AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice Digitalt event

Dato:
02/3 2021
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på.

På dette digitale HowTo om den praktiske anvendelse af kunstig intelligens og machine learning kan du derfor høre om de aktuelle erfaringer, de relevante cases og få ideer til hvordan du kan udnytte teknologien i din organisation.

Det handler om baggrunden, strategien og de reelle resultater der er opnår – og måske en lille smule om fremtiden når oplægsholderne i løbet af formiddagen løfter sløret for deres forventninger til hvad kunstig intelligens snart kan hjælpe med.

På seminaret møder du derfor førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere der fokuserer på best practise på området.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote: Ole Winther
oplægsholder
Oplægsholder:
Ole Winther
Professor
DTU COMPUTE og KU

Ole Winther er CTO for raffle.ai og professor i data science på DTU og i genomisk bioinformatik på KU/Rigshospitalet. Ole Winther er en af Danmarks førende forskere og undervisere i maskinlæring. Ole Winther udvikler nye algoritmer for dyb læring og anvender maskinlæring indenfor tekstanalyse, biologi og medicin.


09:30
Q&A til Ole Winther

09:35
Ambolt

09:55
Q&A til Ambolt

10:00
Taler kommer snart

10:20
Q&A til taler

10:25
Dagens moderator samler op

10:40
Tak for i dag