GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

Dato:
02/12 2021
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Alle organisationer - store som små - bør forlængst have fået grundigt styr på GDPR - og altså dermed ting som overblik over dataflow og håndtering af persondata i alle arbejdsgange og -processer samt afrapportering og håndtering af registreringer og sletninger.

For mange især mindre virksomheder kan GDPR fortsat være noget af en mundfuld - ikke mindst når det gælder opfølgning og fastholdelse af de nye regler, så virksomheden konsekvent, overalt og ensartet følger reglerne.

For har man ikke en decideret juridisk afdeling eller DPO er der mange ting, som man løbende skal afklare og tage stilling til - også selv om man måske tror, at man er så lille, at man nok går under Datatilsynets radar.

Datatilsynet har skærpet tilsynsarbejdet betydeligt, og de har i 2021 fokus på områder som blandt andet håndtering af cookies, spærrelister, kontrol med databehandlere, overførsel af personoplysninger til tredjelande og persondata-sikkerhed.

Hvad gør du med alle de daglige opgaver som eksempelvis udsendelse af nyhedsbreve, håndtering af kundekartoteket, håndtering af e-mail fra kunder, medarbejdere og leverandører, sygemeldinger og cookies?

Der findes metoder og værktøjer, som efter en minimal indsats kan løse de fleste udfordringer med elementer som varsling, samtykke, lagring, overblik, dokumentation, registrering, sletning og håndtering af persondata i den daglige drift af virksomheden.

Med disse værktøjer slipper du for selv at skulle tage stilling til persondata hver eneste dag: Lad værktøjet passe sit arbejde, så kan du passe dit.

Kom og hør om, hvordan du som mindre virksomhed, hvor alle blikke er stift rettet mod produktet, nemt kan få enten styr på eller markant forbedre processer og forretningsgange, og dermed hurtigt blive så compliant med GDPR, at du kan sove trygt om natten.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Keynote

09:35
Wired Relations

10:00
Risma

10:25
Pause

10:45
Tabellae

11:10
Data & More

11:35
OneTrust

12:00
Frokost

12:45
Keynote

13:10
Dataoprydning: Glemt persondata kan koste på klimakontoen
Mængden af data stiger og det løses ofte ved en øget opbevaring på servere eller i cloud-løsninger. Den stigende serverkapacitet står dog også for en enorm CO2-udledning og denne type opbevaring af især ustrukturerede data, løser også kun plads-problematikken på kort sigt.

Sixtus Scanner er et data management software, der skaber overblik over ustruktureret data i din virksomhed. Softwaren er bygget på machine learning og banebrydende anvendelse af lingvistik. Og så kan den hjælpe jer med at mindske både den tid I bruger på oprydning og udgifterne på klimakontoen.
Bo Pyskow
Oplægsholder:
Bo Pyskow
CEO & Co-founder
Sixtus

Bo Pyskow har mere end 25 års erfaring med håndtering af IT-sikkerhed, risikostyring, ledelse og problemløsning, heraf mere end 14 år som manager og direktør for IT-afdelingen i Saxo Bank.


13:35
Pause

13:50
GDPR - gå fra TO-DO til TA-DA
Ønsker du at bruge mindre tid på GDPR, og samtidig være sikker på at du gør tilstrækkeligt?
Er du udfordret på de mange begreber i GDPR, og kravene til den løbende vedligeholdelse af dokumentationen?

Vi tager GDPR ned i øjenhøjde, og anvender et sprog alle kan forstå. Vi gør GDPR til en naturlig del af hverdagen, uden det bliver et ”overkill”.

Få indblik i hvordan et online GDPR-værktøj gør det nemt at opbygge og vedligeholde den nødvendige og lovpligtige dokumentation.
Kim Jensen
Oplægsholder:
Kim Jensen
Partner & CEO
Lexoforms A/S

Kim Jensen har altid haft en passion for at effektivisere arbejdsgange og processer, igennem anvendelsen af teknologi, og altid med brugerne i centrum. Siden 2016 har han udelukkende brugt denne erfaring til at gøre arbejdet med GDPR mere enkelt.


14:15
Keynote

14:45
Tak for idag
Det får du ud af det
  • Indblik i konkrete værktøjer, der kan lette dig for noget af GDPR-byrden.
  • Viden om de vigtigste områder, som du bør fokusere på.
  • Mulighed for at stille spørgsmål til eksperter på området.
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 14:50
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse
Change language