Digital CxO Lounge: Kom med forrest i kampen for bedre cybersikkerhed

Dato:
16/6 2020
Sted:
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Du kan se eller gense hele seminaret her

Er din virksomhed rustet til både coronakrise og cyberkrise? Sid med, når virksomheder, eksperter og leverandører diskuterer it-sikkerhed i et forretningsmæssigt perspektiv.

På direktionsgangene i de danske virksomheder arbejdes der på højtryk med digitalisering. For digitaliseringen er det nye konkurrenceparameter, som kan drive væksten og sikre, at du er klar til at udnytte de nye forretningsmuligheder, som digitaliseringen rummer.

Med digitaliseringen følger dog også nye cybertrusler, som også topledelsen skal forstå - og tage alvorligt.

Store danske virksomheder er blevet hacket med store tab til følge. Der kommer hele tiden nye cybertrusler til - senest har Corona-krisen vist sig at være arnested for nye måder at kompromittere borgernes og virksomhedernes it-sikkerhed på. Hvordan er vi som samfund gearet til at modstå en fjende, vi ikke kender? Og vil vi kunne modstå en cyberkrise parallelt med Corona-krisen?

Det er emnet for dette møde. Mødet er det første i en række Digital CxO Lounges, hvor vi sætter det nye cybersikkerhedsparadigme på dagsordenen i et strategisk og forretningsmæssigt perspektiv.

I dette digitale møde kan du derfor møde en række eksperter, virksomheder og leverandører, der deler deres bedste råd til at håndtere cyberkrisen.

Målgruppe: CxOs, der er aktive i prioriteringen af virksomhedens cybersikkerhed eller sponsorerer virksomhedens cybersikkerhedsprogrammer, og som ønsker at blive opdateret på cybertrusler og de kommercielle muligheder, som cybersikkerhed rummer.

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Lars Hermind

Lars Hermind

Country Manager Denmark

Check Point Software Technologies Ltd

Troels Ørting

Troels Ørting

Chairman of the Board of World Economic Forums Centre for Cybersecurit

Martin J. Ernst

Martin J. Ernst

1stroke

Partner samt ekstern lektor på IT-Universitetet i faget business case

Jørgen Eskildsen

Jørgen Eskildsen

VP

Terma

Kim Moberg

Kim Moberg

IT Manager

Eurowind Energy

Se program

Program:


09:00 - 09:10
Introduktion til dagens tema
Dialog mellem Lars Jacobsen, chefredaktør Computerworld og Lars Hermind, Country Manager Check Point Danmark
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld
Oplægsholder:
Lars Hermind
Country Manager Denmark
Check Point Software Technologies Ltd

09:10 - 09:30
Findes der egenligt et globalt cybersamarbejde og virker det?
Covid-19 har tilført den globale digitale transformation steroider og i løbet af få uger flyttet over 1 milliard mennesker til at arbejde hjemmefra – og møder, uddannelse, salg, marketing og innovation til online platforme. World Economic Forum har siden udbruddet af pandemien arbejdet sammen med globale partnere og regeringer for at identificere ‘best practice’ og metoder, der virker, når vi skal sikre en ‘attack vector’, som er blevet langt mere kompliceret.

Hør om, hvad der sker globalt på cyberområdet, om hvorfor sikkerhed er en investering og ikke en udgift, og om hvad den Globale Cybersecurity Pandemic Alliance laver.
Oplægsholder:
Troels Ørting
Chairman of the Board of World Economic Forums Centre for Cybersecurit

09:30 - 09:35
Q&A

09:35 - 09:55
Kan Danmark håndtere en cyberkrise samtidig med coronakrisen?
EUROPOL har advaret om, at et cyberangreb kan føre til lammelse af en hel sektor eller et samfund, og at det ikke længere er utænkeligt, at det vil ske. Samtidig advarer forsvarsminister Trine Bramsen om en stigende cybertrussel mod Danmarks kritiske infrastruktur. Og fra udlandet kommer der løbende rapporter om daglige angreb mod hospitaler og offentlige myndigheder. I april blev Italiens velfærdsinstitut ramt, mens det var i færd med at udbetale økonomisk krisehjælp til hundredtusinder af italienere. Og i midten af marts forsøgte hackere at bryde ind i WHOs systemer. Det hele foregår samtidig med en krise uden fortilfælde, hvor den nationale og globale sammenhængskraft afhænger direkte af Internettet.

Martin J. Ernst stiller spørgsmålstegn ved, om Danmark er klædt på til at klare en cyberkrise samtidig med coronakrisen? Hvad er konsekvenserne for erhvervslivet og for samfundet? Hvad er business casen for den krævede investering?
Oplægsholder:
Martin J. Ernst
1stroke
Partner samt ekstern lektor på IT-Universitetet i faget business case

09:55 - 10:00
Q&A

10:00 - 10:20
Cybersikkerhed er på ledelsesagendaen i Terma
De seneste års cyberangreb i store danske virksomheder taler sit tydelige sprog. Risikobilledet bliver stadig mere skræmmende og skal tages dybt alvorligt. Med en kundeliste, der bl.a. tæller det danske søværn og det amerikanske og hollandske luftvåben, kan Termas compliance og cybersikkerhed ikke henvises til det tekniske hjørne af it-afdelingen. Det skal helt op på direktionsgangen. Jørgen Eskildsen, der er VP i Terma, fortæller om sit arbejde med at oversætte det stigende risiko- og trusselsbillede til forretningssprog og gøre det til et anliggende for Termas ledelse. Han giver også en indsigt i, hvordan stigende kundekrav er med til at drive en konstant optimering af Termas cybersikkerhed. Både når det gælder infrastrukturen, som kunderne skal fungere i, og ift. udviklingen af virksomhedens it-processer, som skal sikre, at Terma opfylder alle standarder inden for it-sikkerhed.
Oplægsholder:
Jørgen Eskildsen
VP
Terma

10:20 - 10:25
Q&A

10:25 - 10:45
Eurowind Energy: En sikkerhedsrejse med bump på vejen
Forestil dig, at du er it-sikkerhedsansvarlig i en større europæisk virksomhed, der arbejder med genanvendelig energi. Du skal sikre virksomhedens it-miljø og sørge for, at hovedkontoret og underkontorerne er sikret på nogenlunde samme niveau. Virksomhedens it-installation er primært lokal, men skal på sigt kunne understøtte en decideret cloud-strategi. Virksomheden er allerede begyndt at anvende flere cloud-services. Du er udfordret af dette paradigmeskifte, som ovenikøbet foregår hurtigt og slører netværkets grænser mere og mere.

Du deltager på et hav af it-sikkerhedskonferencer og vender hver gang hjem med en følelse af, at du ikke beskytter din organisation godt nok og egentlig ikke ved, hvordan du skal forholde dig til clouden. Og du har ovenikøbet brug for at øge synligheden af, hvad der sker i dit netværk. På randen til frustration er du nødt til at række ud efter hjælp ...

Kim Moberg, giver et ærligt og inspirerende indblik i den it-sikkerhedsrejse, han som it-chef har været på sammen med EuroWind.
Oplægsholder:
Kim Moberg
IT Manager
Eurowind Energy

10:45 - 10:50
Q&A

10:50 - 11:05
Tak for idag
Lars Jacobsen og Lars Hermind samler op på dagens webinar.
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld
Oplægsholder:
Lars Hermind
Country Manager Denmark
Check Point Software Technologies Ltd