstyrelsen
En mangeårig og omfattende digitalisering af den offentlige sektor har medført stor værdi for både borgere og embedsværket. Men tidligere tiders digitalisering blev ikke gennemført med en lang levetid in mente og derfor er mange nuværende arbejdsgange og digitale ydelser i den offentlige sektor, uhensigtsmæssig tæt sammenvævet i uddaterede og monolitiske systemer. Det danske retsvæsen er ingen undtagelse, hvor systemer helt tilbage fra 90’erne udgør en vigtig del af it-porteføljen og en central del af retssystemet virke.

IT-Direktør Martin Wood giver et indblik i, hvordan Domsstolsstyrelsen griber legacyudfordringen an og hvordan organisationen forholder sig til den aldrende portefølje – både på et strategisk og konkret plan.
Keynote:
Martin Wood
IT-Direktør (CIO)
Domstolsstyrelsen

09:40 - 10:00
Den data-drevne vej til modernisering af legacy applikationer
Markedskræfter har længe udfordret private og offentlige virksomheder til at udvikle deres applikations portefølje på en måde, der stemmer overens med skiftende forretningskrav.

Der bruges betydelig tid og økonomiske ressourcer på at sikre applikationernes sundhed, men grundlæggende ændringer er nødvendige for at forbedre effektiviteten og økonomien, skabe bedre måder at betjene kunder på samt understøtte fremtidig vækst gennem teknologien.

Software Improvement Groups Legacy moderniseringsforløb tager en faktuel tilgang til at vurdere aldrende applikationernes byggekvalitet, arkitektur, data lagring og bruger den opbyggede viden i udviklingsteamsene til at udvikle en teknisk road-map for jeres modernisering af legacy applikationer.Dette indlæg afholdes på engelsk
Oplægsholder:
Ravish Gopal
Director, Consultancy & Technology,Nordics
Software Improvement Group

10:00 - 10:05
Q&A

10:05 - 10:25
Din fremtidssikrede virksomhed: de tre søjler i moderne middleware-succes!
I dagens digitale landskab holder legacy-systemer med integrationsarkitektur organisationer tilbage – de sluger ressourcer, indefryser strategier og stopper vedtagelsen af ​​teknologier, der driver innovation. Fremkomsten og konsolideringen af ​​teknologier skaber kompleksitet for organisationer, som ældre middleware ikke kan adressere i stor skala.

I denne præsentation vil Linda Lindborg tale om de syv vigtige advarselsskilte, der indikerer, at din ældre middleware kæmper for at holde trit med moderne forretningskrav.

Hun vil diskutere, hvordan du ved at fjerne lagene af ældre middleware og erstatte det med et moderne system kan fremskynde din forretning og opnå mere effektive operationer.

For at opnå dette er tre nøglesøjler afgørende: teknologi, mennesker, processer. Det resulterer i maksimeret ROI og højere hastighed til værdi fra dine tekniske investeringer.
Oplægsholder:
Linda Lindborg
Account Executive for Danmark og Norge
Boomi

10:25 - 10:30
Q&A

10:30 - 10:40
Tak for i dag
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld