AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice Digitalt event

Dato:
02/3 2021
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på.

På dette digitale HowTo om den praktiske anvendelse af kunstig intelligens og machine learning kan du derfor høre om de aktuelle erfaringer, de relevante cases og få ideer til hvordan du kan udnytte teknologien i din organisation.

Det handler om baggrunden, strategien og de reelle resultater der er opnår – og måske en lille smule om fremtiden når oplægsholderne i løbet af formiddagen løfter sløret for deres forventninger til hvad kunstig intelligens snart kan hjælpe med.

På seminaret møder du derfor førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere der fokuserer på best practise på området.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:05
Case. Sådan formår raffle.ai at bruge dyb læring til at gøre informationssøgning lettere
Raffle.ai har en mission, og den går ud på at bruge AI til at gøre det lettere for medarbejdere og brugere at finde information i andre firmaers vidensbaser. Det er vigtigt at det er muligt at kunne stille spørgsmål i et naturligt sprog og få den præcise information tilbage. Moderne dyb læring har netop gjort det muligt at løse denne opgave uden, at virksomheden skal investere mange ressourcer i at tilpasse data, samle træningsdata og bygge regler.

Jeg vil derfor fortælle om, hvilke udfordringer vores kunder oplever, de produkter vi har lanceret og hvordan vi bruger de seneste udviklinger inden for maskinlæring til naturlig tekstanalyse for at realisere vores mission. Hertil vil jeg også fortælle om vores strategier for blandt andet brugen af sprogmodeller som Google’s BERT og opsamling af brugerfeedback til træning af modeller.
Ole Winther
Oplægsholder:
Ole Winther
Professor
DTU COMPUTE og KU

Ole Winther er CTO for raffle.ai og professor i data science på DTU og i genomisk bioinformatik på KU/Rigshospitalet. Ole Winther er en af Danmarks førende forskere og undervisere i maskinlæring. Ole Winther udvikler nye algoritmer for dyb læring og anvender maskinlæring indenfor tekstanalyse, biologi og medicin.


09:30
Q&A til Ole Winther

09:35
Du kan selv få din computer til at se og træffe beslutninger – Huntigere end du tror
I dette indlæg vil vi dele med jer, hvordan en virksomhed løst et dokumentationsbehov automatisk i forhold til brug af værnemidler. I dette indlæg bevæger vi os hurtig fra problem til løsning via en docker containerized microservice indeholdende en AI drevet algoritme.
Andreas Berre Eriksen
Oplægsholder:
Andreas Berre Eriksen
CEO
Ambolt

Andreas Berre Eriksen er 28 år, stifter og administrerende direktør i Ambolt. Andreas har en baggrund som Datalog fra Aalborg Universitet og har siden 2016 været med et at skabe en række virksomheder, baseret på AI og Machine Learning.


09:55
Q&A til Ambolt

10:00
AI-Empowered Processing of Customer Requests
Today, introducing AI in daily operations has become a frequently asked question for businesses willing to adopt the latest practices. Quite a few companies try to give an answer, by developing different frameworks and services. Mostly they consist of either targeted out-of-the-box solutions, or universal systems that can handle almost any task, given the time and resources.

Each of those have their own pros and cons in terms of customization limits, cost, user experience, and so on. The hardest part is to choose which solution suits you the best. But what if we try to find a middle ground, taking the best of both worlds?

Let’s see how real businesses empower themselves with AI solutions, using this approach, and lessons they learn from that.
Vladimir Rybakov
Oplægsholder:
Vladimir Rybakov
Head of Data Science
WaveAccess

Vladimir holds a Master’s degree in engineering. He became interested in machine learning and Data Science since the first years of studying. During that time, he published several publications, participated in two grants, and wrote both his Bachelor's and Master’s papers in the field of ML. Since 2015, Vladimir manages the ML R&D team in WaveAccess.


10:20
Q&A til taler

10:25
Kunstig intelligens i praksis – 3 skridt, der fører dig på rette vej

Verden er midt i en digital transformation. Mere data, stærkere algoritmer og billigere computerkraft. Alt dette udgør fundamentet for at skabe ekstrem produktivitet i forretningsprocesserne – og for kundeoplevelser på et helt nyt niveau. Men hvordan får vi succes med kunstig intelligens i praksis – når både etik og værdiskabelse skal vægtes højt? I dette oplæg viser vi dig tre konkrete skridt, der kan føre dig på en vellykket KI-rejse.

Josephine Honoré
Oplægsholder:
Josephine Honoré
Vidensingeniør
Computas

Josephine Honoré er cand.merc. i softwareudvikling og har skrevet en kandidatafhandling om fair anbefalingsalgoritmer, og hun er især interesseret i emner inden for fair, ansvarlig og gennemsigtig maskinlæring.


10:45
Q&A til taler

10:50
Dagens moderator samler op
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


11:05
Tak for i dag
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
09:00 til 11:05
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse
Change language