B2B automatisering - moderne teknologi til at blive mere effektiv Digitalt event

Dato:
15/9 2021
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Store firmaer som SAP, Oracle og IBM investerer i disse år massivt i at tilføje automatisering og APIs til deres forretningssystemer.

Det gør de, og mange andre it-virksomheder, fordi de og kunderne ved, at en stor del af fordelene ved digitalisering skal hentes gennem omfattende automatisering. Uanset om det handler om produktion, afrapportering eller kundehenvendelser.

Korrekt anvendt kan teknologierne lette arbejdet eller nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen.

Samtidig er det konkrete løsninger, som allerede i dag hvert år opretter ordrer for milliarder hos Lemvigh-Müller eller helt automatisk svarer detaljeret på prisforespørgsler hos globale Satair.

Og så det er samtidig et opgør med den tid og de ressourcer, som i alt for høj grad stadig er bundet op på drift, faste procedurer og manuelle opgaver. Tid og ressourcer, som i stedet for bør bruges på at prioritere kunder, kunderejsen og til at etablere eller understøtte nye tjenester og nye forretningsmodeller.

Det kan lade sig gøre gennem en digitalisering, der bygger på automatisering og kunstig intelligens, som tilsammen kan sikre en radikal omlægning af procedurer i hele virksomheden.

Deltag derfor på dette seminar om B2B automatisering, og hør hvordan du kan anvende de moderne teknologier til at blive mere effektiv.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote

09:30
IBM

09:50
Bizbrains

10:10
Taler kommer snart

10:30
Pause

10:45
Taler kommer snart

11:05
Taler kommer snart

11:25
Keynote

11:50
Frokostpause

12:30
Taler kommer snart

12:50
Taler kommer snart

13:10
Taler kommer snart

13:30
Keynote

13:50
Tak for i dag