GDPR How To: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

Dato:
07/12 2021
Sted:
København
Pris:
Gratis deltagelse

Alle organisationer - store som små - bør forlængst have fået grundigt styr på GDPR - og altså dermed ting som overblik over dataflow og håndtering af persondata i alle arbejdsgange og -processer samt afrapportering og håndtering af registreringer og sletninger.

For mange især mindre virksomheder kan GDPR fortsat være noget af en mundfuld - ikke mindst når det gælder opfølgning og fastholdelse af de nye regler, så virksomheden konsekvent, overalt og ensartet følger reglerne.

For har man ikke en decideret juridisk afdeling eller DPO er der mange ting, som man løbende skal afklare og tage stilling til - også selv om man måske tror, at man er så lille, at man nok går under Datatilsynets radar.

Datatilsynet har skærpet tilsynsarbejdet betydeligt, og de har i 2021 fokus på områder som blandt andet håndtering af cookies, spærrelister, kontrol med databehandlere, overførsel af personoplysninger til tredjelande og persondata-sikkerhed.

Hvad gør du med alle de daglige opgaver som eksempelvis udsendelse af nyhedsbreve, håndtering af kundekartoteket, håndtering af e-mail fra kunder, medarbejdere og leverandører, sygemeldinger og cookies?

Der findes metoder og værktøjer, som efter en minimal indsats kan løse de fleste udfordringer med elementer som varsling, samtykke, lagring, overblik, dokumentation, registrering, sletning og håndtering af persondata i den daglige drift af virksomheden..

Med disse værktøjer slipper du for selv at skulle tage stilling til persondata hver eneste dag: Lad værktøjet passe sit arbejde, så kan du passe dit.

Kom og hør om, hvordan du som mindre virksomhed, hvor alle blikke er stift rettet mod produktet, nemt kan få enten styr på eller markant forbedre processer og forretningsgange, og dermed hurtigt blive så compliant med GDPR, at du kan sove trygt om natten.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst

09:00
Keynote

09:30
Wired Relations

10:00
Pause

10:15
Risma

10:45
Tabellae

11:15
Taler kommer snart

11:45
Frokost

12:35
Keynote

13:05
Taler kommer snart

13:35
Taler kommer snart

14:05
Pause

14:20
Taler kommer snart

14:50
Keynote

15:20
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Indblik i konkrete værktøjer, der kan lette dig for noget af GDPR-byrden.
  • Viden om de vigtigste områder, som du bør fokusere på.
  • Mulighed for at stille spørgsmål til eksperter på området.
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 15:25
Sted:
København
Pris:
Gratis deltagelse
Change language