Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:05
Case: Hør erfaringerne fra Domstolstyrelsen
En mangeårig og omfattende digitalisering af den offentlige sektor har medført stor værdi for både borgere og embedsværket. Men tidligere tiders digitalisering blev ikke gennemført med en lang levetid in mente og derfor er mange nuværende arbejdsgange og digitale ydelser i den offentlige sektor, uhensigtsmæssig tæt sammenvævet i uddaterede og monolitiske systemer. Det danske retsvæsen er ingen undtagelse, hvor systemer helt tilbage fra 90’erne udgør en vigtig del af it-porteføljen og en central del af retssystemet virke.

IT-Direktør Martin Wood giver et indblik i, hvordan Domsstolsstyrelsen griber legacyudfordringen an og hvordan organisationen forholder sig til den aldrende portefølje – både på et strategisk og konkret plan.
Martin Wood
Keynote:
Martin Wood
IT Direktør
Domstolsstyrelsen

09:40
Den data-drevne vej til modernisering af legacy applikationer
Markedskræfter har længe udfordret private og offentlige virksomheder til at udvikle deres applikations portefølje på en måde, der stemmer overens med skiftende forretningskrav.

Der bruges betydelig tid og økonomiske ressourcer på at sikre applikationernes sundhed, men grundlæggende ændringer er nødvendige for at forbedre effektiviteten og økonomien, skabe bedre måder at betjene kunder på samt understøtte fremtidig vækst gennem teknologien.

Software Improvement Groups Legacy moderniseringsforløb tager en faktuel tilgang til at vurdere aldrende applikationernes byggekvalitet, arkitektur, data lagring og bruger den opbyggede viden i udviklingsteamsene til at udvikle en teknisk road-map for jeres modernisering af legacy applikationer.Dette indlæg afholdes på engelsk
Ravish Gopal
Oplægsholder:
Ravish Gopal
Director, Consultancy & Technology,Nordics
Software Improvement Group

Ravish er en internationalt erfaren managementkonsulent med over 15 års erfaring inden for it – lige fra softwareudvikling til levering af IT-strategirådgivning til IT-ledere i Danmark og i udlandet.


10:00
Q&A

10:05
Din fremtidssikrede virksomhed: de tre søjler i moderne middleware-succes!
I dagens digitale landskab holder legacy-systemer med integrationsarkitektur organisationer tilbage – de sluger ressourcer, indefryser strategier og stopper vedtagelsen af ​​teknologier, der driver innovation. Fremkomsten og konsolideringen af ​​teknologier skaber kompleksitet for organisationer, som ældre middleware ikke kan adressere i stor skala.

I denne præsentation vil Linda Lindborg tale om de syv vigtige advarselsskilte, der indikerer, at din ældre middleware kæmper for at holde trit med moderne forretningskrav.

Hun vil diskutere, hvordan du ved at fjerne lagene af ældre middleware og erstatte det med et moderne system kan fremskynde din forretning og opnå mere effektive operationer.

For at opnå dette er tre nøglesøjler afgørende: teknologi, mennesker, processer. Det resulterer i maksimeret ROI og højere hastighed til værdi fra dine tekniske investeringer.
Linda Lindborg
Oplægsholder:
Linda Lindborg
Account Executive Denmark
Boomi

Linda Lindborg, Account Executive, Boomi. Linda Lindborg er kommercielt ansvarlig i Boomi for det danske og norske marked. Med bred erfaring indenfor forretningsudvikling er Lindas fokus på ekspansion af Boomi primært via engagement i nye kundeprojekter, udvikling af eksisterende kunder samt opbygning af relationer til Boomis partnere.


10:25
Q&A

10:30
Tak for i dag
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.

Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
09:00 til 10:40
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse
Change language